Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Osijek u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Osijek u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
Korisnik
Poruka
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 10:25
Bila ona najljepša ili ne , meni je najdraža smile72 !!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 10:31
Baš smo ove nedjelje uveče šetali promenadom do Tvrđe. (Bio je sv. Antun, a tad je veliki kirvaj u Tvrđi!) 
Zanimljivo izgleda kad je Drava ovako visoka. Komarci nažalost grizu unatoč svim mjerama suzbijanja tih malih napasnika.
Eto, još da potamanimo komarce i da napokon Grad dade nekome koncesiju za Zimsku luku, pa da je već očiste od onog drloga što pluta po vodi. I tad možemo slobodno konkurirat za najljepšu šetnicu.

Ivna, slažem se s tobom. I meni je ona najdraža, bez obzira na ove sitne nedostatke koje sam naveo. Big%20smile
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 10:54
mali gogo i ja sam u to vrijeme bila na istoj re3laciji, eto da si se javio mogli smo popiti i neku kavicu.Wink
U pravu si za sve što si naveo, međutim, meni su od svega ipak najgori komarci. Svakih nekoliko dana prolaze kamiončići i zamagljuju, a komarci kao da tek tada pomahnitaju. Kad predvečer izlazim imam toliko slojeva autana da po logici stvari nebi do kože mogli ni doći, ali nema šanse, baš su prava napast.  Daleko je efikasnije bilo avio-zamagljivanje.

Vjerujem da nam je svima promenada najdraža, jer da nije tako nebi u tolikom broju dolazili i ljudi iz bliže i dalje okolice što je čest slučaj.

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 21:05
Sad me je mali gogo podsjetio na Sv. Antuna i kirbaj u Tvrđi(u mom kraju je ovo V zamijenjeno u B Wink ), dok sam živjela u Osijeku bilo je nemoguće ne  otići u crkvu i pomoliti se tamo na taj danBig%20smile.
Žao mi je što nitko nema slikica Cry!
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 20:04
Lana, budući da se radi o našem Osijeku, evo malo i mojih slika:

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
zlatnadolina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 61
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zlatnadolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 07:56
Pozdrav iz Požege, lijepe slike eh da nema još tih predosadnih i prenapasnih komaraca bilo bi super.
Ne postoji cvijet koji nije lijep, samo ih treba voljeti.
Na vrh
sonja50 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sonja50 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 15:01
Prekrasan grad, pun zelenila i cijeća. Tek sam sad ovo vidila :-(, ali forum je ogroman, tko to može sve stići.
Bravo lana2 na započetoj temi
http://picasaweb.google.hr/sonja1911
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 15:28
Lijepo, lijepo, a ja u trećem mjesecu dolazim vidjeti sve ove ljepotesmile71
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 16:30
Da nisi Tomice "digla" temu promaknule bi mi ove prekrasne slike naših Osječanki! Stvarno lijepi grad, imate prekrasnu okolicu!Clap
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 16:50
I ja sad pregledah i prijatno se iznenadih kakva lepota,Osijek je divan!Thumbs%20Up
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 15:55
Nije cvjetna tema ali da ne dupliramo teme o jednom gradu stavljam slike o događanju koje je već postalo tradicija u gradu Osijeku, Naime, svake prve subote u mjesecu tijekom cijele godine u organizaciji Grada Osijeka, Turističke zajednice, Glasa slavonije i Slavonskog radija održava se sajam aktikviteta. Ovaj sajam je već postao poznat i izvan naših granica tako da ovdje dolaze i brojni strani izlagači, pa isto tako i kupci.

Prekrasan sunčan dan izmamio je brojne osječane na prekrasan Trg sv. Trojstva u Tvrđi. Krenula i ja s mojima i tek kad sam stigla na sajam sjetim se da sam baš mogla ponijeti fotić da vam pokažem dio ugođaja. Srećom moja kćer je imala mobitel pa je uhvatila ponešto od današnjeg zbivanja iako je stalno naglašavala kako slike neće biti tako dobre kao što bi bile s njenim fotićem.

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 15:57

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 15:58

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 16:02

Bez obzira na brojne izložene stare stvari nekako mi se čini da je najveća gužva bila na štandovima sa "svinjarijama" LOLLOLLOL

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 16:24
Bilo je ovdje prekrasnih domaćih slavonskih kolača, pekle se langošice....

Sjetili smo se Triše i Branka koji su prošle jeseni u kratkom boravku prošetali Trđom i njenim trgom. Branko bi vjerojatno uživao rezgledajući brojne stare eksponate.
na jednom od prošlih sajmova MM mi je kupio staru peglu na žar. Imali smo i mi takvu doma kod mojih. Uzela ju najstarija sestra, a meni tada to i ije bilo nešto. Eto dokaza kako se svi vremenom mijenjamo. Sad često sebe uhvatim kako mi bude drago kad vidim poneke stvari kojih već odavno nema a u mom djetinjstvu smo se još služili s njima.

Stari fijaker vozi Tvrđom i dijelom grada (voze ga članovi sokolske garde obučeni u njihove starinske odore).

Na kraju smo ispijajući kavu uživali u prekrasnom sunčanom danu na terasi  jednog od mnogobrojnih kafića koji su načičkani cijelim rubnim dijelom Trga.

Pa da baš ne bude da smo samo razgledali dva porculanska jaja su stigla s nama kući. Nije da su FabergeovaLOL ali su meni i MPK bila simpatična.

Toliko od mene. Nadam se da vas nisam previše "udavila" ovim slikama.

Evo i linka s jednog sajma antikviteta u veljači ove godine.
http://www.youtube.com/watch?v=Qpx6zwsMpRc

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 18:01
Oooo tu bi se za ljubitelje starina, našlo svašta zanimljivo!Thumbs%20Up
Meni je za oko zapeo onaj špek, koji doduše nije starina ali jako lijepo izgleda!EmbarrassedWink
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 22:07
Bako bilo je tu i finih kobasica, kulena i još koječega, a moglo se malo i degustirati. Ma koga briga za kolesterol.Wink
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2011 u 22:17

Baš lijepo. Vidjela sam na slikama neke stvari koje bih rado imala doma (osim špeka...).

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 09:22

Sviđa mi se što si donijela doma....................

Hvala na lijepoj reportaži!Tongue
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2011 u 11:54
lana2 ClapThumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.