Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 11:06

I ja imam puno seduma i obožavam Big%20smile ih jer kako ti kažeš dugo traju i jesen bez njih mi je nezamisliva. Pred dosta godina sam iz Italie sa sajma donesla visoki bijeli i taj mi je najlošiji, teško i kasno procvate i brzo mu cvjetovi potamne nikad nije baš bijeli..... od ovog šatiranog kojeg i ti imaš mi je lijepše lišće nego cvijet.

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2011 u 18:48
upravo slikanajosjosjos i jos i iglica
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 06:13
Ova tvoja glicinija je savršena! Povirim je svaki dan i svaki dan mi iznova napuni dušu! Jedina joj je mana što pored nje ništa drugo ne dolazi do izražaja! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 13:42
misty-da imas pravo smile78prva perunika jos jedna klematis ima sve vise cvjetova
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2011 u 23:38

Od cvijeća neću ništa izdvajati jer je sve prekrasno.
Najviše mi se ipak sviđa onaj tvoj najdraži cvjetak, preslatki je.
Čestitam i na onom cvjetiću koji će ti tek doći.

smile79   za sve cvjetiće i njihovu nonu!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 00:53
ClapClapClapClapClap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 01:05
puno lijepogClap prekrasna slika perunikeThumbs%20Up
koliko limun ima cvjetovaTongue
a ovo ti je ideja za 5, kantica za mlijeko

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 06:28
Uvijek je lijepo k tebi zaviriti!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 07:54
Mali Enrik je sritno dite kad ima takvu nonu i nona ima takav vrt u kojem uživasmile78Uživala sam i ja u svakoj tvojoj slicismile71
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 07:58
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

tomica podsjetila si me na ovu divnu pjesmu i suze mi izmamila sjetila sam se mpt ja ti imam sestru udanu u Delnice i kad je rodila sina išli smo k njima u babinje kako mi kažemo i ona je na radio Delnicama naručila upravo tu pjesmu nama za ugodan boravak

A ja tog sina najvjerojatnije poznam...Wink
Nisam iz Delnica, ali pošto nisam ni daleko od njih - šaljem ti pozdrav iz tog kraja...smile113
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 10:05
smile78Anastazija hvala ti smile78
Floramye drago mi je da si svratilasmile78
Mari5510 limun ima nebrojeno cvjetova a nadam se da će mi bar jedan pelcer uspjetiWink, što se tiče kantice za mlijeko u njoj sam kao mala nosila mlijeko u otkupnu stanicu smile78
Anaida drago mi je da ti se sviđa kod menesmile78
Mira021 hvala ti draga na komplimentimasmile78
Nataly puno te pozdravljam inače se svaki dan čujem sam Delnicama i ova zadnja perunika koju sam objavila je odande smile78

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 20:58
smile39,,tvoja glicinija je nešto što sam do sad vidjele..najljepše..od sveg cvijeće..zavidim ti na njoj..prekrasna jeeeeeeee
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 21:29
hvala niho smile79
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 21:39
Glicinija mi je posebno lijepa,ali i sve drugo ti je lijepoClap
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2011 u 23:30
Nona kod tebe je zaista cvijećesmile120a glicinije je bez konkurencije,molim te koliko je stara i koje je godine počela cvjetat
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 10:56
mali kaktus drago mi je da ti se sviđa kod mene smile78
sarajka glicinija ima oko 12 god a cvjeta oko 6 god prošle godine je slabo cvjetala mislim da joj je jedan kasni mraz naškodio ali ove godine je nadmašila sve ja mislim da one što su starije sve su ljepše ali ih vjerojatno treba i dobro orezati smile78
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 11:01
A kako dugo cvjeta glicinila,cijelo ljeto ili....?
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 11:29
prelijepo je kod tebe i svaki put kada svratim oduzmeš mi dah sa svojim biljkama ovaj put mi je tvoja glicenija oduzela dah , a moja tek prvi put cvjeta ove godine sa par cvjetičasmile141
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 12:07
mali kaktus glicinija ti cvjeta sada i u kasno ljeto ali slabije ali ona na ovim odcvjetanim dugim granama formira mahune u kojima su sjemenke i koje vise i jako su dekorativne sve dok ih ne porežeš vidječeš slikat ću ih ....
Fany54 drago mi je da si tu i da ti se sviđa kod mene bit će i tvoja ovakva za par godinasmile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 14:06
Hej super ti je ova glicinija, a kod mene cvjeta tvoj ploksić, nadam se da će i kokotić uskoro. Ostalo da me ubiješ ne znam što je. U svakom slučaju zaslužila si velikusmile71
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.