Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 31> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cvjetna livada.... a negdje sam krajkom oka zraknila sjenicu s klupama... idealno mjesto za popit kavu!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Djevojke hvala vam na šetnjama... lijepo je vidjeti vas sve... :)
Nisam nestala, a ne ne... u 21. st. ipak crkne Internet pa čekate i čekate da vam srede stvar :)))!!!! Dolaze nove sličice, samo što nisu :) Pozdrav svima i svakoj ![]() |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene svratila i odmorila u sjeni tvog vočnjaka a društvo mi pravili ovi tvoji prelijepi ljubimci, bilo mi je jako ugodno i uživala sam
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet sam malo svratila.Pa naprosto vrt izgleda kao čarolija....užitak je šetati ovako virtualno a tek živjeti u njemu...
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Hvala draga na ponudi, ali nećem tvoju rodgersiju... moje su pristojne cure, jedna već cvate, drugoj izbija krasno brončano lišće, druge tek se bude, skromne i nenapasne, takve biljke volim
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga naša mala spavalice baš je lijepo što si konačno probudila i pokazala nam opet svoj bajkoviti vrt i njegove dražesne stanovnike!
Posebno me se dojmila ova sjenovita aleja, izgleda kao živa priča o miru...
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Hvala niho
![]() Da, danas sam zaključila: ako nastavim raditi ove male vrteke uskoro ću kroz vrt i voćnjak imati samo 30 cm uske staze od... trave :P Veliki pozdrav šaljem svima ![]() |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
:) hvala Horti :)))
Što se useljenja tiče, samo dođi neće ti samo kornjačica raditi društvo ;), a ti biraj.. da li na klupama, ispod voćaka, na travi, gdje god... mjesta uvijek ima :) LP ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opet me potjerala kišica u kuću pa sam malo došla u šetnju tvojim prelijepim bajkovitim vrtekom. Ko i uvijek sve je lijepo, romantično i skladno
![]() ![]() Pozdrav starim i novim stanarima i tebi naravno, mala vilo!
|
|
![]() |
|
Pozdrav svima
![]() 1. irisić pored jezerca... žuti i kukurijek koji sam ... prorijedila ![]() 2. clematis montana... uvijek divna u ovo doba, ali trebanovi štap pod hitno! ![]() 3. nova hostica u podnožju, rodići se spremaju na cvanju brzim korakom... još par dana i... vatromet ![]() 4. nova miljenica :) ![]() 5. još jedna ![]() 6. nova malena astilbica ![]() 7. e i tu je došlo novih... ali perovskia je najželjenija:) ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ove godine 11 cvjetova... poludio... konačno :) ![]() 11. mala azalejica u društvu plave potočnice ![]() 12. carica sa 1000 pupova u društvu novih pratilja :) ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. i jedna lijepa za kraj... današnjeg dana ![]() Lijep pozdrav svima... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea i baka :) drago mi je što ste prošetale... kod mene je ako ništa drugo... zeleno :)
Baka Bea: ... budem Vam dala "malo" ove svoje, nemam pojma da li je hibrid ali svakako je luda, raste gdje god... posvuda sada već i to rapidno :) baka: bitno je samo ne izgubiti se u divljini :))) Veliki pozdrav šaljem i nadam se da niste pretjerale sa papicom... kao ja :/, sada mi je muka :) |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uronila sam u tvoje zelenilo s guštom Predivno, ovako malo sređeno, malo "divlje"(uvjetno rečeno), pa vodica, pa stanovnici... Malaluna živiš u raju
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Kao uvijek uživala sam, volim zeleno... Rodgersia stvarno iznenađuje, imam 5-6 godina u vrtu nekoliko hibrida i presporo rastu mogle bi biti i malo marljivije. Priča o prodavačima je poučna, a mi im vjerujemo.
|
|
![]() |
|
Pusa svima
![]() freeland44: rado ti pošaljem jednu na udomljavanje jer ja ih se ne mogu riješiti! Gdje god nešto čeprkam oko jezerca i posadim negdje drugdje evo i nje... :) izluđuje me!!!!
A sada:
1.U voćnjaku smo ostavili nepokošene plave oblake... mislim da će tako ostati do jeseni
![]() 2. Voćnjak i "oblaci"... ![]() 3. AAaaa... božur, opet samo jedan cvijet.. ali nema veze, nadoknađuje ljepotom... ![]() 4. Nova vrbica Hakuro nishiki (2 jer je prva... riknula prije 2 godine:( ! )... i kukurijek ispod nje :) ![]() 5.Japanska dunja... crvena... još cvate... ![]() 6. Forest flame i clematis montana... ta će se slika ponoviti uskoro kada se montana još rascvate... ![]() 7. Glicinija, keria i bakin bijeli grm koji divno miriši, a ja ne znam kako se zove :/ ![]() 8. Ulaz... ![]() 9. Koto se skrooooz zazelenio :) ![]() 10. Srdašce...sramežljivo... ![]() 11. novi mali vrtak... šta će tu biti... hm hm... :) ![]() 12.ocvala camellia... kad sam lijena kokos pa nisam stigla pofotkati, a bila je ... prekrasna :/ ![]() 13. malo poljskog ugođaja :) ![]() 14. Moje veliko "tele" Lu ;), uživancija u sjeni ... ![]() 15. I još :) ![]() 16. još "poljskog"... ![]() 17. ovako se trenutno osjećam.... SRAM VAS BILOooo ;)....ljubav je u zraku :)))) pa proljeće jeee :) ![]() 18. Maza čuvarica i NEŠTO... iza nje... ![]() 19. A TO NEŠTO je novi stanar naše kuće i dvorišta.... evo, OVO je UZI! ![]() 20. Pozdravljaju vas i stari stanari... big brother malaluna kuće... Brzi i Đeki... ![]() 21. malo starog i novog... ![]() 22. i jedna meni jako lijepa... kukurijek na plavom nebu... ![]() Evo za danas je to sve... :) Uživajte u proljeću i Sretan vam Uskrs :) |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opet, u išćekivanju novih sličica, vratila sam se unatrag, ohhho stranica, i opet mi se za oči zalijepila ova krasna biljčica-iako veliš jako robusna!!! Da li bi se našla koja mladica sa korjenom za razmjenu? Neće mi smetati ako kod mene postane i jako robusna ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lunice, dobrodošla natrag, konačno. Već sam mislila da si nas zaboravila ![]() Nemoj opet otići, nego se potrudi sve poslikati i što prije staviti slikice. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cure moje...
![]() Šaljem Vam lijepe i velike pozdrave od mene, jedne velike lijenčine koja se tek sada probudila... nisam ništa fotkala preko zime, čak sam malo i zapustila vrtak... Zašto? Eh sada... ima tu 1000 stvari koje su se izdogađale, sve ljepša od ljepše i tak... :), malo sam i Vas napustila! Iako sam milsila na Vas i ovaj form, to moram naglasiti!
Sada sam opet tu... nemam fotkice, evo sutra ću staviti nešto :)! danas sam kosila, jučer, prekjučer i... ma već par dana okopavam kao poludjela... i frustrirana jer ... od tulipana ove godine ništa.. tulipani me ne vole :(! I nisam fotkala camelliu u cvatu (budem pofotkala ocvalu heheh)... svašta nisam... :(.... nešto je i uginulo... :(, no eto... napravilo se mjesta za opet nešto novo u vrtu... pokušavam tako gledati na to!!!! Ugl. u jesen sam napravila darmar svojevrsni iiii ... sada ćemo vidjeti kako će to sve ići! a i danas sam ... bome... napravila darmar hehehehe
šaljem VAM svakoj veliki kisss i nećete me se VIŠE tako lako riješiti....
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |