Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 137> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fino se rascvjetalo kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divno, pa ti imaš cijelu livadu nezaboravka!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kerija ti super , da ti ispričam o mom iskustvu sa njom prije par god kupim mali grmić , posadim kraj ograde mpt misleć da je kopriva ošiša ravno sa zemljom, ona malo potjera ja ju presadim na drugo mjesto, mm pokosi kosilicom ja ju ogradim ona ni živa ni mrtva nekidan mms u rasadniku kod nas u selu kupio 5 thuja da posadi ja ugledam oveću keriju u cvijetu za samo 10 kn i kupim , dečko mi izvadi sa dosta zemlje doduše neke tvrde ilovače ja iskopam rupu , stavim humus i pjesak uhvatim za keriju i ona mi ostane u ruci kao da se držala cijela samo tankom niti za korjen ja korjen zatrpam gornji dio izrežem i stavim u sam pjesak i šta bude očito mi nije suđena ali ne odustajem ja tako lako
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
antonija da me ne zaborave
![]() E.nona meni sada nitko ne kosi, imam pravu cvjetnu livadu ![]() a neću ti reć kako sam ja došla do kerije, to je tajna ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
vjerovatno lijeva ruka desni džep
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mari,prekrasno ti je sve,imaš li još kaj uz rižu.
![]() Htjela sad ti reči da je i moj-tvoj medvjeđi luk procvao.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
dobro da ga nisi pojela..vrijeme je posta i nemrsa ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš je lije medvjeđi luk, ali ima kod tebe i niz drugh ljepotica i ljepotana!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Koliko toga je kod tebe rascvjetanog- prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Eto meni nisi dosadila s medvjeđim lukom jer je zbilja zapanjujuće raskošan, čak i dok je bio bez cvijetova!
![]() ![]() ![]() A kad smo već kod zaboravljanja, nisam zaboravila, samo mog sina ne mogu uhvatiti ni za glavu ni za rep, svaki dan je na nekim probama
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |