enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 221> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja imam puno seduma i obožavam |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ova tvoja glicinija je savršena! Povirim je svaki dan i svaki dan mi iznova napuni dušu! Jedina joj je mana što pored nje ništa drugo ne dolazi do izražaja!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Od cvijeća neću ništa izdvajati jer je sve prekrasno. Najviše mi se ipak sviđa onaj tvoj najdraži cvjetak, preslatki je. Čestitam i na onom cvjetiću koji će ti tek doći. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno lijepog
![]() ![]() koliko limun ima cvjetova ![]() a ovo ti je ideja za 5, kantica za mlijeko |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek je lijepo k tebi zaviriti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mali Enrik je sritno dite kad ima takvu nonu i nona ima takav vrt u kojem uživa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
A ja tog sina najvjerojatnije poznam... ![]() Nisam iz Delnica, ali pošto nisam ni daleko od njih - šaljem ti pozdrav iz tog kraja... ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Floramye drago mi je da si svratila ![]() Mari5510 limun ima nebrojeno cvjetova a nadam se da će mi bar jedan pelcer uspjeti ![]() ![]() Anaida drago mi je da ti se sviđa kod mene ![]() Mira021 hvala ti draga na komplimentima ![]() Nataly puno te pozdravljam inače se svaki dan čujem sam Delnicama i ova zadnja perunika koju sam objavila je odande ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hvala niho
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glicinija mi je posebno lijepa,ali i sve drugo ti je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Nona kod tebe je zaista cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus drago mi je da ti se sviđa kod mene
![]() sarajka glicinija ima oko 12 god a cvjeta oko 6 god prošle godine je slabo cvjetala mislim da joj je jedan kasni mraz naškodio ali ove godine je nadmašila sve ja mislim da one što su starije sve su ljepše ali ih vjerojatno treba i dobro orezati ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A kako dugo cvjeta glicinila,cijelo ljeto ili....?
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijepo je kod tebe i svaki put kada svratim oduzmeš mi dah sa svojim biljkama ovaj put mi je tvoja glicenija oduzela dah , a moja tek prvi put cvjeta ove godine sa par cvjetiča
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus glicinija ti cvjeta sada i u kasno ljeto ali slabije ali ona na ovim odcvjetanim dugim granama formira mahune u kojima su sjemenke i koje vise i jako su dekorativne sve dok ih ne porežeš vidječeš slikat ću ih ....
Fany54 drago mi je da si tu i da ti se sviđa kod mene bit će i tvoja ovakva za par godina ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej super ti je ova glicinija, a kod mene cvjeta tvoj ploksić, nadam se da će i kokotić uskoro. Ostalo da me ubiješ ne znam što je. U svakom slučaju zaslužila si veliku
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |