enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 221> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove su ti baš dobro urodile. Moje neke ukrasne tikvice cvjetaju, penju se ali od ploda ništa, kukci su opet zatajili. Morat ću postati oprašivač.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe je boje, zaista!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prelijepo draga, a kaj ti je to kaj tako prekrasno plavo cvate?
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala ti, E.Nona, što misliš na mene!
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
uff biti ce ajvara mljac mljac ;))
nona i ja se preporucam za sjeme delfiniuma ako bude koje zrnce ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Po tvom cvijeću se baš ne bi reklo "vruća Slavonija". Rascvjetano, zeleno, predivno
![]() ![]() ![]() Ajvar (domaći) nisam jela od kad nema moje mame. A crvene pečem za zamrzivač.... ali u kuhinji... o temperaturama da ne pričam! ![]() Oni aranžmani su ti p r e k r a s n i!
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Anaida
![]() gospina trava neznam dali misliš na delfinium grandiflorum ![]() milica naravno da mislim zato smo tu ![]() Monny pokušat ću uhvatiti ako uspijem on je inače trajnica ali ti mogu reči da se ne širi baš previše ![]() baka draga ne da je vruća nego užarena ovih dana ali mi i danas pečemo šljivovicu mm je na godišnjem još ovaj tjedan pa moramo iskoristiti vrijeme a i šljive kad prorade nema odlaganje inače je sav trud uzaludan ![]() ajvar je ispao odličan bile su sinoć 3 susjede na degustaciji ![]() mjehurice su mi stvarno dobre nadam se da će se dugo održat ovako osušene to mi je prvi put da ih imam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
sve je lijepo,ali delfinium mi je poseban
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Mi međimurci bi rekli ga žganicu pečete
![]() Prekrasno cvijeće ti je Nonice,posebne su mi žute lantane
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo i za žuti trio!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kadifice uvijek lijepe
![]() ![]() kod tebe je zbilja božanstven ugođaj, a i ukrasne tikvice su tu ![]() bit će i limuna ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Lijepo ,lijepo,lijepo....prekrasnooooo.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
danas sve koji navrate pozdravljam ovom slikom lijepe kate
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja bila na šetnji po tvom lijepom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Delphinium ti je prekrasan. Ja sa svojima nisam zadovoljna ovu godinu. Nisam ih podrezala pa mi sada ne cvatu.. ![]() A što se tiče gomphrena, ista situacija je i kod mene. Mali Gogo je poslao puno sjemena a procvao mi samo jedan cvijet. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |