Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 152> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Đizs, draga, kaj si se utrandeskantila!
Kažem ti ja, to ti je previše zelenjave, daj prorijedi malo! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš mi je lijep tvoj balkon koji je pocrvenio na sunčeku,a vidim da ste imali lijepog gosta po noći u Senju.Jako su ti lijepe tradeskantie,uh koliko vrsta ih imaš,i moje su bile tako lijepe i njih mi je tuča najviše uništila pa ih sad iznova zakorjenjujem.
Lijep pozdravček ti šaljem
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
svaku večer čuli smo nekakvo šuškanje i pretpostavili da je jež, ali iako smo sve pregledali nismo ga mogli naći I onda je moj suprug jedne noći ostao dežurati i bio uporan u potrazi i negdje oko 2 sata poslije ponoći ugledao ga: ![]() |
|
![]() |
|
Ljetos je u Senju pjevalo mnogo cvrčaka i bilo puno predivnih krijesnica koje su se plavile u mojem grmlju...kojeg li iznenađenja kada sam ih poslikala...prekrasna ledeno plava točkica pretvorila se u ovo:
![]() |
|
![]() |
|
curke, koja je ovo živina? Bilo ih je puno po listovima u Senju, a ne izgledaju mi baš privlačno, naročito uživo, ogromni su i crni. Nisam ga ni mogla dobro poslikati koliko je bio brz u hodanju, a primijetila sam da i leti:
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kad dođeš u Lič onda ćeš me podučiti kako da održavam ovu pelargoniju. Na mojima lišće nije tako zdravo kao kod tebe. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ajme koliko vrsta imaš
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
volim ovaj pinki hipoestes pa ga česti i slikam:
![]() asparagus mi ove godine nije baš gust, ali, moram ga jednostavno imati jer me podsjeća na mamu: ![]() klorofit je uvijek lijep, dekorativan i vrlo zahvalan: ![]() prošle godine mi je flo poklonila mali abutilon varjegirani, nije bio viši od desetak centimetara, evo ga sada: ![]() |
|
![]() |
|
moje tradeskancije:
Tradescantia blossfeldiana: ![]() dlakavica, Tradescantia Sillamontana: ![]() Tradescantia stecreasea purpurea: ![]() Tradescantia zebrina X: ![]() Tradescantia zebrina Y: ![]() Tradescantia fluminensis Quicksilver: ![]() Tradescantia Gibasis: ![]() |
|
![]() |
|
malo smo pocrvenile od sunčeka na balkonu:
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedva sam se probila kroz džunglicu na tvom balkonu, ali sam ipak uspjela sve razgledati
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Konačno sam i ja prošetala tvojim vrtom. Imaš puno lijepih i zanimljivih biljčica. Jednom rječju oduševljena sam.
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sara prekrasna je gužva na tvom balkonu, a tek Senjski vrt, prepun zanimljivih biljaka koje su u punom sjaju....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Prekrasna cvjetna oaza na tvom balkonu.
![]() Evo i mene u kontroli, da vidim jel si vrijedna ili samo uživaš. ![]() P.s. da ne veliš da me nema baš nigdje ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ola koka
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Balkonska gužvica nije nimalo loša
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Olalalala, kakva divna gužvica, kako zdrava, kako zelena, kako šarena... Divno, RSarić!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |