moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sad se otvara drugi - pojma nemam kakav! u iscekivanju sam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasan bijeli amarilis
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Moram izdvojiti bijeli amarilis mada ti je sve tako lijepo rascvjetano.
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
cveteki zahvaljuju i salju veliku cvjetnu pusu
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovaj bijeli amarilis je uistinu poseban!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Lupinus predivan, ruže prekrasne u svim bojama, ali Amarilis i to bijeli prepreprekrasan je.
|
|
![]() |
|
hvala, hvala cveteki su se odmah uzoholili
![]() ![]() ![]() i kaktusic koji kao da je sav od cvjetica vecih od sebe
![]() ![]() ostalo dodjite na kavu pa prosecite
![]() |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Meni se tu jako svidja, ali ruže su mi prekrasne!!!!
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
cvijeća kao u priči, sve je prekrasno, al ruže pogotovo!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako bi nam ovo predivno cvijeće u tvom očaravajućem okolišu moglo dosaditi. Kampanule, ruže, kalistemon, pune vaze, tanjuri, predivno je sve!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jednostavno moram ponoviti ovu sliku, izgleda baš rajski!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hamara skoro sam oči izgubila.
![]() ![]() A zid....i plavi slapovi ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
hamara ja sma odusevljen prekrasno je sve ja sam mislio da imqam puno tegla ali ti ???
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno je, rascvjetano i bujno od ruža do zvončića. Oduševili su me kameni zvončići
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve ti je lijepo, imaš puuuuuno biljčica, kampanule me i dalje oduševljavaju
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Plave oblake sam već pohvalila,a sad sam se divila lijepim ružama
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hamara, koliko toga cvjetnog kod tebe
![]() Prekrasno ti je cvijeće i vrt!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ruže su lijepe, ali priznajem da mene posebno oduševljavaju "plavi oblaci", kao i ono žuto narandžasto na prozoru iz Pordenona....
A tek procvali kaktus....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |