vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasan vrt Murterko... evo jos jedna forumašica za kavu
![]() Gledam i neznam gdje si na otoku..ja sam doduse isto na otoku al tek 2 g i Dudu sam upoznala al ovaj dio neznam gdje je... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Lovro,što se mene tiče,slobodno ti dođi na odmor,ali požuri jer još malo i biti će sve oko mene puno kupača i šetača,tako da kod mene ljeti baš i nema mira,ali ti lijepo napravi ležaljku ispod nekog udaljenog bora i uživaj!
![]() Maso,Ogi je zaista drag i rado se igra sa svima! Viola-tako taj cvijet zove moja mama,ja ga imam i u žutoj boji ali je još malen i ne cvate.Nakon cvatnje,stvara se sjeme,pa ako želiš rado ti pošaljem. Freeland44,dok mi napravimo to jezerce...Sad smo tek na idejama!A ti slobodno na kavu dođi kad god hoćeš,baš sam se prije neki dan upoznala s Dudom i njenom Lavandom(duda-lave s foruma),bile su kod mene i baš nam je lijepo bilo!Šaljemo ti ja i Ogi puno pozdrava! baka,da viola je taj ljubičasti cvijet,ako želiš sjeme rado ti pošaljem! Hvala ti na posjeti,uvijek si rado viđena gošća u mom vrtu! Natalija,ja sam na Murteru,često ja i MM odemo do Zadra na kavu,pa sljedeći put kad uhvatim vremena vrlo rado ću ti se javiti,hvala na pozivu.Hoćeš možda na Dane cvijeća,Sv.filip i Jakov.negdi oko 1.5. je to.mi planiramo ići. Gioiaa,Ogi je zaista strašan,jedva čeka ući u friško okopanu zemlju,odma počne kopati,njurati nosom,valjati se,zločko jedan mali! Još jednom velik pozdrav svima! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaki put me razveselis sa slikama,ali ovaj put mi je najsladji Ogi
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ivančice predivan položaj kuće, kod mene juga ko u priči, ali bez mora
a biljčice su ti divne, za koju godinu će to biti pravo šarenilo, unatoč svim okolnostima vidim da spominješ zadar pa se možeš javiti koji dan prije, ako budeš imala vremena i ako nam obaveze dopuste, možemo se naći, imam par biljčica (za početak) koje bi sigurno izdurale južinu i vrućinu, a možeš ih testirati i na sol ![]() (npr. campanule za vani, žuta pupaljka, vinca tj. zimzelen, ako ti se sviđa..., plavi pakujac, neke sedumiće) a moram pohvaliti i ogija, baš je fotogeničan, a i vrijedan, morati ćeš i njemu odvojiti neki kutak za vrtlarenje, da ne čini štetu u povrtnjaku ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krasan vrt, na krasnom položaju...ovaj put me oduševila viola (ako sam dobro zapamtila ime).Ono predivno, bogato ljubičasto....
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prvo me osvojio Ogi, pa još u kaputiću, pa još mora pljeviti mladi luk, pa gledam dalje slikice, i osvoji me ona sa tvojim balkonom skoro pa u moru!! Ogiju jedan pusek za 4. rođendan, a tebi, ako ti suprug napravi jezerce, neka jedan dio bude dubok barem 60-70cm i ja ti šaljem pink lopoč!!! Kakvo je to jezerce bez lopoča!!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasan krajolik!
Da mi je malo skoknuti....mmmm ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Super Ivancice, A Ogi je slatkis pravi! :)Predivna ti je ta viola, prvi put vidim...
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ja radim u vrt,a Ogi me cijelo vrijeme promatra s balkona... By the way-danas mu je 4.rođendan! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Natly,mislim da sam vidila tvoje ljubimce na temi "kućni jlubimci",ako se dobro sjećam. Ogi je često ime,ima ih puno u mom mjestu!Na toj slici je Ogi u luku moje tete iako mu svi stalno vičemo da ne smije to raditi.Jučer je skoro cijeli luk šapama povadio!
mali kaktus,lucy,misty-da,hvala vam na posjeti,uvijek ste dobro došli u moj vrt! Inače,jučer sam skoro cijeli dan provela u vrtu,trava raste ko' luda! MM mi je obećao napraviti malo jezerce,to mi je već dugo velika želja,pa sad razrađujemo neke ideje! |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kamen, miris mora nadopunjen bojama i cvjenim mirisima. Ima li ičega ljepšega!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ogi.slatkiš
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Imaš lijepo cvijeće i okućnicu iz bajke, ali najdraži mi je Ogi. Moja pekinezerica je lani okotila 6 štenaca. Jednog je uzela susjeda i nazvala ga Ogi. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |