Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Kalifornijski mak je također jedna od biljaka koju imam prvi put... ![]() - pajasmin ![]() ![]() - Sedum kamtschaticum Variegatum ![]() - sedum čije ime ne znam ![]() - mix raznog cvijeća, a među njima i ruža koju su napale uši. Posula sam neopitroidom a morati ću se još raspitati kod naših poznavateljica ruža što da radim ![]() - pogled iz mog vrta u pravcu Fužina ![]() Nastavak slijedi... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo me, ja ponovo zavirila, luk je baš fora
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Antonija - napisala si da su ti favoriti lupinusi. Evo još jednoga kojeg su mi na sajmu prodali kao crvenog ![]() Baka Bea - hvala na informaciji Belina, Anaida, moon, Vilmač smrcko, MiraK, flover, misty, gospina trava, gioiaa - hvala i dođite opet Monny - taj iris je nekome obećan ![]() Korijenko - nadam se da će ovi klinčići biti kod mene duže od jedne godine. A aster alpinus je zaista lijep, nisam ga do sada još imala. ![]() Dado 84 - nisam se nadala da će mi procvasti odmah prvu godinu. Retriver Sara - i meni se svidjela runjevica. Prilikom prošle posjete rekla si neka ukrasni luk ne režem. Evo kako trenutno izgleda. ![]() Mari - ovo je klinčić ili dianthus, za Grčki karanfil nisam još do sada čula... Baka - hvala na savjetu. Kažeš da ti je favorit iris sibirica. Evo je u društvu sa pupaljkom i turskim karanfilom ![]() Nastavak slijedi... |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
to bi mogao biti taj Grčki karanfil, ja sam sijala, ali sporo raste
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad svi imaju favorite evi i mojih: runjevica, prekrasan cvijet i iris sibirica.
Kažeš da ti je ovo prvo iskustvo s ostićima... e pa moje je da moraju imati jako puno mjesta.Šire se kao ludi....A ja neznalica posadila na mali prostor 5 komada i...nastala gužva
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stvarno su cudesni makovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Išušek, išušek, irisi, vučjak, ljiljani, ma, rastopila sam se od miline!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uz nježnu campanulu ( i još puno toga) danas moram izdvojiti ove ljepotane, čudesni su!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
prekrasno nataly....i ja se veselim i nadam da će i moji makovi biti bar približno lijepi kao tvoji...sve ti je divno i imaš raznovrsnog cvijeća...
![]() ![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Samo da znaš da sam bila na šetnji
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivan vrtić uz ogradu. Prekrasnog i neobičnnog cvjeća imaš
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
uredni i lijepo...prolaznici zasigurno zastaju da ti zavire u vrt ma koliko im se žurilo, jel da!?
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Tek sam sad vidio..drago mi je da ti je Iris versicolor procvijetao :)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vrt ti je
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Iris sibirica
![]() favorit je aster alpinus
![]() Ove klinčiće imam i ja, za njih kažu da su jednogodišnji ali kod mene preživljavaju već par godina
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
bijeli iris i lupinus su moji favoriti ovdje
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Došla i ja u gorski vrtek! Kod nas jutros pljušti kiša pa sam se došla u planine osunčati
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Nataly,
dobro mi je došla šetnja tvojim vrtom,da napunim baterije i dalje.
Sve je u skladu,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Je, trajnica je.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |