Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 120> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svega i svačega prekrasnog zadivilo me je kod tebe ali sve sam zaboravila kada sam spazila tvoju staru veliku dipladeniju!!! Bit će prekrasna kad procvijeta!!!
A sada domaća zadaća broj jedan!!!! Idem prihraniti ruseliju!!! I ja sam ponovila gradivo!! I ja hoću cvijetove!!! ![]() ![]() I, da, kada se ti misliš dopelati do mene????????????????????? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
baš mi se sviđaju tvoje vodenike! lijepo ti je sve. i ruže bome imaš jer su ti prekrasne! drago mi je da je počeo cvijetati koralj i imam "ispravak netočnog navoda" koralj je tvoj! nadan se da si utvrdila gradivo za njega, sunca, vode, prihrana za cvijetajuće biljke u 15 dana, potom će ti divljati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wowo, ruža i ljiljana!!! ja očekujem cvjetanje crvenih ljiljana,a tvoji žuti su prekrasni!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim da bi mi poslala malo "prijatelja" bez kućice, a moram ti reči da ih imam dosta, moji imaju kućice, ja ih skupljam i dajem bratu za kokoši
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja mislim da ti je ono žuto bidens inače sve ti je predivno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() Počelo je, počelo!!! Danas sam je ugledala! Procvala mi Antonijina ruselija!!! ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vodenike su prelijepe, a i ruže
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...žute graničice...
hm... znam da mi je Mali Kaktus dala neke koje sam zasadila ne znajući da ih uopće imam !!! ![]() Nadam se da njene nisu žute!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aha, imam ja i ruže!!!
Kod nas ih zovu- šipki!!! Istina da se daju nabrojiti na prste jedne ruke, al ih imam!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prekrasne slike a tek margarete one su mi najjj ali ni za ostalo nemam rijeći
![]() |
|
![]() |
|
lijepi mirišljivi klinčići...
![]() cvjetić limuna i još puuuno pupića... samo...molila bi nekog ak mi može dati savjet kako da očuvam poslije sitne plodiće... zasuše se dok su još mali i poopadju...u proljeće smo se uspjeli veseliti samo jednom plodu... ![]() ...za ovo stvarno neznam ime... ![]() vodenike...baš su se lijepo formirale... Nadam seda Vam ljepotu vodenika neće pokvariti zamazani prozor na šupi... ![]() ![]() ...sulfrinije...pojedinačni cveteki... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bako,glavno da je razbarušeno!!
![]() Flover, ovo mi je prvi "spoj" sa suzanom, al tu sam negdje pročitala da daje sjeme koje je teško sakupiti! Probat ću! Vele da je i vreća vapna teška, al sam ju uspjela dići, ne nositi!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
sve je krasno,a suzana mi je posebno lijepa....kako se pelca ona ???
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma meni se sviđa sve a posebno ono nešto ljubičasto razbarušeno u bijeloj vazi.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Procvjetala crnooka suzana!!!
Kupljena na VŽ placu za 8 kn!!! (zažmirite na zamazanu teglu!) ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lovro evo me malo u posjeti....Svega lijepoga ima kod tebe...Posebno lijepa je vajgela, pravo dugogodišnje stablo. Za oko su mi zapele plava iglica i plave perunike, jako lijepo....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Hvala Moon i Antonija!!!
Pa, i za bacope i za ostića sam bila sigurna 95%, al ipak sam priupitala! Tko pita, ne skita! Ove su dvije nijanse lila, još pikiram rozu, al žutu i plavu nisam vidjela kod nas!!!Ko zna kam mi oči lutaju!!! Antonija, krumpirko ima oko 5 godina!!! Nikad me nije iznevjeril da nije cval, valjda neće ni ove!!! Idem malo lutati vrtovima, ima ih puuuunooo, ne stignem sve pogledat!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno je u tebe, sve lijepo i zeleno! krumpirko ti je veliko stabalce, dobio je lijepu bačvicu pa će i cvijetati!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
wooow krasne cvjetke.
rekla bih da ono je ostić.
A ovo lila što si opisala da je slično bacopi - to i je bacopa (ima ih u više boja; osim u bijeloj ima ih i roza, žuta, plava - to je ta lila kako si ju opisala. Imam ju i ja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8081828384 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |