Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hVALA, Maslačak, mislim da su svi na broju!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Krasan vrt nema sta...
![]() predivne su ti biljke i jedva cekam vidjet kako se dalje razvija tvoj vrt... do onda pozdrav ( usput,ako ti je sta uvenulo od bilja iz mog paketa slobodno pitaj-ako imam rado saljem).. ionako sljedeci tjedan saljem zaostatke |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...plavi krumpirko... lani je bil direkt u zemlji...
ove je dobil počasno mjesto u bačvi... ...još ne cvate, ali hoće...hoće...!!! ...s lijeve su Maslačkove svekrvine oči... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
... pasiflora... lani tu nije cvala, kak bu ove godine????
Ako opet neće, podsjetit ćemo se cvjetića od predlani... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
puzeća gazanija, i nešto... slično bakopama u lila boji i nešto.. slično bršljanu, samo masniji, mesnatiji list i ko da se sprema cvasti...vidjet ćemo...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
...još jedan "kupček"ivančica...te su sad na vrtu...
...ove sam lani "fkrala" ispred susedove kuće, jer sam mislila da ih mi nemamo, a ono mm prečesto kosi, pa se nisu stigle pokazati... ![]() a sad malo teglice... koprive... (sijala sam ih, izašlo ih stotine, sve se srušile prek noći... i sad sam si nakraju kupila tri...) ![]() ![]() ove još treba posaditi... ...pelargoniju je opet Lovro dobil... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
... jel ovo ostić????
...za "normalnu",po njima,biljku je bila cijena oko 30 kn, a ova je bila "malo žedna" i snižena na 3,50kn!!! ![]() tradescantija... ![]() ...digitalis...lani dolutao u moje dvorište, sad cvate...dobro došao... ...ove godine posijani...hvala Matilda... ![]() ...jagodice bobice...počelo je počelo... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
arauja iz sjemena sa aukcije...bila u podrumu....
...ona koja je ostala vani... neslavno se smrzla... ![]() ...lavanda mini cvjetića počela se kititi... (... kakvu sam vidla u baumaxu!!!??!! cvjetići ko bumbari veliki ...) ![]() ...prvi prkos-ov cvijet... ![]() ...ukrasna djetelina...oxalis... ...na kupu je oko 5-6 lukovčica...valjda nisu još sve izašle...nedugo dam tek posadila... ![]() ![]() ...iglica rosa... ..mislim da je ova od free, al i da postoji još jedna od jagode.... ![]() "nešto" se sprema cvasti... ![]() Vidi se na hosti da puževi "dobro" obavljaju svoj posel!!! ![]() Poslat ću ih k Lantani da ima više "prijatelja"! ![]() Samo za moje treba otvoriti kamp ili apartmane jer nemaju kućice!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pelargonija...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
šaljem pozdrav i puse preko puno gora, brda i dolina....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
razbarušeni klinčić
![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i perunika,i veigela...itd.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uh puno biljkica u cvatu.prelijepo,a perunika bakina zaista je
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav drage moje,
baka, moon, Vilmač flower, Anaida, kontessa, nataly, enrikova nono, misty-da i svi drugi znani i neznani!!!! Ova perunika je stvarno miss bakinog vrta! Vejgele su zakon! Ovo proljeće sam si bakinu zapiknula i izgleda da se primila!!! Neću se puno radovat, možda još "vegetira" iako je prišlo mjesec i pol!!! Tak sam bila vesela za biljčice koje sam dobila tijekom zime od dragih "morskih"forumašica i dugo su bile zelene i pupale, a onda prek noći...šmrc...uvenule!!! Kontesaa, tebi bi pasalo moje djevojačko prezime!!! Po niku mislim!!! Asocira me na kontesu Neru!!! A ove ivančice... gle ima i jedan mrav... okolo sam popikala bambusove grančice da mi ih naši "gradski kosači" ne pokose!!! |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo i ja im se divim
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lovrek dobro si napravila kaj si zaobišla onu ivančicu, baš je simpa
![]() puno lijepih cvetekof imaš, a bakina perunika je famozna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno bi se teško odlučila što mi je favorti. Predivna vajgela... predivne perunike, silnog cvijeća i kaktus....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ova bakina perunika zaista je najposebnija koju sam do sada u našim vrtovima vidjela.. Pravo malo blago! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |