Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 219220221222223 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 16:59
Cure drago mi je da ste svratile, iako se tu stalno nešto mijenja, dodaje, premješta pa dođite mi opet.

Evo opet nekoliko slikica. Volim hoste i zaista su lijepe, ali tu mi raste neki "picmoljak hosta", mala minijaturana, pa već sam u temu od hosti stavila upit dali je takva vrsta, ili s njom nešto nije u redu. Moram je maknuti, jer će je ove velike ugušiti.

Ovaj sam lamparantus dobila od Dude-lave, pun najlon biljki, krcatih pupoljaka i cvjetova, čim je došla k meni otvorili su se predivni cvjetovi, pa sada uživam u njima.

Moram priznati da mi je draža naša lavanda, ali i ova je lijepa na svoj način

Rozi pakujac ne diže svoje glavice, stalno gleda u pod, ali čuva noge klematisu

Neumorna margaritica iz Pordenone, sa sajma

Poklon našeg dade 84 centrantus ruber naprosto me osvojio

Iako je u visokoj velikoj vazi - krasno napreduje

Klematis dugo cvate

Ovaj cvijet pripada nekom asteru-mislim, otporan je na zimu, ustvari ne znam što je

Moja ljubimica felicia (poklon od naše Otok) stalno je žedna, doslovce vam pokaže kad je žedna, a treba joj jako puno vode, odmah digne svoje plave glavice

Crveni pakujac iz Buzeta    dogodine će biti bujniji

Male žute perunike ocvale, a visoke s ogromnim cvjetovima neumorne, skupa sa anemonama i ranunkulama, a krasi ih i lantanina plava trava.

Ruže penjačice okupirale ogradu

Danas je bila brzinska kava kod Mire K, pa smo Mira, Jagoda, Belina i ja skočile do rasadnika i evo što sam donijela doma

Margerite crvene

i žute

Bijela angelonija, plave na žalost nije bilo

Jagodin savjet, što još uzeti - naravno gaura

Ima lijepih biljkica od 10 do 15 kn, pa neke i nisu tako male.

Nekoliko slika za kraj

Klematis, pakujac, ploks, s jedne strane hortenzija prepuna pupoljaka, a s druge hoyine alstromerije

U gredici kampanule, iza agapantusi, astilbe, ruže, male kampanule, a ima tu još koječega, na kraju lovor višnja

Heuchere, super napreduju, otraga sedumi, sukulenti, većinom oni koji stalno ostaju u vrtu - sva sreća

Samo još pogled s vrata na moju džunglu i svima

smile79

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 17:17
Dobra kavica..........nema šta............cvijeće koje si kupila je pravi pogodak posebno one crvene margaretice!
Pohvala i za tvoje ruže penjačice..............tako bujne....Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 17:19
ma sve je ovo prekrasno ma ćije god da si slikala ...ali vidi se tvoj prozorda je ,,,i de ga operi odudarasmile156..i očeš pakujac da u tebe gleda..uhhhhhhhh,,još kad bi tebe vidio nikada nebi ni procvijetaosmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 17:21
Čula sam danas ujutro da imate brzinku kavicu i cijelo vrijeme mislila na vas kako sigurno uživate.Lijepe margarete si kupila,ja sam danas takve bijele gledala na placu,da li one cvatu cijelo ljeto ili...?
Triška,ruže su ti prekrasne.Tongue
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 18:34
Kad ekipa snova krene ratnom stazom, nema greške. Prave trave ulijeću u vrt.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 18:36
Krasno smile186 smile186
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 22:28
Preprekrasno

A nove biljčice su supeeeerrrrr

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 22:57
triša predivno... ne mogu vjerovati da su ruže već tako rascvjetane!
     smile39
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2011 u 23:00
Prekrasno triša, od kraljica ruža do najmanjeg cvjetića.

Margarete u svim bojama smile55
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 07:44
Dakle ovo se zove kako na malo prostora smjestiti botanički vrt,mislim da te trebaju uposliti u Botaničkom u Zg.Triša stvarno si super,no reci ti nama malo kako "u školi"?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 07:47
Drage moje, rado bi vas sve ugostila u mom dvorištu, ali teško da bi imale gdje stati.

Bergenija hvala ti, što svratiš, tvoje preporuke za neko cvijeće u mom dvorištu bile su pun pogodak.

Niho, s tobom ću se obračunati u Skradniku i ne dolazi bez baklave

Kaktusiću, da i ja obožavam te margaretice, jer one kad je blaga zima kod mene cvjetaju 12 mjeseci.

Vera, što bi tek bilo da imam prostor baš desetinu tvoga

Moon, moje razbašureno dvorište nije nimalo nalik tvom savršenstvu, ali volim kad svratiš u moju gužvu.

Lora, tvoji su mi savjeti  neophodni zato molim te svrati ponekad ponovo i kritiziraj nemoj samo hvaliti.

Sunce, ruže su bile prvi počeci u mom dvorištu, pa mi nakon toliko godina zahvaljuju

Otok ruže su zaista kraljice nema im premca, ali volim i sve drugo, do najmanjeg "picmoljka" kako bi rekla naša Niho, a o tvojim sukulentima da i ne govorim, obožavam ih!

Hvala svima!
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 07:49
Mikice vidim svratila k meni jutros.

U školi je super, stvarno se puno toga nauči, a jako me veseli povjest svjetskih parkova, perivoja, arboretuma - ne treba ni reći da nisam niti znala kakva je razlika između ta tri pojma.

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 08:05
smile232,,cvijete mojjjjjjjjjjjj
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 08:05
Trišica, draga, uspjela sam malo i do tebe došetat. Uvijek se iznova divim kako na relativno malom prostoru uspiješ imat toliki broj biljaka, i to tako lijepo složenih. Ja imam dosta veliko dvorište, a nikako da složim neku smislenu cjelinu od toga. Zato svake godine pretumbavam, dodajem i oduzimam.
Ona ruža penjačica mi je baš divna! Obje su divne, al žuta mi je posebna!
A najnajviše me se dojmila felicia. Kakvu samo plavu nijansu ima! Al mislim da sam to već rekla i da se ponavljam.
Sad ti šaljem smile78 i pozdrav do sljedeće šetnje tvojim vrtom!
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 08:26
triša prekrasne su ti biljke smile94, ne mogu vjerovati da imaš maleno dvorište kad vidim što sve u njega stane

baš mi je drago da ideš na ta predavanja i jedva čekam da znanje podijeliš sa nama Thumbs%20Up

nemoj mi zamjeriti što ću ovo reći, ali kad odem u penziju želim biti triša smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 09:18
Niho, ljepotice moja, da bar možeš doć i pogledat moje ruže uživo!

Bigi, ruže su zbilja kraljice, meni je isto žuta ruža favorit, iako je u ovom mom slučaju crvena bogatija, žuta je tanka i brzo ode. Kad budeš u Rijeci možda još ovo proljeće obavezno ih moraš doći vidjeti.

Natalija, čast mi je ako sam ti bar u jednom djeliću uzor. Da penzija je divno doba ako si ga čovjek zna osmisliti, a to ja upravo radim. Veselim se svakom novom danu, pa ga nastojim maksimalno ispuniti onime što volim.
RIJEKA

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 10:56
Srećom sam se s kave morala hitno vratiti na posao inače bi mi ta "ratna staza" opet ispraznila takujin Wink
Otkrila san novu biljku angeloniu, šteta da je jednogodišnja ali jako, jako lijepa Thumbs%20Up
Ruže su ti predivne kao i opći dojam dvorišta Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 11:00
Draga moja Aliso, prekrasno mi je sve smile79, posebno felicija i margarete. I naravno clematis. Koji je to? Multiblue ili christal fountain?Tongue

Od mene jedan mali poklončić!

Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:09

Waterlili netko mi je ukrao poklončić,(nema slike) tako je to na ovom forumu kad svi vole cvijećesmile96

Klematis je multi blue, dobro si uočila ima ogromne cvjetove, iako ga svaki put ošišam  skoro do zemlje.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2011 u 12:09
Korijenko danas takujin pušćaj doma!
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 219220221222223 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,125 sekundi.