Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 37> |
Korisnik | ||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Onda za mene ne moraš fotkati "to" znam što je, tak sam ih i razdvajala pa sam sad mislila da radim pogrešno.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
"oko" je svaki novi izboj koji izlazi iz zemlje - tj svaka posebna skupina lista. Svako oko ili izboj ima par listova a iz sredine, kad je biljka dovoljno zrela, izlazi cvijetna stapka.
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Dado a da ti nama pofotkaš ta "oka", da znamo što tražiti dok tražimo???
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Dado, kako sam po prirodi nestrpljiva, prije dva dana sam ipak probala razdvojiti par hosta. Oke o kojima pišeš nisam uopće vidjela, jednostavno sam ih štihačom "cvaknula" pa ćemo sada vidjeti da li sam dobro napravila... Ja ti zemlju nisam uopće vidjela na njima, to su samo hoste jedna do druge bile, a ja sam ih samo razdvojila...
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
Pazljivo iskopas hoste sa okolnom zemljom, potom oper sa smrkom svu zemlju sa korjena kako bi se bolje vidili izboji. Neke se hoste djele lako a za neke treba malo jaci noz. :) Pa se ponovo presade u zemlju. Svaki izdvojeni komad mora imati barem 2-3 oka(izboja). |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
hahah mozda i budem ;) za sada dolazim no...cekam da prode vikend 16/17.04 pa cu znati vise. :) |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
I moje hoste su krenule. Samo me interesira, kako ih mogu pokušati rasaditi a da ih ne oštetim?
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Nisam gledala da li imaju druge vrste,ova mi se svidjela pa sam ju odmah uzela,znam da šalju poštom,a kako kaže Baka Bea,vjerovatno ima i kod tebe u blizini. |
||
![]() |
||
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
|
A da prvo svratiš gdje ti je malo bliže, možda nešto nađeš? ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Kod mene nema naznaka hosta, mali kasne naspram vaših.
Hoste iz posude sam ubacila u vrt, već su bile pravi komadi. Valjda ih vejtar neće spaliti. Počela sam praviti aleju hosta i hortenzija ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
uuu sta do cakovca moram ici!?! :/ Imaju jos koju sortu? mozda bi mogli poslati postom
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
U rasadniku Iva u Štefancu
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Da li mozes reci di si kupila hostu Big Daddy?
|
||
![]() |
||
|
Da se pohvalim,kupila sam si hostu Big Daddy,tamno zeleni listovi,poslikat ću je kad naraste. |
||
![]() |
||
|
I moje su hoste jučer konačno provirile iz zemlje,ali negdje imam još dvije malecke,nove od jesenas moram ih hitno pronači,da ih slučajno ne okopam.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
|
I meni danas neki sretan dan, otkrila sam da moja hortenzija penjačica ima 5 pupića po prvi put otkad je imam. Od hosta očekujem još samo jednu da proviri.
Natalija, hoste će ti biti lijepe i u posudama. Imaš na 6. strani slike mojih koje su sve bile u posudama par godina. One sa prve slike ostat će i dalje. Najveća bude u promjeru i preko metra. Ona mi je prva, virila je na ulicu kroz ogradu nekog dvorišta. ![]() |
||
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Istina BB. Za sada sam našla samo dvije od puno njih, ali bit će i druge, glavno da su one krenule.
|
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
BB i ja sam jučer "brcala" s rukama po zemlji i svi su me blijedo gledali. Kad sam rekla da mi je to sretan dan, MM je rekel da nisam normalna i da sam "pukla" do kraja.
Evo kaj sam našla, i moje hoste su krenule ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
šmrcko i perla hvala vam na savjetima
![]() mislim da će one kod mene ipak u posudu (u nabavu se bacam iduću sezonu, ove sam u debelom zaostatku i sa ovime što imam) tako će mi ih biti lakše premještati u sjenu i zbog zalijevanja, bar u prvo vrijeme |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |