Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 120> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasno je kod tebe Lovro, ukrasni grmovi su prekrasni, veliki i puni cvijeća
![]() Nisam znala da ovaj rožac (ako je to rožac) ima i u plavoj boji ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Noviteti su krasni,a vrt presladak,šaren,rascvjetan
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svaka biljka ima svoje mjestou tvojoj okolini, to je onoa što mi se kod tebe sviđa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sve 5!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i meni se sviđa sve što cvate, pa i tzv. korov, a ne čupam ga baš previše jer se bojim da ću isčupati i neko sjeme od cvijeća koje bi moglo još niknuti..
što se tiče kiwija znam da se treba zasaditi dvije stabljike, mušku i žensku jer inače ne može imati rod..ako je to pravi kiwi, ovaj kod tebe nisam još vidjela |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bog, društvance moje!
I ja skićem po vašim vrtekima, a i po našem Varaždinskom placu!!! Kupila sam si danas: pelin... ![]() i crvenu monardu... ![]() .... sve po deset kuna....!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet sam bila na šetnji kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno i rascvjetano je u tvoje mame! susjedova magnolija je lijepa, i ti uživaš u pogledu na nju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uživala sam gledajući slike predivnog cvića,Ja ružmarin ne bi još šišala,neka još malo poraste,žao mi je magnolije,ali bogat je život u njenom podnožju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
ispd njih...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Staro drvo magnolije umire polako ko i ovaj stari kotač...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mini mačuhica... hvala ptičicama koje su spustile sjemenke na moju livadu!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pupoljci jorgovana kao u sumrak...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jedan mali cvjetnjak na drugoj strani....
Do pune čarolije fali weigela u cvatu!!!! ![]() "Prizemlje": boja je malo čudna na slici... ![]() sa bijelim "rođakom"... ![]() još jedan cvjetnjačić: japanska dunja i u prizemlju neki puzač koji se još nije oporavil od zime... ![]() ....uz ogradu sa susjedom: rascvjetala forzicija (kod nas vele zlatna kiša), te vrtni hibiskus i jedna smokva koji se ne vide zbog nekih tatinih radova u tijeku.... ![]() "Uredan" cvjetnjak: ![]() sitniji kadrovi dal je to isto divlji zumbul ili nešto drugo??? ![]() bijeli narcis ![]() mini tulipančić- vidim da oni i kod Vas prvi procvatu... ![]() još malo narcisa... ![]() tu su još "ranjenici"- nadam se da se tak zovu obadva: jedan je sa sitnijim listićima, a drugi sa krupnijim... ![]() ![]() ružmarin u bačvi sa limunom.. Da ga malo šišnem??? bude se zgusnul??? ![]() jedan plod.... ![]() i nažalost puuuno posušenih... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisi nas udavila,samo ti slikaj,vidiš kako te cvijeće lijepo iznenadi,nije mama sve počupala.samo je malkice razrijedila.
![]() |
|
![]() |
|
Kod mojih!!!!
Moj cvjetnjak, moji cvjetići, moj mir!Još uviejk MOJ! (Nadam se da bum i tu di sad živim imala jedan bar cvjetnjak za svoj gušt!) Tu još dan danas mogu zasaditi kaj hoću i gde hoću! Ne trebam tražiti "lokacijsku dozvolu" ko od svekrve i muža!!!! ![]() Pošto sam od lani, 9.mj. bila na bolovanju, moja mama je pokušala održavati "red i disciplinu" među biljkama, zvalo se ono cvijeće ili drač! Ko "iskusni neznalac"( i ja sam,al mi malo ipak bolje ide od nje, ona je za povrće na vrtu, (a za stolom za špek, ko i većina) ![]() Hvala joj ipak na tome, jer da nije ništ, bila bi katastrofa!!! U biti, hoću reći, da je jedan od cvjetnjaka pun "drača u nizu", ružnog za čupanje, povlečeš jednog, a ono na drugom kraju te opela korjenčić do drugog....(tog drača nikak da se riješim već godinama) I ja si dala danas truda... i uspjela opljevit polovicu...Lovrek me trebal....Radovi obustavljeni do daljnega... Evo ga: ![]() I moj Barni nadzire poslove i usput obilježava teritorij! Sitni detaljići, oku ugodni: narcis ![]() ![]() ![]() ekipa tulipana već pri kraju, a ima i onih još zatvorenih ![]() Žuti narcisi ![]() Ako sam dobro naučila gradivo sa foruma, ovo je kukurijek??? Ja sam to zvala "šnerose"!!! Isto je već cvat pri kraju... ![]() Ta zlatna puzavica nalazi se na sredini cvjetnjaka, gdje je nekad dominiral ljubičasti klematis! Sad ga više nema...Dal ga je ona zagušila, ili je moj Barni imal "prste" u tome, neznam... ![]() Također, ako sam dobro naučila, to je iglica. E ona se oporavlja od čupkanja... ![]() Šarenolisna vinka... i proviruju đurđice... ![]() Čuvarkuće čuvaju kuću...Uz njih su i dvije- tri ruže... ![]() Kad sam ugledala da mi je proviril drvenasti bijeli božur kojeg sam već lani oplakala, sreći nigdje kraja... i oko njega taj famozni drač!!! ![]() Mala vrbica, salix (uh, kak dobro učim ![]() ![]() Tu još ima irisa, perunika, paprati, dva clematisa i sigurno sam nešt pozabila, no kad me obraduje sa svojim cvetekom, podijelit ću sreću i radost s Vama... To bi bil taj jedan, nazovimo ga,neurednim cvjetnjakom. Slikica imam još za sutra! Sad moram ići spavat da budem sutra spremna za nove pothvate!!! I sorry, ak sam Vas udavila!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna magnolija!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lijep pogled s terase
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
stvarno prekrasna magnolija,moja će ove godine prvi puta cvasti,pozdrav
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |