Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 120> |
Korisnik | |
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Višnja u bijelom,bijele ljubice...predivno...kao i ostatak vrta!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Prekrasno zaista,pa ti si prava vrijednica,biće kod tebe pravi raj,a bogami ti imaš uživat pravo a i mi sa tobom
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Uredno, rascvjetano, užitak za pokazat!
![]() ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kuda god pođem svuda divota!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I u novom domu i u "starom" domu lijepo si uredila dvorišta i okoliš, tako da možeš uživati kuda god i kada god došla!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo si sriktala vrt, i Barniju se sviđa pa se odmara, kokice pred vratima
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
... I malo kokica za Uskrs...na ulazu u kuću...
![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A ovo je već kod mojih!
Ljubice ispred ograde, bijele! Bile su i lila, no one su već ocvale! ![]() Uspjela sam opljevit sve cvjetnjake, no očekujem da se bude "vratilo" 50% drača, jer spada u kategoriju nesavladivi! Pogled na prvi dio dvorišta, Barnija, metlu i lopaticu... ![]() ![]() ![]() ...pa malo središnji, ili ti ga, bočni... ![]() ![]() ![]() ... i sad treća strana... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas sam van iznijela iz podruma i posadila u zemlju direkt nar!!!
I znate kajjjjj??? To moje čudo ima jedan cvjetni pupoljak! Nadam se da će opstati! (Slika mi nije baš nekaj, al vidi se pupoljčić!!!slika s cvjetićem bit će bolja ![]() ![]() A ovak izgleda cijelo stabalce! Kupljen je prije 4-5 godina u Opuzenu na benziskoj kad smo se vraćali sa g.o.! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kao što rekoh, ovih dana sam u cvjeću i travi!
Čak sam i neku alergiju uspjela pobrati po desnoj ruki, al nedam se, makar me muž zeza da najbolje ukloniti svu zelenjavu i nema alergije, plikova i crvenih fleki, ja još bolje prionem poslu! ![]() Makar mi svi poslovi ne idu od ruku, zahvaljujući kolegi koji mi je obećal zemlju za cvjetnjak, snalazim se! Uglavnom, svi dobiveni cveteki su dobro zbrinuti, a do svojeg pravog doma budu došli ak ne prije, na jesen!!! Tak kod mene postoji "azil- greda" ...za biljke koje budu u novom cvjetnjaku... Ah, daaaa!!! Taman danas kad sam završavala "s poslom", cin-cin, stigel stričelk poštar sa Jagodinim paketekom...hvala ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Antonija
![]() gioiaa ![]() misty-da ![]() floramye ![]() vilmač ![]() Mira K ![]() sunceeee ![]() moon ![]() triša ![]() freeland ![]() čuvam ti je, mazim i pazim! Evo, drugi tjedan se vidimo! Sad svaku sekundu slobodnu provodim s cvetekima,i još sam u zaostatku!!! A mm ode u skitnju s Lovrekom! |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Lovro, a višnja zaista kao da je u vjenčanici.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno, pogotovo višnja u balettnoj opravi
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Prekrasna okolina Lovro!
Sve mi je divo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasno ti je Lovro! Sve rascvjetano i sređeno!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pošto tu i tam za promjenu i ti uživaš, pa daj
![]() ![]() Jel mi još čuvaš ljepojku, jel pita za mene?? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
žuta pokrivačica, "svečana višnja", magnolije... ma sve mi je prekrasno!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan bijeli amarilis! Moj je u subotu pao sa prozora, i što reći!? Sav se slomio!
Sad pak gledam u tvoj i zamišljam svoj!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |