Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 133> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Duda, lijepo je kod tebe.. Sve u cvijeću, divan pogled, Lave najveći ukras vrta i života.
I da znaš da sam ti umalo pozvonila na ploči za apartmane!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan pogled,predivne biljke a Lave je prava mala kraljica
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ludilo od cvijeća, pa još u plavim tonovima.
Pet plus za feliciju - predivna je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ahojček cure baš mi je drago da vam se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na žalost, kod kategorizacije apartmana ne uzima se u obzir uređenje okoliša, inače bi imali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bravo Duda, ljepše ti je nego ikad. |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Mislim da je to propust kod kategorizacije, ali svejedno gostima će sigurno ostati u sjećanju i lijep rascvjatali okoliš ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
fala curke....al ja sam vam sretna i sa moje tri zvijezdice veli inspektorica za četvrtu moram imati umijesto tuš-kade pravu ležaču kadu..i ajd sad recite ko je tu lud more mi je točno od kuče dobrih 2 minute pa šta će nekom kada za pacat se kad se paca u moru..no to je samo pokazatelj nelogičnosti našeg turizma,smijernice donose ljudi koji nemaju veze sa životom...al što se tiče okoliša tu imate pravo zaista ima ljudi koji ovdije imaju katastrofa dvorišta i još se usuđuju iznajmljivat,uredno je naslagan cement,šuta,miješalica kojekakva krama i njih ništa ne dira ...po mome sezona počinje za Uskrs i nema se više šta drljati u i okolo kuće,gosta treba dočekati smiješkom ,miromi rascvijetanom okućnicom ...i nema greške bit če turista ko pčela
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kod tebe bi rado bila pčelica
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragička ovo je divota
![]() ne znam kaj će nekome kada za kupanje u apartmanu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e moja konte svašta ja čujem ..eto gospodin je reko da ako nema jakuzija i tv- lcd- flat-110cm e pa on neče doč ...šta češ ja mu rekla plačem radi toga ..
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
predivan pogled .sa balkona i ispod balkona
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
već desetak dana nisi nikaj poslikala
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
imali koja zvjezdica tu za uređenje vrta ja bih ti dala čistu peticu a oni nedaju još jednu zvjezdicu ma kakvi su to ljudi draga moja , šetnja kroz tvoj vrt odmara i dušu i oči
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bok cure kod mene 33 u hladu,jutros sam zaspala i morala jurit da Lavu odvedem jer su išli na izlet u Biograd na "podmornicu" razgledavat podmorje pa nisam stigla srknut kavu od pada tlaka fino drmnula auto u zid MM ima da plače od sreče kad vidi,onda po toj vručini vozila u Zadar po neke naručene stvari i naravno skrenula u MBM e onda mi se digo tlak jedino kaj je bilo povoljno su viseće jednostruke pelargonije koštale su 2kn,gazanije 4kn male mini ružice koje su bile u dosta jadnom stanju mislila sam da su ih dali ipak na sconto klinac po 30kn su ...i tako po povratku dva konja su prešla na moju traku valjda od ove vručine trebalo je malo do sudara... mislim da ću popodne provest u moru jer vidim da se ljudi naveliko kupaju...a da margaretice su od Mire
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Ajme Duda, vi niskotlakaši ste stvarno prava opća opasnost.
Ah, veliš kupat ćeš se u moru? |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Duda, slike i vrt su ti pre,predivni
![]() Čitam kakav ludi dan imaš...najbolje je da odeš na more i da se umiriš uz neku dobru knjigu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Danas otiđi spavati što prije - sutra je novi dan. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sam da se javim nisam prijavila novu biljčicu s kojom sam se počastila u čast razbijanja auta...sliknut ću je nemam pojma kako se zove a da nisam se kupala ipak sam bila u badiću i točala noge u moru nekako sam ja ipak smrzutak ali zaista je bilo danas pakleno da se ne šalim evo vam podatak da mi je tlak nakon turske kave se povisio na čak 90/65 pa kako se nebum srušila...evo sad puše bura a temp je i dalje 27c...toploooo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |