Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 58> |
Korisnik | |
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cvijeće ti je prekrasno
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
"Hrvatska dalija" je meni br. 1!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Slika koju je Lantana ponovila je prelijepa. Dalije... i ostalo čemu ne znam ime. Zvjezdani....ma prekrasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sad će biljkice malo odahnuti kada prestanu jake vrućine....jako volim astere...tako jednostavan, a simpa cvijet...kod mene su neki ocvali prije dva tjedna nešto im se pomiješalo valjda
![]() dalija je clatka skroz ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nataly evo i mene k tebi po svoju dozu uživanja u gorskom vrtu. Onakve "crveno-bijele" dalije imam i ja
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dugo sam morala šetati da polovim sve što nisam vidjela, lijepo je kod tebe, i kako kaže Otok, asteri će kod nas tek za mjesec dana. Prekrasno si sredila okućnicu, ova slika mi je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Preprekrasno, dalija je jednostavno fantastična i zvijezdani su superrr
![]() ![]() ![]() Ni kod mene još ne cvatu, vjerojatno im je još pretoplo. Žuti cvijet je zaista Heliopsis, i smatra se trajnicom. |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasni su ti zvjezdani, kod mene tek počinju sa cvatnjom. Imam i ja krizantemu koja je kod mene već treću godinu, ali moja je tek puna sitnih pupova. Ti si stvarno napredna cura ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
ova starinska sorta ukrasava i puno istarskih vrtova. Volio bi i ja znati ime te sorte :/ |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
OTOK i mali kaktus - zna se desiti da je neki od cvjetova na daliji čisto bijeli. Ne mogu vjerovati, OTOK, da neka biljka kod mene prije procvate nego kod tebe.. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasni su zvjezdani. Kod mene još ne cvatu, čekaju da malo zahladi.
A dalija jebaš fora. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ako i jesi pomješala imena,nema veze,prelijepi su ti zvjezdani,a ona dalija je posebna
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Posljednji post večeras namjenjen je zvjezdanima. - ovo je niski aster, nepoznatog imena ![]() - visoki aster također nepoznatog imena. Od kad znam za sebe viđam ga da ukrašava okućnice u Liču ![]() - ovaj visoki aster mislim da potječe od Korijenka ![]() - Aster Novae angliae (oštrolisni zvjezdan) ![]() - i na kraju, Aster Nova - Anglie Hebstschnee (oštrolisni zvjezdan) ![]() Nadam se da nisam pomiješala nazive zvjezdana, čijim slikama vas za večeras pozdravljam. ![]() |
|
![]() |
|
Htjela sam narančastu ružu i kupila je, no nisam zadovoljna jer idući dan boja cvijeta više nije takva već skoro crvena. I cvijet jako brzo otpadne. Ne znam kod koje vrste ruža cvijet duže traje. ![]() - Origanum "Rosenkupel" (mravinac) ![]() - Chrysanthemum "Clara Curtis" (krizantema koja već treću zimu prezimljuje kod mene) ![]() - za ovu biljku mislim da je Heliopsis (sunčana) - najviše stabljike više su od mene ![]() - anemone tomentosa 'Robustissima" (japanska šumarica) ![]() |
|
![]() |
|
Nema puno toga što trenutno cvate, ali je red da pokažem što u ovo vrijeme krasi moj vrt.. Crvena dalija ![]() Slike koje slijede su od dalije koja raste iz jednog gomolja. To pišem iz razloga što je kod ove vrste zanimljivo što su kod svakog cvijeta, bijela i crvena boja drugačije raspoređene.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Niho - nikad ne znaš kamo čovjeka put može odvesti pa tako možda jednom i mene vidiš u svom kraju.. ![]() Monny - ja ti malo kaskam za vama.... ![]() Misty - piši adresu na pp i sjeme ti idući tjedan stiže na adresu.. ![]() Free - mene rudbeckie oduševljavaju uz ostalo, svojom dugotrajnom cvatnjom. Imam malo sjemenja, međutim malo će ipak ostati za put u Međimurje... ![]() Mira, milica 7, Silvestra, Lora - hvala na posjeti... ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Nataly,ljepotama u Tvome vrteku nikada kraja...supić.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepo je cvijeće bez obzira što nema kiše.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Isuse, kak je krasan, pa kak ga nisam vidjela prije!!! Nataly, jesi li skupila kaj sjemenki!!! Sačuvaj malo za mene, ako jesi skupila sjeme!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |