vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 49> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve Ti je lijepo i uredno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() a sad malo novih slikica:
moji mali bodljikavialjubimci zajedno sa passiflorom koja je dar od Kontese i Tikvić!
margarete koje sam ja sijala:
turski karanfili svi potrefili bijeli:
moja penjačica koja prekrasno miriše:
surfinije:
obična ruža:
milijun zvončića se lijepo koše:
lobularija: rozu sam sadila, a bijela se sama rasijala!
kalanhoe i begonija:
cvijet begonije:
a sad malo poljskog cvijeća koji ljepotom nimalo ne zaostaje od ovog kojeg uzgajamo!
i za kraj zalazak sunsa za pivnicu! pozzzz svima!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bijeli kutak mi se jako sviđa! isto kao i moji, i tvoji sijani cosmosi su te razveselili sa cvijetićima! imaš jako lijepo cvijeće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Lepo i uredno je kod tebe. Savršeno ste uklopili stazu oko kuće sa fasadom. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo se rožac raširija,mačuhice su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo,elegantno,uredno i rascvjetano
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kako ti je sve uredno i lijepo!!!!!!!!! Vrba mi je najljepša!!!!
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kod tebe je uvijek lijepo navratiti
|
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Prekrasna okućnica!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Djevojko draga, zaista si sve lijeo uredila i puno toga rascvjetanog već imaš! Ali ja moram reći i da su mi pločice oko kuće prekrasne! Kakve lijepe, tople boje...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma sve si lijepo srihtala
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
cvijetni kutić si fino srihtala
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Vilmač,prošetala sam Tvojim vrtom i jako imaš sve lijepo i cvjeće je njegovano sa puno ljubavi,a posebno mi se je dopala vanjska žardinjera koja je obljepljena kamenčičima i školjkama.Prvom prilikom ću probati napraviti nešto slićno i slikati.
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je, ova japanska vrba mi je baš lijepa
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Tako lijepo,organizirano elegantno... svaka čast !!!
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
preperedivno
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
vilmač baš lijepo, a orhidejica extra
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dali praviš sok od zove ( mi ju zovemo bazga) , sve mi je kod tebe super
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dobro jutro! zahvaljujem svima koji su posjetili i moje cvjetne kutke!
evo malo novih fotki od jutros!
moj kutak se opet bijeli:
uskoro očekujem da će se malo i crvenjeti:
milijun zvončića su isto zauzeli svoja mjesta:
moji bobljikavci, samo veliki:
maćuhice i dalje neumorno cvjetaju:
margarete male:
zvončić cvjeta: iako je na kesici pisalo zvončići, ovo cvjetovi uopće ne sliče tome što sam sijala, al dobro, cvijeće je cvijeće:
lijepa kata je ovo prvo s lijeva, ovo ostalo sam sijala a ne znam mu ime..
ovo mi je poklonila tikvić draga, mislim da je rijeć o plamencu?
penjačica napokon cvjeta:
ima dosta pupova:
japanska vrba:
turski karanfili:
i za kraj orhideja koja je potpuno procvjetala:
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |