Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 31> |
Korisnik | |
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala 2201tea i Anastazija na posjeti!!! Šaljem vam veliki pozdrav do sljedećeg puta :)
|
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ja zalutala u ovaj vrt, ali....šećeš, šećeš...nebreš izać...uvijek me nekaj vraćalo i taj voćnjak, jezerce, među te cvijetiće i male i velike ljubimce!
A tek ona jabuka sa klematisom nely!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Ovakve slikice svakako podignu raspolozenje ;)) predivno malaluna, ljubimci su preslatki, oni tvome vrtu daju posebnu atmosferu (ja imam dosta ljubimaca ali su svatko u svom boksu jer nemam ograđeno (za sada...) :(( ali bude ;))
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Malaluna evo i mene danas prvi put u tvom bajkovitom vrtu.Hvala ti što ga dijeliš s nama i dopuštaš da uživamo u njemu.Mogla bi ti još sada pol sata pistati hvalospjeve ali sve su već cure prije mene rekle pa samo potpisujem.
Uglavnom...švercam se tu ko još jedan obožavatelj i redovni posjetitelj. Poz,i nemoj škrtariti sa sličicama. |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja opet bila i ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Dragi gosti, novi i stari... hvala što ste nas posjetili (stvarno sam se opet uključila :))!!!
Želim vam svima ugodan dan i šaljem veeeeliki pozdrav ![]() |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Silvestra... moja peki je cura stara 4 godine :), zove se Maza i stvarno je maza:)
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
cijela jedna priča u prelijepoj fotki!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Slažem se sa svima, nikako izać iz ovih slika...prekrasno
![]() Hvala Ti što si ih podjelila s nama i nadam se da se brzo vraćaš ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
2201tea: Tu sam, tu sam :)!
misty-da: životinjice su posvuda i stalno, svaki dan neki novi vic, a ja to ne stignem pofotkati! Budem se potrudila... Drago mi je da si mi došla :) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
moram se ponoviti - prekrasno |
|
![]() |
|
Pozdrav moon :)
Hvala ti :) |
|
|
|
![]() |
|
FatimaH ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Rujan 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 23 |
Ovo je nešto perfektno što sam vidjela na ovim fotografijama; svaka fotka ima svoju priču.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pa da.. malo sam proširila svoj "vrt" i poznanstva... životinje su bezvremenski dio toga, naravno :)
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
malaluna
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |