Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 133> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ludilo od cvijeća, pa još u plavim tonovima.
Pet plus za feliciju - predivna je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
bok djevojke kod mene se vrijeme pogoršalo ,puše jugo čak evo i kišica je počela propadivat...onaj plavi cvijetak je perikalis...zaista je prelijep nadam se da će mu biti lijepo kod mene
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
fala curke....al ja sam vam sretna i sa moje tri zvijezdice veli inspektorica za četvrtu moram imati umijesto tuš-kade pravu ležaču kadu..i ajd sad recite ko je tu lud more mi je točno od kuče dobrih 2 minute pa šta će nekom kada za pacat se kad se paca u moru..no to je samo pokazatelj nelogičnosti našeg turizma,smijernice donose ljudi koji nemaju veze sa životom...al što se tiče okoliša tu imate pravo zaista ima ljudi koji ovdije imaju katastrofa dvorišta i još se usuđuju iznajmljivat,uredno je naslagan cement,šuta,miješalica kojekakva krama i njih ništa ne dira ...po mome sezona počinje za Uskrs i nema se više šta drljati u i okolo kuće,gosta treba dočekati smiješkom ,miromi rascvijetanom okućnicom ...i nema greške bit če turista ko pčela
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
¸jutro cure hvala vam što dolazite oboći moj vrtek
![]() sinoć se jugo smirilo al naravno tokom noći zapuhala jaka bura koja i dalje dere,zaista je ružno vani i temp. je pala na 15c...
ove godine je zaista sve rascvijetano ,neke biljčice koje su kunjale 2-3 g su podivljale,moram priznati da je sve šareno,cvijetno i mirišljavo,okolo sam posadila violu koju sam posijala jer tako dugo cvate i fino miriši da sam ju zapikla u svaki slobodni kutak vrta,nažalost neke biljke su poginule od voluharica(al njih dve su likvidirane )pa se nadam da neču imati nekih večih muka sa štetočinama..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan pogled s balkona,pazi na dragoljube,oni zaista znaju podivljati,a ona plava biljčica od Triše je prelijepa,a naravno da je najljepša mala Lave
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ahojček cure baš mi je drago da vam se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kod tebe bi rado bila pčelica
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Duda, lijepo je kod tebe.. Sve u cvijeću, divan pogled, Lave najveći ukras vrta i života.
I da znaš da sam ti umalo pozvonila na ploči za apartmane!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno cvijeće,a posebno onaj mali plavi cvjetić.....kako se zove?
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na žalost, kod kategorizacije apartmana ne uzima se u obzir uređenje okoliša, inače bi imali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bravo Duda, ljepše ti je nego ikad. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Baš sam uživala, sve prepuno, prelijepo, rascvjetano, divno. U košaricama krasno odabrano cvijeće, a roza cvjetiću šaljem pusicu
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Mislim da je to propust kod kategorizacije, ali svejedno gostima će sigurno ostati u sjećanju i lijep rascvjatali okoliš ![]() |
|
![]() |
|
Kako ti je likepo!!!Ponovo sam uživala i tvojim slikicama.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jutro cure
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragička ovo je divota
![]() ne znam kaj će nekome kada za kupanje u apartmanu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan pogled,predivne biljke a Lave je prava mala kraljica
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno ti je cvijece al ipak nemoze se mjeriti sa crnokosim cvijeticem kojem saljem puno pusa
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |