Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 133> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
priznajem-sve ti je predivno,ali kor.zvoncici me odusevljavaju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
zimzelena lantana otvara prva sezonu njihove cvatnje
![]() a sad svega po malo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
viš kak me zbune te ponovljene slike
![]() ovaj dio sa lamparantusima je mrak, ja sam dobivene od tebe posadila u teglu i na južnu stranu kuće stavila i nadam se cvatnji ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prve ruže
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
imam ti ja pelargoniju sto mirisi na limun a ja bih tu na ruzu sto mirisi ako moze ...
vrt ti je prekrasan :))) a biljke fantazija svaka ti cast ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Duda pa Lave ide tvojim stopama, sadi već na veliko i to uspješno
![]() ![]() ostići ostavljaju bez teksta, lewisia je medena, ali kamenjar mi se jako sviđa...baš je super ![]() P.S. upala sam na pola ![]() heucherama se očito sviđa kod tebe ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i kod mene divan dan popodne idem u vrt kod tebe prekrasno rascvjetano delosperme u raznim bojama to još nisam vidjela ja imam roza ma sve ti je prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo curke me nazad,ne peglam al farbam stan pa dobro dođe minutica za odmorit ruku pa da stavim dalje slikice...a da da ne zaboravim,
arim košare i kokos umetak sam nabavila u mbm,a ono su vrsta pelargonija
a sad hauchere,pliz da mi znalkci ih identificiraju znam za prvu da je tiarela možda bu koja i dupla slikica,neznam jer sam ih rasadila okolo
1-tiarela
![]() 2-
![]() 3-
![]() 4-
![]() 5-
![]() 6-
![]() 7-
![]() 8-
![]() 9-
![]() 10-
![]() 11-
![]() 12-
![]() 13-
![]() 14-
![]() 15-
![]() 16-
![]() 17-
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve je prekrasno...ajde usput isprazni sanducic..ja se raspisala a ono sipak
![]() prekosutra mi pase jer imam ja i za tebe nesto...javim se ... |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo i rascvijetano u tebe! imaš lijepu i zavidnu kolekciju hauchera! zanima me kako ti podnose ljetne vrućine!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve rascvjetano, ljepotice moja, vrt kao i ti, neka ti i dalje bude tako, dok ja ne dođem i nešto ne ukradem, no toliko je toga da će biti dosta i za tebe i tvoju preslatku nasljednicu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ehej curke kod mene divan dan...nadam se da sam i vama ga uljepšala ...evo odma idem praznit
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Heucere i tiarele su prekrasne i imaš ih zbilja puno i neka, baš mi je drago, a tvoj lamparantus predivan, ali samo da znaš i moj-tvoj je isto i to u vazi, i ide on lijepo po zimi u podrum! |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Dakle, vrt je zaista u reprezentativnom izdanju, prelijepo je
![]() ![]() ![]() krasan je vatreno crveni amarilis, ali i elegantni bijeli je divan, jedino što crveni vodi u broju cvjetova
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Koja divota, ali Heucere su i meni naj :)
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala na odgovorima.
Kod tebe sve u cvatu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
halo djevojke hvala na dolasku u moj vrtek..večeras sam jako umorna završila sam farbanje stana pa me bole ruke sve u 16 pa čemo nastavak slikica sutra...antonija hauchere su preživjele ljeto i zimu,u sijeni masline i sa strane je zid od bršljna tako da nisu na direktnom suncu,prekrasne su samo me buni to mijenjanje boje lista ono jesensko i sada proljetno novo nemaju skoro veze jedno s drugim..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
konte lukec je od lani to curke podsiječaju
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |