Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 74>
Korisnik
Poruka
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 21:57
Moon, je, prekrasan je. Prekrasna kombinacija boja. Nadam se da ću ga i na godinu uspjet nać.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:07
Šteta što se on sam ne zasije kao običan prkos, nadam se da ćeš ga naći. I ja ću nagodinu kupiti koji viseći, baš su krasni
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 12:46
smile141
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 14:39
Predivn šetnja kod tebe puzajući prkos je posebno lijep
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:30
prijavljujem setnju ,puz.prkos je presladak
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 22:11
Lijepo sam prošetala, pojela i jabuku i krušku i uživala .Sada idem dalje, dok mi ne padne veza

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2011 u 19:49
Stvarno si VELIKA... ima te na svakom događanju, cvijeće ti je prelijeo i stalno nešto novo kemijaš, kameniraš... a tri cveteka jedan ljepši od drugoga, dobro  što MPS voli starije, ja ne bih znala koju bi zbrala...najvjerojatnije sve tri... aaaaaa Wink bum pitala MPS... znam da bi njegov izbor bio TI!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 22:26
Čujem da si sklitala po bijelom svijetu, ali po vrtu se to ne vidi. Uvijek me posebno oduševi tvoj kamenjar, odlično si ga složila Clap
život je more
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 22:28
Eto, baš sam nepristojna! Gosti mi po dvorištu šeću, a ja nit mu nit be! Ispričavam se svima, malo me stislo sa svih strana, ne posjećujem nit svoje dvorište, a kud vaša!
Moon, Anastazija, Alad, Gioia, Lora, Franjice, hvala vam na posjeti.
Lora, na vrijeme si pojela krušku i jabuku, više nema ni jedne. Nešto u štrudli završilo, nešto kod svekrve, a većina na kompostu.
Franjice, velika sam, velika, s koje god strane da me pogledaš. LOL
Na događanja stalno idem, gdje god stignem, dosta mi je da Triša nosi titulu najskitnice foruma. LOL
A što se tiče izbora TPS, malo je zakasnio. Mene su već izabrali. Mada, ja inače volim mlađe...
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 22:46
... Bigica ja nisma mislila na gabarite...makar su mi više nego OK nego na tvoje veliko sce, na tvoju ogromnu energiju, na tvoju kreativnost, snagu, volju...ej dosta, baš si se namjestila da te falim a ionako si već dosta uobraženasmile67
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 22:55
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Čujem da si sklitala po bijelom svijetu, ali po vrtu se to ne vidi. Uvijek me posebno oduševi tvoj kamenjar, odlično si ga složila Clap

O, draga, lijepo te je "vidjeti"  nakon dugo vremena!
Jesam, malko sam skitala, a objašnjenje je u mom prijašnjem postu.
Kamenjar i mene oduševljava, mada je protiv svih "pravila". Nema veze, meni je najljepši! A jedna mudra osoba mi je nedavno rekla da je bitnije da je vlasnik sretan i zadovoljan svojim vrtom, nego da je taj isti vrt napravljen po pravilima. I ja se toga držim.

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 22:56
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

... Bigica ja nisma mislila na gabarite...makar su mi više nego OK nego na tvoje veliko sce, na tvoju ogromnu energiju, na tvoju kreativnost, snagu, volju...ej dosta, baš si se namjestila da te falim a ionako si već dosta uobraženasmile67

Ma znam da nisi ti mislila na gabarite, al ja jesam. LOL
A uobražena jesam, i baš me briga. Wink
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 23:07
Lijep ti je kamenjar Bigi a onaj puzajući prkos baš prkosi! Takvog još nisam vidjela. smile78
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 23:10
MiraK, i tebi velika, velika smile78
Vidimo se uskoro!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2011 u 09:15
Ajde, nek ti bude...ovaj put mi ništ prostog nije upalo u oko!Embarrassed
Prkos je fantastičan!
Ja kupila boje marelice...malo škrtari s cvjetekima!!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 15:14
Bigi...nabavi si veći sandučić za pp! Pun je!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 07:31
Velika gdje gdje si? Rintaš po cijele dane, pak ne bumo prepoznali tvoj vrt, dok zasja u punom sjaju.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 07:36
Bigi i ja zavirila pogledati kako je vrtek nakon veeeelikog druženja cvjetoljubaca.

Fotić u ruke zemi i malo škljoc, škljoc po vrtu Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 11:59
@ Lora, na vrijeme si pojela krušku i jabuku, više nema ni jedne. Nešto u štrudli završilo, nešto kod svekrve, a većina na kompostu.

nećeš reči da je jedna kruška nastradala...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 17:17
Bigi , nisam ti stigla pohvaliti cvijeće kad sam bila kod tebe, pa evo činim to sada - prava si vrijednica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.