Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 74>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 11:13
A taj špek će me pratit dok sam živa, jelda?
Sam ti dođi, uzmi kaj hoćeš, ja ću žmirit. http://www.myemoticons.com/images/minis/people-emotions/cool.gif

Jel budemo kafenisale danas? Čisto da znam, da odem kod svekrve po zelenje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 11:06
Draga moja morat ću ja to uživo pogledat čim prije!smile93
bogme si se krasno zapomogla i pohvale mužu koji je to sve ovak difno prezentiral (sad se sjetih onog špeka LOL kaj smo ga skoro jeli), a najradije bih došla kad te nema doma jer mi tvoj fajglin miriši preko ekrana smile59, al sigurnije je da ne dolazim dok se ne razmnoži.Embarrassed Fajglin. Ne špek.WinkLOL Njega sam već otpisala, nit jela, samo mirisala!LOL
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:19
Otok, nek si ti meni stigla!
Nemam baš toliko zeleenjave kao neki od forumaša, al s obzirom da je moj vrt relativno "friški", zadovoljna sam.
Al uvijek može bolje...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:05
Stvarno je jako puno vrtova za pogledati, ali kad tad stići ću u sve.

Evo danas je tvoj vrt došao na red, a tu se ima šta gledati. Puno je tu krasnih biljčica, baš ti je lijepo.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 08:34
GT, ja ti to jednostavno ne mogu razumijet, tu škrtost nekih ljudi. Ako imam samo 2 cvijeta, a nekom se sviđaju, jedan ću mu pokloniti, i to od srca. Meni će ostat samo jedan, al će me veseliti što sam nekom ovaj drugi dala. Al, dobro, nismo svi isti.

Lora, nisi jedina koja ne stigne po vtovima, mislim da nam je svima tako. A kad je tako puno lijepih vrtova, puno cvijeća za pogledati, za pomirisati, a vremena tako malo...
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 23:23
Dok pregledam sve novine po vrtovima treba mi cijela viječnost. Evo konačno stigla i do tebe, našetala se nauživala, nadivila se svoj toj lijepoti [=D>

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 23:06
Bigmamma draga , kaj se tice tvoje susjede , nemoj se sekirati ! Ja znam da su prije stariji ljudi govorili da onog momenta kad das biljku (sjeme) nekome drugom ugiba tebi ! Da to nije tako , dokazuje i ovaj forum ! Ja sam tebi do neba zahvalna za nesto na sto si me podsjetila a sto je tako tako davno bilo ! Ja cu probati "guglati" sad kad znam da se zove seboj ! Tebi veeeeelika   smile78
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:48
Anaida, daliju sam morala kćeri uzet, to je njen cvijet, a gazanije su došle samnom prošli tjedan iz Rijeke. Nisam im mogla odoljet!

Konteee, stara, nek si se ti meni naslinila. Sjemenke ću skupit, naravno. A ove jagodine ljepotice sve cvjetaju! Toliko je nježan cvijet da me strah ga duže gledat, da ga ne polomim. Stvarno su prekrasni!

Bergenija, drago mi je da si uživala u mom vrtu. Uvijek si dobrodošla!

Gute, mene ti je za fajgle pitala svekrva, ona ih već godinama traži. Kod god sam pitala, nitko nije znao kaj su fajgli. I nedavno, sasvim slučajno, saznam da su fajgli šeboji!
A nabavit ih imaš kod moje susjede, ima ih oko cijele kuće, užasno puno, a jedva sam je namolila da mi koji pelcerić da. I novce sam joj nudila. U jesen prošle godine mi je teška srca odvojila 2-3 komadićka, koji su se njoj u inat ovako lijepo raširili. Skupit ću sjeme pa ću se i tebe sjetiti. Wink
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:03
Draga Bigmamma , setala sam i divila se tvojem prekrasnom vrtu ! Ne mogu samo tako otici a da ti ne velim hvala ! Podsjetila si me na FAJGLE ! Docarala si mi natrag moje djetinjstvo , doba kad sam ih ja sadila kao djevojcica i u njima uzivala ! Skroz mlada sam otisla u Njemacku i nikad ih vise nisam vidjela ! Prvom prilikom cu "guglati" da vidim gdje ih mogu nabaviti !  Tebi zelim i dalje vrt pun sarenog cvijeca !   smile79
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 22:01
Pregršt lijepih stvari u tvom vrtu! Uživancija prava!Clap
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:42
pa nikako da se dotepem u tvoje dvorište draga, ali kad dođem onda slinim samo StarLOL šeboj je super..skupljaj sjemenke kada dođe red na to, a Jagodin iris je fenomenalan i jedva ga čekam da procvate kod mene Smile

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 11:28
Sliknula si nam krasno dvorište, puno cvjetića, sunca i proljeća!! Iako su me dalije i gazanije malo navele na to da je k tebi već i ljeto stiglo SmileSmile .
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 09:59
Ooooo, dok se ja izležavam, gosti mi po vrtu šeću. Mogli ste malo i zalit dok ste šetali, da ne moram ja. Wink
MiraK, alad, moon, vera4, BlankaC, hvala vam na posjeti i drago mi je da vam se sviđa moje dvorište.

Triša, slažem se, forumski prijatelji su prekrasni, u što sam se već nebrojeno puta uvjerila. Kad god mi je bilo teško, kad god mi je trebala pomoć, uvijek su tu, bilo savjetom, lijepom riječi, bilo samo tišinom i razumijevanjem, što koji put znači više od riječi.
A sjemenke ću probat skupit, ako se sjetim. A ako ne, sami se rasijavaju pa će biti mladica.

Sarajka, i ja jedva čekam clematise. Prošle godine sam stjecajem okolnosti bila prisiljena porezati ih i premjestiti u 9. mjesecu, i mislila sam da neće niš od njih bit. A oni još gušći i ljepši nego što su bili. Još da nisam bacila kartončić s njihovim imenima, bilo bi bolje. Ovako, sigurno znam da imam Miss Bateman i Presidenta, a ova druga dva se ne mogu sjetit nikako. Vidjet ću kad procvatu.

Lantana, Mari, ma probudila sam se ja i prije, al na žalost, uz sve probleme i ružne trenutke koje sam proživjela u zadnje vrijeme, jednostavno nije bilo ni vremena a ni volje za slikanje.
A od slika se ovaj put u potpunosti ograđujem, sve ih je poslikao MM, meni jednostavno ne ide u zadnje vrijeme.

Svim mojim posjetiocima smile79
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 00:07
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Bigi probudila si se zajedno s vrtom, krasno si ga sredila, puno  lijepog cvijeća, odlične fotografije. Clap

slažem seThumbs%20UpClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 23:31
Bigi probudila si se zajedno s vrtom, krasno si ga sredila, puno  lijepog cvijeća, odlične fotografije. Clap
život je more
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 23:29
Biggy, vrt ti je zaista predivan.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 22:57
prelijepog cvijeća kod tebe,a klematisi su pravi ,jedva čekam cvjetove da vidim kakvi susmile79
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 22:44

LIJEPO,JAKO LIJEPO.ClapClapClapClap

smile120
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 22:27
Bravo za tebe, za tvoje krugove, prekrasno je sve, a forumski prijatelji, što reći - nezamjenjivi!
Mene oduševio crveni šeboj, skupljaj sjemenkice.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 20:03

Šareno, rascvjetano, jako lijepo Thumbs%20Up Thumbs%20Up Thumbs%20Up Thumbs%20Up Thumbs%20Up

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4243444546 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.