Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 133> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Duda, zaista si stvorila cvjetni raj uz sve ono što je u tvojem kraju bogomdano..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A mogla si slikati barem noge u tim postolama
![]() Vrt ti je bujan, šaren, puno vrsta cvijeća u njemu i krasnih plavih pitara i ostalih ukrasa. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasna raskoš boja
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divota, polygala je stvarno prekrasna...mene ona neće...već su mi tri riknule, tak da sam od njih odustala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasan ti je vrt..moram pod hitno doci uzivati u krasnim bojama i mirisima...super ti je...bravo!!
![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Dudo,cvjeće Ti je preljepo,a naj lijepši cvjetić duge kose sjedi u hladovini.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
halo curke
![]() cvijetomanijak da ti odgovorim ovo je poygala mirtifolia i prekrasno i dugo cvate izuzetna biljčica no za moj vrtek dosta velika pa ju ipak kasnije orežem hmm mislim da nemre zimu gore vani preživjet ali kad evo počne cvijetat nezaustavljiva je
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jasmin fino cvate i divno miriši još je malen ali sam jako zadovoljna
![]() ![]() ![]() e ovo je nova biljčica jako je čeče nemam pojma kako se zove
![]() ![]() ova ruža mi je bila božanstvena em je bila za oko divna a ujedno i krasno miriši penjačica je
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bokić nabrzaka,noćas laganini je ilo nevriejme al ipak sam sve cvijeće makla sa balkona,ištekala struju no nije bila baš velika frka ,dost je grmilo,palo ipak malo kiše pa je sad sve puno latica..odoh puno posleka.Lave ročkas,gosti otišli,radit tortu za domeka za vrtić je sve več odnešeno,pospremit stan,pospremit apartmane,dolazi draga mama,i ponovno oprat veš koji je izbalavio lavandin glupi ljubimac..puž ...sredit sebe...hmm neznam malo mi fali sati u danu
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hehehhe pokušavam te zamisliti kako napikavaš u tim špagericama
![]() vretek je super, a onaj crveno bijeli klinček je mjak ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ups sam malo duplo frknula sorryyyyy...
![]() ![]() ![]() e ovo su ruže pokrivačice tla al ja sam ih podigla jer ču morati napraviti mali zidić ispod njih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
nemam riječi za ovu ljepotu... slike govore najbolje!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno!Uživala sam u slikama tvojim!Onaj trahi(trahelosperumum)do mene miriše..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
[QUOTE=Duda-Lave]
![]() Wauuuuuuuuuuuu ovo je prekrasno sapni mi ime ove ljepotice ... |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova slika je toliko lijepa............izgleda gotovo nestvarno!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
haha e da da sad vidite kakvo je dvorište dupkom puno latica
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
noććć cure ak sam šta ponovila najte se ljutit no roza skleroza več pomalo uzima danak...danas sam se sama sebi smijala htijela sam se uvuč u badić broj 38 moš mislit u gornjem dijelu sam izgledala ka bety boop
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |