Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 133> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šetam stalno tvojim vrtićem, ali rijetko ostavim trag!! Sada ostavljam i trag i pozdravčiće tebi a maloj-velikoj Lavi velliikkii
![]() A svaki puta kada ti dođem, vrt i cvijeće ti je predivno, predivno!!!! ![]() Oduševili su me tvoji majski rascvijetani ostići, kada procvijetaju na jesen, nakon ovih vručina, nestrpljivo čekam njihove nove sličice!!! Eh, usput dok čekamo jesen, daj u maloj pauzici prošeći pored njih , pa mi sakupi malo sjemenja!! Da malo obojim tvojim bojama svoj vrt!! ![]() A duranta i polygala su prave krasotice!!! Uz tvoje laprantuse, ruže i pelargonije, pravi ukras tvog vrta!! I da, već mi dugo nisi slikala parking!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predivno, prekokrašno...ma posebno, užitak je gledati fotke i čitati tvoje doživljaje ali vrhunac je Lavanda, stvarno je narasla... oduvijek posebna a sad sam riknula od smijeha: Lavandin ljubimac PUŽ |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kod tebe sve predivno!Ona roza ruža penjačica ostavila ne bez daha
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
stvarno za poludit
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
može slikica iz bližeg da vidim kakav cvijet točno ima,imam i ja rozu pa da usporedim
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala curke i ja uživam uskoro ču postaviti i novih slika al čekam da se malopromijeni "šminka" vrtu...do tad brljim-drljim sa gostima npr.česi koji su več bili 2x kod mene prije 5 dana mi šalju e-mail i vele pa jel imate još slobodnoga od 15.30.6.2012 ja si mislim pa ovo je tipfeler i velim imam taj i taj aprtman i ponovim datum ali sa 2011 i oni kažu samo ok rezervirajte veelimo se da dođemo opet..i ja čekam čekam i dođe i ponoć a njih nema i šaljem ja drugi dan poruku da šta se dogodilo da nisu došli a oni vele pa mi smo rezervirali za 2012 g pa to je za ponorit ..eto čovjek uvijek treba 2x provijerit..inače temp je 30c u hladu,mirno lagani maeštral hvala bogu inače bi svi odapeli,more superiška..
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
tako mi je romantično kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
"dakle nakon nezgode sa autom malo sam pala u depru jer nemogu vjerovat da to napravim nakon 23g vožnje"----haloooo!!! Pa s kolko let si provozala?????
![]() Ups, pozabila sam ti reći da su cvećeki , kak veli dada28, raj na zemlji!!! Neke nit ne prepoznajem, prvi put ih vidim, i oči mi se same vraćaju!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ona slika koja je već dva puta ponovljena je i meni "mrak", stvarno je posebna, pravi cvjetni raj ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma ti znaš da mi je kod tebe jako,jako lijepo u bilo koje doba godine
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Duda, ma prekrasno ti je sve...raj na Zemlji, a ova poygala mirtifolia je mrak!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa ne slikam jer sve je kod mene viđeno što staro to i novo..nrms niš podrbno s jedno te isto cvijeće mi se neda slikat u par poza
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dudo,vrt je predivan,sve ljepsi i ljepsi
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
niš ne slikaš?
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
auu free hvala ti kaj si me podsijetila da imam i svoju temu
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Duda cvijeće ti je prekrasno, ali polygala koja je moja tiha patnja mi je ovaj put naj, naj. Duranta je isto tako jako lijepa, moja me nešto neće, za inat sam nabavila još jednu malecku pa da vidimo tko će biti tvrdoglaviji.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala na posijeti djevojke
![]() pa moram priznati da nemam pojma kako se roza ruža penjačica zove ...evo trenutno je ocvala tu i tamo ima gdije cvijetak a stara je negdije oko 5-6g
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |