moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
je... samo je ocvalo dok me nije bilo, a pojma nemam kad bi opet trebalo cvasti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Toliko prekrasnog i raskošnog cvijeća meni ipak ne mogu zasjeniti onu "običnu" margareticu!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hamara a što ćeš u Istru nego šopingirati. Vaze su namjerno ti to priredila, da im daš malo promjene
![]() NO Ipak te je poneko cvijeće i dočekalo ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
hvala curice! ma jesu me razveselile, zao mi je sto sam neke propustila... ali btako ide / nesto prodje, ali zato novo dodje. ma zamislite nasla prazne tegle pa cu jednostavno morati shopingirati po Istri
![]() a bilo mi je lijepo, naravno, ali... dovoljno 14 dana pa i s vlastitom djecom! I meni i njima...
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Super da si sretno stigla natrag , nadam se da si dobro ! Tvoje cveteko je jer to se vidi !
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ponovo sam morala virnuti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Prekrasno! Sve pršti bojama...
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobre i kvalitetne biljke si kupila,a sve te tako lijepo dočekalo kad si došla doma.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno ti je vrt rapsodija boja
![]() ![]() ![]() ![]() I dobro se kaže: plati pa se rugaj. Kvaliteta je kvaliteta. Mislim na ulov iz Pordenona
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hamara, najprije dobro došla doma
![]() Vidiš kakvu ti je dobrodošlicu vrt priredio, kakve boje, kakvi mirisi..... uživaj na trijemu okružena biljkama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ponovno se divim tvom "ulovu", prekrasan je, azaleje, posebna bacopa, a i ove nježne proljetnice
![]() |
|
![]() |
|
gustam, gustam kad samo gledam... a to bas neide
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo je u tvom vrtu, imaš u čemu guštat, prava uživancija
![]() |
|
![]() |
|
a sad ono sto je pocelo na 1550 mt nadmorske visine, u Austriji...
![]() nesto...
![]() i jos nesto
![]() i jos...
![]() i jaglaci to znam
![]() ![]() i pogled s balkona na koji su protjerani pusaci
![]() |
|
![]() |
|
evo me opet u mom vrtu. jucer sam cijeli dan iznosila kucno cveceko van, i sad je osim onog sto i neide van (pachira, difenbahija, zamic, orhideje, i jos ponesto) ostalo na zraku i suncu. znaci jedno 95% svega.
dok me nije bilo dosta toga je ocvalo... zumbuli, tulipani vecina, forsicija, jorgovan, crocusi, visibabe, jaglaci... i jos ponesto, ali me docekalo nesto novo... pa evo...
![]() zadnji tulipani
![]() bijelo, njezno krasi stepenice
![]() samo da vidite da je Pordenone kvalitetan...
![]() i ovo
![]() jedino je bacopa sasvim ocvala
![]() bijela srceka
![]() i roza koja su odusevila mog sina
![]() zadnji cvjetovi kamelije u tegli, druga je ocvala...
![]() a ove u zemlji su
![]() isto pri kraju
![]() i ova
![]() ![]() ova ovalna tegla me odusevila
![]() iz drugog ugla
![]() jedan od tanjura
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovakvu bacopu - priznajem da još nisam idjela i pomalo sam ljubomorna!Ali nema veze.....drago mi je da ću barem uživati u tvojoj!
Boja cvijeta je fan, fan, fantastična!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajme koja lipota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Hamara ovaj ulov ti je zaista bogat... Divno! ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Margaretice meni nikada nisu "obične", čak i one poljske su mi savršene u svojoj jednostavnosti!
Bacopa ti je jednostavno prelijepaaaaaa, kao i sve ostalo što si nam pokazala!
Ali od svega mi je najslađi tvoj opis "šetnji sa cvijećem"! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne su ti nove biljke, jedna ljepša od druge.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |