Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A taj špek će me pratit dok sam živa, jelda?
Sam ti dođi, uzmi kaj hoćeš, ja ću žmirit. ![]() Jel budemo kafenisale danas? Čisto da znam, da odem kod svekrve po zelenje. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Draga moja morat ću ja to uživo pogledat čim prije!
![]() bogme si se krasno zapomogla i pohvale mužu koji je to sve ovak difno prezentiral (sad se sjetih onog špeka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Otok, nek si ti meni stigla!
Nemam baš toliko zeleenjave kao neki od forumaša, al s obzirom da je moj vrt relativno "friški", zadovoljna sam. Al uvijek može bolje... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno je jako puno vrtova za pogledati, ali kad tad stići ću u sve.
Evo danas je tvoj vrt došao na red, a tu se ima šta gledati. Puno je tu krasnih biljčica, baš ti je lijepo. |
|
![]() |
|
GT, ja ti to jednostavno ne mogu razumijet, tu škrtost nekih ljudi. Ako imam samo 2 cvijeta, a nekom se sviđaju, jedan ću mu pokloniti, i to od srca. Meni će ostat samo jedan, al će me veseliti što sam nekom ovaj drugi dala. Al, dobro, nismo svi isti.
Lora, nisi jedina koja ne stigne po vtovima, mislim da nam je svima tako. A kad je tako puno lijepih vrtova, puno cvijeća za pogledati, za pomirisati, a vremena tako malo... |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Dok pregledam sve novine po vrtovima treba mi cijela viječnost. Evo konačno stigla i do tebe, našetala se nauživala, nadivila se svoj toj lijepoti
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bigmamma draga , kaj se tice tvoje susjede , nemoj se sekirati ! Ja znam da su prije stariji ljudi govorili da onog momenta kad das biljku (sjeme) nekome drugom ugiba tebi ! Da to nije tako , dokazuje i ovaj forum ! Ja sam tebi do neba zahvalna za nesto na sto si me podsjetila a sto je tako tako davno bilo ! Ja cu probati "guglati" sad kad znam da se zove seboj ! Tebi veeeeelika
![]() |
|
![]() |
|
Anaida, daliju sam morala kćeri uzet, to je njen cvijet, a gazanije su došle samnom prošli tjedan iz Rijeke. Nisam im mogla odoljet!
Konteee, stara, nek si se ti meni naslinila. Sjemenke ću skupit, naravno. A ove jagodine ljepotice sve cvjetaju! Toliko je nježan cvijet da me strah ga duže gledat, da ga ne polomim. Stvarno su prekrasni! Bergenija, drago mi je da si uživala u mom vrtu. Uvijek si dobrodošla! Gute, mene ti je za fajgle pitala svekrva, ona ih već godinama traži. Kod god sam pitala, nitko nije znao kaj su fajgli. I nedavno, sasvim slučajno, saznam da su fajgli šeboji! A nabavit ih imaš kod moje susjede, ima ih oko cijele kuće, užasno puno, a jedva sam je namolila da mi koji pelcerić da. I novce sam joj nudila. U jesen prošle godine mi je teška srca odvojila 2-3 komadićka, koji su se njoj u inat ovako lijepo raširili. Skupit ću sjeme pa ću se i tebe sjetiti. ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Bigmamma , setala sam i divila se tvojem prekrasnom vrtu ! Ne mogu samo tako otici a da ti ne velim hvala ! Podsjetila si me na FAJGLE ! Docarala si mi natrag moje djetinjstvo , doba kad sam ih ja sadila kao djevojcica i u njima uzivala ! Skroz mlada sam otisla u Njemacku i nikad ih vise nisam vidjela ! Prvom prilikom cu "guglati" da vidim gdje ih mogu nabaviti ! Tebi zelim i dalje vrt pun sarenog cvijeca !
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pregršt lijepih stvari u tvom vrtu! Uživancija prava!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa nikako da se dotepem u tvoje dvorište draga, ali kad dođem onda slinim samo
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sliknula si nam krasno dvorište, puno cvjetića, sunca i proljeća!! Iako su me dalije i gazanije malo navele na to da je k tebi već i ljeto stiglo
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ooooo, dok se ja izležavam, gosti mi po vrtu šeću. Mogli ste malo i zalit dok ste šetali, da ne moram ja.
![]() MiraK, alad, moon, vera4, BlankaC, hvala vam na posjeti i drago mi je da vam se sviđa moje dvorište. Triša, slažem se, forumski prijatelji su prekrasni, u što sam se već nebrojeno puta uvjerila. Kad god mi je bilo teško, kad god mi je trebala pomoć, uvijek su tu, bilo savjetom, lijepom riječi, bilo samo tišinom i razumijevanjem, što koji put znači više od riječi. A sjemenke ću probat skupit, ako se sjetim. A ako ne, sami se rasijavaju pa će biti mladica. Sarajka, i ja jedva čekam clematise. Prošle godine sam stjecajem okolnosti bila prisiljena porezati ih i premjestiti u 9. mjesecu, i mislila sam da neće niš od njih bit. A oni još gušći i ljepši nego što su bili. Još da nisam bacila kartončić s njihovim imenima, bilo bi bolje. Ovako, sigurno znam da imam Miss Bateman i Presidenta, a ova druga dva se ne mogu sjetit nikako. Vidjet ću kad procvatu. Lantana, Mari, ma probudila sam se ja i prije, al na žalost, uz sve probleme i ružne trenutke koje sam proživjela u zadnje vrijeme, jednostavno nije bilo ni vremena a ni volje za slikanje. A od slika se ovaj put u potpunosti ograđujem, sve ih je poslikao MM, meni jednostavno ne ide u zadnje vrijeme. Svim mojim posjetiocima ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slažem se ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bigi probudila si se zajedno s vrtom, krasno si ga sredila, puno lijepog cvijeća, odlične fotografije.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Biggy, vrt ti je zaista predivan.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prelijepog cvijeća kod tebe,a klematisi su pravi ,jedva čekam cvjetove da vidim kakvi su
![]() |
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
LIJEPO,JAKO LIJEPO.
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo za tebe, za tvoje krugove, prekrasno je sve, a forumski prijatelji, što reći - nezamjenjivi!
Mene oduševio crveni šeboj, skupljaj sjemenkice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Šareno, rascvjetano, jako lijepo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |