Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 23:35
prelijepo je u tvom vrtu, sve ti je lijepo ali danas su moji favoriti lupinusi!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:35

smile78
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:35

Evo par slika od danas

- crvena runjika ili runjevica (Hieracium aurantiacum)

- lupinus

- centranthus (mamuzica)

- iris sibirica

- ljiljan

- klinčići (iz iste biljke cvatu dva cvijeta različite boje)

- aster alpinus

- nedugo sam kupila ostiće i posadila ih u kamenjar. Ovo mi je prvo iskustvo sa njima.

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:19

Baka, bigmamma, Monny, Anaida, antonija, ovcica, Triša, BlankaC, Mali kaktus, Kontessa - hvala vam drage moje na lijepim riječima

Retriver Sara - hvala na lijepim riječima i savjetima za ukrasni luk

Baka Bea - hvala na nazivu biljke, baš sam je htjela staviti na identifikciju. Ako ćete ovo pročitati, pitala bih vas je li to trajnica, dvogodišnja ili nešto treće?

Otok - Incarvilea je i meni novost. Kupila sam je lani posađenu u teglici tako da uopće nemam pojma je li gomoljasta

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:18
olalalaa gorski vrt je u punom cvatu Clap ima tu puno meni novih biljaka Thumbs%20Uplupinus je predvan grm, a mak....mak me oduševio smile39
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:03
Prekrasni makovi,a onu ivančicu imam i ja,moja je samo malo svetlija.
Na vrh
BLANKA C. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BLANKA C. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 20:35

ClapClapClapClap Sve je jako lijepo smile57.Makovi su posebni- (izradila sam 2 goblema "Makovi" i poklonila,ali sam ostavila nacrt da danas sutra napravim jedan za sebe).

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 16:51
Moja Nataly koliko novosti u tvom vrtu, naravno da pažnju pljene raznovrsne perunike, a sviđa mi se i sunčanica, ali crveni mak je bez premca, zaslužuje najviše slika.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 16:13
Cvijet koji si dobila od Shashe je crvena runjika ili runjevica (Hieracium aurantiacum)
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 10:21
oduševljena sam mnoštvom divnih biljaka u gorskom vrtuSmile...svojim izgledom, svojom ljepotom iskazuju kako im taj vrt odgovaraSmile, ma nema lješeg i pogodnijeg mjesta za vrt od šuma i goraWink...
Krasna je lunarija kada oblikuje svoje dukateSmile...ukrasni luk mi je predivan, ostavi ga, nemoj ga rezat, jako je dekorativan kada se osuši, pa ga preko zime možeš imati  u vazi kao podsjetnik na rascvjetano ljeto, zajedno s lunarijomSmile. Da ti kažem što mi se još posebno sviđa: predivan dadin irisSmile, krasni lupinusiSmile i moram reći, veličanstveni mak, zaista je prelijepSmileSmile.
lijepi pozdrav
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 10:07
Carstvo . Ostala sam bez daha
Život je more...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 10:17
Sve ti je prekrasno, držim sama sebi fige da i moj mak bude tako lijep.

Incarvilea je za mene novost -je li to biljka koja raste iz gomolja?
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 11:14

ovako bi ja želila da moj vrt izgleda po ljeti! prelijepo ti je sve! u mene već polako poprima oblik spaljene zemlje, ne sjećam se kad je bila kiša.

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 10:58
I ja zavirila opet k tebi i u lijepim slikicama cvijeća uživala!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 10:22
ajme Nataly kakav divan mak...boja, latice...  divan je...
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 08:21
Perunike još cvatu! Jedva čekam sljedeće proljeće da i kod mene tvoje procvatu.
Mak mi je vaaaau! Ima ga moja prijateljica, i ja sam se divila njegovoj veličini i boji. Al njoj je već davno ocvao...
Draga, pusu ti šaljem!

smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:44
smile39Čega ti sve nemaš. Ne znam bih li gledala sve one perunike, ove čudesne makove ili ostalo cvijeće, kojem ni ne znam imena ali je predivno.... Thumbs%20Up
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:21

U ovom postu ću staviti slike biljaka koje prvi puta cvatu kod mene.

- najprije Papaver orientale - mak (dosaditi ću vam s njegove tri slike, ali zaista sam oduševljena njegovom bojom, veličinom cvijeta...). Ove slike ću posvetiti Mare-nostrum jer je jednom prigodom rekla kako obožava mak.

- za ovu biljku sam nedugo rekla Korjenčici kako mi nije prezimila, pa sam kupila novu na sajmu. No, prije par dana, iznenadio me cvijet na prošlogodišnjoj biljci. Za nju sam pronašla naziv (ako se ne varam) Chrysanthemum coccineum (ivančica)

- ovu biljku sam lani kupila pod nazivom Incarvillea delavayi

To bi bilo sve za večeras...
smile78
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:14
ma hoce uvjerena sam... uf a ja sam vec napravila sokic od bazge i sada jos malo uzivam u njenom mirisu jer je vec skoro pa ocvjetala....
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:06

Lantana, Moon - hvala vam Hug

Još uvijek nisam saznala kako se zove onaj cvijet od Shashe, morati ću ga staviti na identifikaciju...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.