vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 49> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vilmać ja navirila opet kod Tebe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nije te dugo bilo sa slikicama, oprostiti ćemo ti jer si nam sada podarila prekrasne! i na kraju ljeta tvoje cvijeće izgleda svježe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Zdravo svima! nije me bilo više od mjesec dana sa novim slikama, nadam se da vam nisam puno nedostajala
![]() ovo ih par od jutros!
lobularija mi je omiljena:
lijepa kata koju sam sijala:
Đirani:
Milijon zvončića na izmaku snaga:
hortenzija i vodenčica:
kaktusi moji omiljeni:
Maćuhice koje još nisam stigla posaditi:
toliko od mene za sada, lijepa vam pozdrav
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
vilmač evo mene malo i kod Tebe
drago mi je da sam zavirila i kod Tebe jer sam se stvarno oduševila...predivni kaktusi i kadifice su prekrasne boje, ne mogu izdvojiti niti jednu biljku kao najljepšu, sve su prekrasne, od boja oblika i vrsta...svaka čast vilmač na super kombinacijama,jako si maštovita ![]() prava si sretnica sa ovakvim vrtom, držim fige da Ti tako bude još duuuugo dugo ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Puno me toga oduševilo u tvom vrtu, ali posebno ova prelijepa kombinacija! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Vilmač,eto bila ja u posjeti kod Tebe,što reči ...lijepo i uredno kao i uvjek .
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vilmač, jest vruće - ali je lijepo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
potpisujem tikvic osvjezene su mi i okice i dusa ovim predivni slikicama jos divnijeg cvijeca ;))
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
panj s čuvarkućama je bajkovit, a sad s prcvanim čuvarkućama...bez riječi...
...najrađe bi ti odgurala nekud vrbu i ja stala ispao mlaza...ili...ma ne...ima mjesta za obje! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Iako je ovih dana živa na termometru iznad 40 stupnjeva tvoj vrt je pravo osvježenje za oči i za dušu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo je kod tebe, baš se radujem kad te posjetim!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasno cvijeće imaš, draga Vilmač, od kolekcije kaktusa pa do nevjerojatno lijepo oblikovanih i gustih ljetnih čempresa...kako ti je uspjelo da tako lijepo izgledaju, nevjerojatno su dekorativni...svidio mi se i tvoj spatifilum, odlično si ga pofotkala, djeluje tako prozračno...rudbekije su isto lijepe, a cleome su zaista kraljice u tvojem vrtu.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dugo nisam skitala ovim prelijepim vrtom...
ljetni čempresi su mi jako simpa i super izgledaju ovako u redu ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zdravo svima, moj spatifilum je napokon procvjetao, jedan ali vrijedan cvjetić!
za usporedbu:ova je iz 11.mj. prošle godine
kadife su za mene kraljice ljeta! izvrsno trpe nesnosne vrućine a svojom veselom bojom uljepšaju svako dvorište!
passiflora mi puno bolje raste u hlado nego na suncu:
ukrasno drvce počinje cvjetati:
ispod ukradnog drvca ima svega:
ljetni čempresi ispred garaže:
mali điran:
Đirani i bacopa:
dobro jutro mi svako jutro izmami osmjeh kad iziđem iz kuće:
|
|
emma goldman |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tebe nema pa onda "vatromet" lijepih slika
![]() ![]() ![]() Uvjek me posebno oduševe rascvjetani kaktusi...
![]() |
|
![]() |
|
anci, milica alad, hvala vam na posjeti!
anci draga, ne nisam visoko... negdje oko 460m nadmorske visine ako se ne varam,pa i nije to neka visina al je pogled prekrasan!
|
|
emma goldman |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
predivno cvijeće
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |