Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Svaki dan navratim (zbog toga da zamislim miris ...) i stvarno je šteta propustiti ovakve sličice.
Lijep ti je kamenjar.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad je najljepše sjediti u dvorištu i uživati u pogledu
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako se kod tebe sve lijepo rascjetalo,reci mi ti rododedron držiš u tegli?
|
|
![]() |
|
Hoya hvala,miriši proliće,malo je danas puvala neka mala(proljetna)burica i isušila zemlju pa sam malo zalivala!Za tebe
![]() Otok toliko je veselja prema cviću između sviju nas,osjeti se ![]() Mali kaktus hvala na posjeti!Rododendron držim u tegli jer mu tako najlakše mogu ugoditi jer nemam vrstu tla koja mu odgovara ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako ti je lijepo! ovi pfloxi su mi je preliojepi, drugo je isto lijepo!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Miro, je li i ovo vrsta trajnice ...inače ugodno je šetati tvojim vrtom sve je tako lijepo...tvoje perunike već u cvatu...kod nas to malo kasnije dođe ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
perunike ti već cvatu
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Preljepo!!!!!!!!!!
Posebno su me oduševili rododendron i phloxići. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jedno veeeeliko
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš je neobičan i prekrasan onaj rododendron. Kupila sam jučer ostiće kao što su ovi tvoji na slici. Ne znam ništa o njihovom uzgoju pa se nadam da ih neću uništiti. ![]() |
|
![]() |
|
Antonija hvala
![]() Mimi46 je trajnica je,samo je zimi treba sačuvati od smrzavanja i uvijek bogato nagradi ![]() Mari5510 i kod mene su tek počele ![]() Tikvić hvala ![]() Baka proliće je,uživam ![]() ![]() Nataly rododendron sada blista,a ostići su sada isto rascvitani.Nisam ni ja od nekog znanja,ali sam primjetila da nisu puno zahtjevni kod uzgoja,tu negdje :sredina,ali ima tu na forumu vrtova koji ih imaju u zavidnoj lipoti ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mirisni komadić tvog splitskog vrta pravi je melem za mene!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |