Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon, je, prekrasan je. Prekrasna kombinacija boja. Nadam se da ću ga i na godinu uspjet nać.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Šteta što se on sam ne zasije kao običan prkos, nadam se da ćeš ga naći. I ja ću nagodinu kupiti koji viseći, baš su krasni
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Predivn šetnja kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prijavljujem setnju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Lijepo sam prošetala, pojela i jabuku i krušku i uživala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Stvarno si VELIKA... ima te na svakom događanju, cvijeće ti je prelijeo i stalno nešto novo kemijaš, kameniraš... a tri cveteka jedan ljepši od drugoga, dobro što MPS voli starije, ja ne bih znala koju bi zbrala...najvjerojatnije sve tri... aaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Čujem da si sklitala po bijelom svijetu, ali po vrtu se to ne vidi. Uvijek me posebno oduševi tvoj kamenjar, odlično si ga složila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Eto, baš sam nepristojna! Gosti mi po dvorištu šeću, a ja nit mu nit be! Ispričavam se svima, malo me stislo sa svih strana, ne posjećujem nit svoje dvorište, a kud vaša!
Moon, Anastazija, Alad, Gioia, Lora, Franjice, hvala vam na posjeti. Lora, na vrijeme si pojela krušku i jabuku, više nema ni jedne. Nešto u štrudli završilo, nešto kod svekrve, a većina na kompostu. Franjice, velika sam, velika, s koje god strane da me pogledaš. ![]() Na događanja stalno idem, gdje god stignem, dosta mi je da Triša nosi titulu najskitnice foruma. ![]() A što se tiče izbora TPS, malo je zakasnio. Mene su već izabrali. Mada, ja inače volim mlađe... |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
... Bigica ja nisma mislila na gabarite...makar su mi više nego OK nego na tvoje veliko sce, na tvoju ogromnu energiju, na tvoju kreativnost, snagu, volju...ej dosta, baš si se namjestila da te falim a ionako si već dosta uobražena
![]() |
|
![]() |
|
O, draga, lijepo te je "vidjeti" nakon dugo vremena! Jesam, malko sam skitala, a objašnjenje je u mom prijašnjem postu. Kamenjar i mene oduševljava, mada je protiv svih "pravila". Nema veze, meni je najljepši! A jedna mudra osoba mi je nedavno rekla da je bitnije da je vlasnik sretan i zadovoljan svojim vrtom, nego da je taj isti vrt napravljen po pravilima. I ja se toga držim. |
|
![]() |
|
Ma znam da nisi ti mislila na gabarite, al ja jesam. ![]() A uobražena jesam, i baš me briga. ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijep ti je kamenjar Bigi a onaj puzajući prkos baš prkosi! Takvog još nisam vidjela.
![]() |
|
![]() |
|
MiraK, i tebi velika, velika
![]() Vidimo se uskoro! |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ajde, nek ti bude...ovaj put mi ništ prostog nije upalo u oko!
![]() Prkos je fantastičan! Ja kupila boje marelice...malo škrtari s cvjetekima!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Bigi...nabavi si veći sandučić za pp! Pun je!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Velika gdje gdje si? Rintaš po cijele dane, pak ne bumo prepoznali tvoj vrt, dok zasja u punom sjaju.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bigi i ja zavirila pogledati kako je vrtek nakon veeeelikog druženja cvjetoljubaca.
Fotić u ruke zemi i malo škljoc, škljoc po vrtu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
@ Lora, na vrijeme si pojela krušku i jabuku, više nema ni jedne. Nešto u štrudli završilo, nešto kod svekrve, a većina na kompostu.
nećeš reči da je jedna kruška nastradala... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bigi , nisam ti stigla pohvaliti cvijeće kad sam bila kod tebe, pa evo činim to sada - prava si vrijednica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |