Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 134> |
Korisnik | |
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Džombice,pa ti imaš šta da pokažeš na izložbi
![]() Kiko-ko,tvoj je pravi kapitalac
![]() Sanja pa i ti imaš s ćime da se hvališ
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Naravno ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Molila bih da mi kažete kako se koji zove ako znate, Hvala!
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Evo i mene na ovoj temi.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Pa zaista imaš čime da ideš na izložbu. Nadam se da će biti kakav iscrpniji i slikovit izvještaj.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Nebih ti znala reci ljepoto,ali kako ove godine moji kaktusi idu na Izlozbu ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo jedan naš starosjedioc
![]() mislim da je mammillaria sempervivi ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ma svi su predivni,u mene i danas jedan me iznenadio moram ga sutra slikat...mene baš obraduju ujutro kad povirim van i vidim ponovi novi cvijet ..nisu mi nikad prije ovako cvjetali ,mislim da prehrana ima veze s tim,prvi put sam im dala prehranu nakon 3 godine
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A baš sam ja htjela pitati koji je to ljepotan
![]() ovaj moj je malecki,pa mu je i cvjetić takav
![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
Džomba
![]() Ovaj u sredini me oborio s nogu. Je li to neki notocactus? |
|
![]() |
|
Prelijepi su kad cvijetaju!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamenjar stvarno prekrasan i raskošan doček
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno je vidjeti ih ovako puno, a ja kao i mali kaktus jutros poludjela od sreće kad sam vidjela da je moj jedan procvjetao, popodne ga više nije bilo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kakvo te bogatstvo dočekalo,a ja sretna da imam samo jedan cvjetić.
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
otišla sam na terasu i uslikla cijeli vrt
![]() |
|
![]() |
|
ovo me je jutros dočekalo i poželjelo mi dobro jutro
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |