Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 152> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaj nije slatka? Došetala je od BB! Nazivaju ga još i "mačić", ali meni Sisy nekak otmjenije zvuči
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
O, draga, postaješ opaka konkurencija Botaničkom!
Ova plava Sisyka mi je prekrasna! Može li se znati otkud je došetala? |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
na balkonu uskoro fakat neće biti mjestaza popit kavu
![]() bome je ovaj lavi cvijetek novitet i za mene |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasne bilkice imaš
![]() mimulus tražim kod nas pa ga nigdje nema
![]() ovo je nešto novo
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Noviteta nikad dosta
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Koliko prekrasnih biljki imaš
![]() ![]() I sad bar znam da mi je alstromeria niknula,kad sam vidjela tvoje listeke...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nisam sve zapamtila kolika je duga reportaža iz Senja, ali samo mogu reči bravo, izvrsno ste ga sredili, vidi se veliki napredak od prvih slika. A kućne i balkonsko cvijeće je prekrasno, vidi se da ga njeguješ.
Ovo mi je nešto posebno lijepo ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
U Senju si napravila čudesa Sarice, prekrasan vrt koji se ne može usporediti s početnim stanjem, mlade i starije biljčice savršeno si uklopila, a uprkos suhoj zemljici savršeno napreduju!!!
Pa zbilja si se ohauherila, zbog tvojih haucera i mene će uhvatiti pravi ohauheritis!!! A neću biti jedina, bit će to prava epidemija!!!
Ali i biljkice u Zagrebu su ti predivne, pogotovo šareni kutić!!
Ostavljam ti pozdravčić,
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Sve ti je super, ali koprivice naj :)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divim se i dvim se, prekrasne slike, puno različitog cvijeća, neke biljke vidim prvi put, divno
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Noviteti su fantasticni!!!!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tako ti je lijepo i zdravo cvijeće, vidi se da ga njeguješ sa ljubavlju! šareni kutak je baš šaren! krasne novitete si kupila, oduševila me hauchera boje limete! mislin da ću ipak nešto naručiti! irezina ti je stasala u pravu ljepoticu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opet sam malo šetala tvojim vrtom,sve ćeš to ti lijepo posložiti,a i prstiće umoriti. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
moraju biti na svjetlu da šare budu izraženije:
![]() ciklama još cvate:
|
![]() |
|
Gypsophila cerastoides, ona će u senjski vrt:
![]() isto tako i Sisyrinchium augustifolium:
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne hoste,svidja mi se kombinacija brsljana i koprivice
![]() |
|
![]() |
|
sukulent koji mi je poklonila naša flo pun je pupoljaka:
![]() polica s tradeskancijama, jakobina tvoje su u drugoj tegli s lijeva na gornjoj polici: ![]() ovogodišnji šareni kutić. Još nije pun, ali tek je početak svibnja: ![]() mene oni zaista hipnotiziraju svojom ljepotom: ![]() ova je mlada tradeskancija prepuna bijelih cvjetića: ![]() mimulusi, mala hrpica sitnih listića koju mi je poslala draga natalija pretvorila se u predivnu biljku. Ipak nisu baš crveni, natalija: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sedum telephium:
![]() Hieracium maculatum na prirodnom i sobnom svjetlu: ![]() ![]() Osmanthus, također na dva osvjetljenja: ![]() ![]() Stipa tenuissima "Angels Hair", isto: ![]() ![]() Heuchera boje limete: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dvije nove hoste, ovo je hostica:
![]() a ovo hosta, Bigmamma: ![]() listovi su ogromni, plavozeleni: ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |