Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtak podno Sljemena
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtak podno Sljemena

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 31>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 09:12
cvjetna livada.... a negdje sam krajkom oka zraknila sjenicu s klupama... idealno mjesto za popit kavu!
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 04:12
Originalno poslano od člana malaluna malaluna napisao:

Djevojke hvala vam na šetnjama... lijepo je vidjeti vas sve... :)
Nisam nestala, a ne ne... u 21. st. ipak crkne Internet pa čekate i čekate da vam srede stvar :)))!!!!
Dolaze nove sličice, samo što nisu :)

Pozdrav svima i svakoj Smile
Ja se još uvijek divim ovim "starim" sličicama, ali s nestrpljenjem čekam da se otvori tisuće pupova na "carici" LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 03:12
Djevojke hvala vam na šetnjama... lijepo je vidjeti vas sve... :)
Nisam nestala, a ne ne... u 21. st. ipak crkne Internet pa čekate i čekate da vam srede stvar :)))!!!!
Dolaze nove sličice, samo što nisu :)

Pozdrav svima i svakoj Smile
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 07:45
evo i mene svratila i odmorila u sjeni tvog vočnjaka a društvo mi pravili ovi tvoji prelijepi ljubimci, bilo mi je jako ugodno i uživala sam smile113
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 06:53
Opet sam malo svratila.Pa naprosto  vrt izgleda kao čarolija....užitak  je šetati ovako virtualno a tek živjeti u njemu...Big%20smile
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 06:43
Hvala draga na ponudi, ali nećem tvoju rodgersiju... moje su pristojne cure,  jedna već cvate, drugoj izbija krasno brončano lišće, druge tek se bude, skromne i nenapasne, takve biljke volim Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 04:45
Draga naša mala spavalice baš je lijepo što si konačno probudila i pokazala nam opet svoj bajkoviti vrt i njegove dražesne stanovnike!
Posebno me se dojmila ova sjenovita aleja, izgleda kao živa priča o miru...

Time is something you can never get back..
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 02:17
Hvala niho Smile drago mi je da ti se viđa, no moram komentirati ovo "kraljice"... ja sam ti više dvorska luda i izgledom i ponašanjem hahahah :)

Da, danas sam zaključila: ako nastavim raditi ove male vrteke uskoro ću kroz vrt i voćnjak imati samo 30 cm uske staze od... trave :P

Veliki pozdrav šaljem svima Smile
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 21:02
smile39ma svaka časttttttttt kraljiceeeeeeeee baš sam se nauživala 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 20:51
:) hvala Horti :)))
Što se useljenja tiče, samo dođi neće ti samo kornjačica raditi društvo ;), a ti biraj.. da li na klupama, ispod voćaka, na travi, gdje god... mjesta uvijek ima :)

LP Smile
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 17:23
Opet me potjerala kišica u kuću pa sam malo došla u šetnju tvojim prelijepim bajkovitim vrtekom. Ko i uvijek sve je lijepo, romantično i skladno Clap. Toliko mi se tu sviđa da bih ti se mogla za koji dan i useliti u vrt, samo buš me našla negdje pod grmom s kornjačicom LOL.
Pozdrav starim i novim stanarima i tebi naravno, mala vilo!
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 15:51
Pozdrav svima Tongue... kišno proljeće, meni odgovara... lakše će se primiti nove biljčice :)

1. irisić pored jezerca... žuti i kukurijek koji sam ... prorijedila

2. clematis montana... uvijek divna u ovo doba, ali trebanovi štap pod hitno!

3. nova hostica u podnožju, rodići se spremaju na cvanju brzim korakom... još par dana i... vatromet

4. nova miljenica :)

5. još jedna

6. nova malena astilbica

7. e i tu je došlo novih... ali perovskia je najželjenija:)

8.

9.

10. ove godine 11 cvjetova... poludio... konačno :)

11. mala azalejica u društvu plave potočnice

12. carica sa 1000 pupova u društvu novih pratilja :)

13.

14.

15.

16. i jedna lijepa za kraj... današnjeg dana

Lijep pozdrav svima...

smile113

Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 21:38
Baka Bea i baka :) drago mi je što ste prošetale... kod mene je ako ništa drugo... zeleno :)

Baka Bea: ... budem Vam dala  "malo" ove svoje, nemam pojma da li je hibrid ali svakako je luda, raste gdje god... posvuda sada već i to rapidno :)

baka: bitno je samo ne izgubiti se u divljini :)))

Veliki pozdrav šaljem i nadam se da niste pretjerale sa papicom... kao ja :/, sada mi je muka :)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 08:09
Uronila sam u tvoje zelenilo s guštom Predivno, ovako malo sređeno, malo "divlje"(uvjetno rečeno), pa vodica, pa stanovnici... Malaluna živiš u rajuThumbs%20Up. Još jedan vrt koji me svaki put oduševi....ClapClapClapBig%20smile
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 06:05
Kao uvijek uživala sam, volim zeleno... Rodgersia stvarno iznenađuje, imam 5-6 godina u vrtu nekoliko hibrida i presporo rastu mogle bi biti i malo marljivije. Priča o prodavačima je poučna, a mi im vjerujemo.
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 22:32
Pusa svima Tongue i hvala na lijepim, prelijepim pozdravima...

freeland44: rado ti pošaljem jednu na udomljavanje jer ja ih se ne mogu riješiti! Gdje god nešto čeprkam oko jezerca i posadim negdje drugdje evo i nje... :) izluđuje me!!!!

A sada:

1.U voćnjaku smo ostavili nepokošene plave oblake... mislim da će tako ostati do jeseni

2. Voćnjak i "oblaci"...

3. AAaaa... božur, opet samo jedan cvijet.. ali nema veze, nadoknađuje ljepotom...

4. Nova vrbica Hakuro nishiki (2 jer je prva... riknula prije 2 godine:( ! )... i kukurijek ispod nje :)

5.Japanska dunja... crvena... još cvate...

6. Forest flame i clematis montana... ta će se slika ponoviti uskoro kada se montana još rascvate...

7. Glicinija, keria i bakin bijeli grm koji divno miriši, a ja ne znam kako se zove :/

8. Ulaz...

9. Koto se skrooooz zazelenio :)

10. Srdašce...sramežljivo...

11. novi mali vrtak... šta će tu biti... hm hm... :)

12.ocvala camellia... kad sam lijena kokos pa nisam stigla pofotkati, a bila je ... prekrasna :/

13. malo poljskog ugođaja :)

14. Moje veliko "tele" Lu ;), uživancija u sjeni ...

15. I još :)

16. još  "poljskog"...

17. ovako se trenutno osjećam.... SRAM VAS BILOooo ;)....ljubav je u zraku :)))) pa proljeće jeee :)

18. Maza čuvarica i NEŠTO... iza nje...

19. A TO NEŠTO je novi stanar naše kuće i dvorišta.... evo, OVO je UZI!

20. Pozdravljaju vas i stari stanari... big brother malaluna kuće... Brzi i Đeki...

21. malo starog i novog...

22. i jedna meni jako lijepa... kukurijek na plavom nebu...

Evo za danas je to sve... :)
Uživajte u proljeću i Sretan vam Uskrs :)

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 21:09
Originalno poslano od člana malaluna malaluna napisao:

Eh da, imam jednu anegdotu (jednu od) ... sada sam se sjetila pa da je podijelim sa vama :)

Dođem ja bezveze jednom u jedan zagrebački veliki vrtni centar u Lučkom ;), i švrljam. Slučajno mi padne pogled na jednu biljku sa prekrasnim listom ali ne piše šta je to! Tamo je bila neka žena koja tamo radi i ja je priupitam šta je to, a ona odgovori: "Ma divna biljka, ne znam točno šta je ali ima diiiivan cvijet!". Naravno, ja se polakomim i kupim je!

Zasadila sam je pored malenog jezerca Smile. Vremenom (imala sam je već nekih 6-7 mj), ona je već narasla ali nikako da procvjeta, i tako dođe mi u posjetu jedna sveznalica biljna koja doista sve zna i ja joj sa ponosom pokažem svog diva sa divnim listom koji će divno cvjetati pored malenog jezerca, a ona kaže: " Šta? Pa to ti je Rodgersia podophylla, to cvate bez veze, iz Japana je ali naraste do i više od 2 metra u širinu i visinu! I da, ne možeš je se nikako riješiti!"
HAhaaha, ugl... pokušala sam je premjestiti, a moja divna bilja koju sada doista obožavam iako nikako ne cvate... uživa gdje god joj se proširi podzemni, duboki i jaki korijen... hehehe

A evo i nje, inače jako je rijetka za nabaviti Tongue
Rodgersia DIV, ovo je slikano par mjeseci nakon pokušaja premiještanja cijele biljke na drugo mjesto. kao što se vidi, ona i dalje raste tamo gdje ne bi trebala Tongue

Opet, u išćekivanju novih sličica, vratila sam se unatrag, ohhho stranica, i opet mi se za oči zalijepila ova krasna biljčica-iako veliš jako robusna!!!   Da li bi se našla koja mladica sa korjenom za razmjenu?  Neće mi smetati ako kod mene postane i jako robusna Embarrassed
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 22:34

Lunice, dobrodošla natrag, konačno. Već sam mislila da si nas zaboravila Confused.
Nemoj opet otići, nego se potrudi sve poslikati i što prije staviti slikice.
smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 21:57
Big%20smilesmile219
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 21:35
Cure moje... Tongue
Šaljem Vam lijepe i velike pozdrave od mene, jedne velike lijenčine koja se tek sada probudila... nisam ništa fotkala preko zime, čak sam malo i zapustila vrtak... Zašto? Eh sada... ima tu 1000 stvari koje su se izdogađale, sve ljepša od ljepše i tak... :), malo sam i Vas napustila! Iako sam milsila na Vas i ovaj form, to moram naglasiti!

Sada sam opet tu... nemam fotkice, evo sutra ću staviti nešto :)! danas sam kosila, jučer, prekjučer i... ma već par dana okopavam kao poludjela... i frustrirana jer ... od tulipana ove godine ništa.. tulipani me ne vole :(! I nisam fotkala camelliu u cvatu (budem pofotkala ocvalu heheh)... svašta nisam... :(.... nešto je i uginulo... :(, no eto... napravilo se mjesta za opet nešto novo u vrtu... pokušavam tako gledati na to!!!! Ugl. u jesen sam napravila darmar svojevrsni iiii ... sada ćemo vidjeti kako će to sve ići! a i danas sam ... bome... napravila darmar hehehehe

šaljem VAM svakoj veliki kisss i nećete me se VIŠE tako lako riješiti....
smile62
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.