moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 28> |
Korisnik | ||
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala na pohvalama.jos, ne brini za magnoliju i mojoj je trebalo tri godine da počne cvijetati punom parom.prve tri godine bilo samo par cvijetova, a kad se navikla eto vidiš na slici.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
|
![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
kud god pođem ovih dana, naletim na prekrasne pakujce! nisi ni ti izuzetak a i ostalo cvijeće je lijepo!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
|
![]() |
||
![]() |
||
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
|
to ti je lychnis alpina.hvala ti što si me posjetila. |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
preljepo cvijeće
![]() |
||
![]() |
||
|
bako mislim da pitaš za ovu sliku, to su tulipani.hvala na posjeti dođi opet |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
kako neobični i zanimljivi tulipani
![]() ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
|
prekrasno cvijeće,a koji su to cvjetići oni crveni i plavi na onoj jednoj slikici,krasni su....
|
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
![]() |
||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
|
![]()
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
evo i moja ljepotica nakon par godina odlučila da mi vrati svu ljubav koju sam joj poklanjala
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ove lale su mi baš slatke nisu visoke a pune
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ovaj pakujac sam kupila neznajući mu boju i obradovala sam se kad crvenkasto procvijetao kao da je znao da je prošlogodišnji odlučio poplaviti
![]() |
||
![]() |
||
|
evo i nepeta se proširila
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |