Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 58> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepo je u tvom vrtu, sve ti je lijepo ali danas su moji favoriti lupinusi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Evo par slika od danas - crvena runjika ili runjevica (Hieracium aurantiacum) ![]() ![]() - lupinus ![]() - centranthus (mamuzica) ![]() - iris sibirica ![]() - ljiljan ![]() - klinčići (iz iste biljke cvatu dva cvijeta različite boje) ![]() - aster alpinus ![]() - nedugo sam kupila ostiće i posadila ih u kamenjar. Ovo mi je prvo iskustvo sa njima. ![]() |
|
![]() |
|
Baka, bigmamma, Monny, Anaida, antonija, ovcica, Triša, BlankaC, Mali kaktus, Kontessa - hvala vam drage moje na lijepim riječima Retriver Sara - hvala na lijepim riječima i savjetima za ukrasni luk Baka Bea - hvala na nazivu biljke, baš sam je htjela staviti na identifikciju. Ako ćete ovo pročitati, pitala bih vas je li to trajnica, dvogodišnja ili nešto treće? Otok - Incarvilea je i meni novost. Kupila sam je lani posađenu u teglici tako da uopće nemam pojma je li gomoljasta |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
olalalaa gorski vrt je u punom cvatu
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasni makovi,a onu ivančicu imam i ja,moja je samo malo svetlija.
|
|
![]() |
|
BLANKA C. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moja Nataly koliko novosti u tvom vrtu, naravno da pažnju pljene raznovrsne perunike, a sviđa mi se i sunčanica, ali crveni mak je bez premca, zaslužuje najviše slika.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Cvijet koji si dobila od Shashe je crvena runjika ili runjevica (Hieracium aurantiacum)
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
oduševljena sam mnoštvom divnih biljaka u gorskom vrtu
![]() ![]() ![]() Krasna je lunarija kada oblikuje svoje dukate
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Carstvo
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve ti je prekrasno, držim sama sebi fige da i moj mak bude tako lijep.
Incarvilea je za mene novost -je li to biljka koja raste iz gomolja? |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ovako bi ja želila da moj vrt izgleda po ljeti! prelijepo ti je sve! u mene već polako poprima oblik spaljene zemlje, ne sjećam se kad je bila kiša. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja zavirila opet k tebi i u lijepim slikicama cvijeća uživala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme Nataly kakav divan mak...boja, latice... divan je...
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Perunike još cvatu! Jedva čekam sljedeće proljeće da i kod mene tvoje procvatu.
Mak mi je vaaaau! Ima ga moja prijateljica, i ja sam se divila njegovoj veličini i boji. Al njoj je već davno ocvao... Draga, pusu ti šaljem! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
U ovom postu ću staviti slike biljaka koje prvi puta cvatu kod mene. - najprije Papaver orientale - mak (dosaditi ću vam s njegove tri slike, ali zaista sam oduševljena njegovom bojom, veličinom cvijeta...). Ove slike ću posvetiti Mare-nostrum jer je jednom prigodom rekla kako obožava mak. ![]() ![]() ![]() - za ovu biljku sam nedugo rekla Korjenčici kako mi nije prezimila, pa sam kupila novu na sajmu. No, prije par dana, iznenadio me cvijet na prošlogodišnjoj biljci. Za nju sam pronašla naziv (ako se ne varam) Chrysanthemum coccineum (ivančica) ![]() - ovu biljku sam lani kupila pod nazivom Incarvillea delavayi ![]() To bi bilo sve za večeras... ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ma hoce uvjerena sam... uf a ja sam vec napravila sokic od bazge i sada jos malo uzivam u njenom mirisu jer je vec skoro pa ocvjetala....
|
|
![]() |
|
Lantana, Moon - hvala vam ![]() Još uvijek nisam saznala kako se zove onaj cvijet od Shashe, morati ću ga staviti na identifikaciju... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |