Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 23> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arim ovo mi je bilo nalik violi, ali nisam sigurna, miriše li?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
arim mamina tradescantia je savrsena.... nikada ljepsu nisam vidjela takvu "plisenu" (kako ih ja zovem)
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasne su ti dipladenije, a hibići su za deset.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
misty-da neznam kako se zove a jeee starinska i miriše :)
Geicka hvala,maneni je to cvijeće jako zahvalno,u dvorištu su gdje je prije podne sunce,zalijevam kad se zemlja dobro prosuši jednom do dva puta tijedno po ovoj vrućini i suši je zbilja rijetko,malo ih prehranim i toje je to.Zbilja nezahtijevne biljčice. Hvala svima što ste moji gosti... ![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
arim ja sam odlučila malo zaviriti i u tvoj dio sa cvjećem...
nešto prekrasno i posebno...koje kombinacije boja, biljnih vrsta i visina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() još jednom...prekrasno |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prvim javljanjem sam izjavila da sam punim plućima (i praznim nosom)udahnula lavandu....tu ima skroz kaj mirišati pinum plućima....
Cvjetno šarenilo ti je predivno..... Ona dilema koju imaš sa Misty.... mi taj cvijet (VŽ) zovemo šeboj, dok nam ga drage morsjke cure zovu viola.... Prekrasni hibići...i pesek.... I još samo pitanjce....tak velike grane vajgele bocneš??? Ja sam uspijela ovog proljeća ukorijenit jednu malecku...nježno roza!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Do sad sam obilazila vaše vrtove a sad malo da virnem i u svoj
![]() Hvala 2201tea i Lovro. Da,da,da Lovro šeboj kažu i kod mene samo zaboravim :) A grane bocnem kako koju,neka veća neka manja i nema nekog pravila koja će preživjeti,ali na moju žalost velika suša slabo zalijevala i sve uginule. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hibiji su predivni
![]() |
|
![]() |
|
Stigla sam do broja 500 ulazim u svijet odraslih.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Čestitam draga i na 500-tom postu i na prekrasnom cvijeću!
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Prekrasni su cvijetici...al vidim da je i tebe susa udarila ...hehe
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Arim, predivni hibiskusi, zeko, dipladenije.....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Arim,šetala sam po tvom teritoriju,nauživala se ljepote,
misli na tebe,oporavlja se trava,po sljedeći tj,šaljem.
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Arim,ja prošetala...cvjeće je prekrasno ,a miris šeboja me podsjetio na djetinjstvo...tako je lijep da sam mu se odma sjetila i mirisa.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasni, zaista Arim!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
preslatki su
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasni su!I ćupovi mi se jaaako sviđaju,baš po mom ukusu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |