Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemogu vjerovatiiii, zabjelilo u tebe! ipak mislim da to malo snijega neće naštetiti tvojim lijepim biljkama.
taj crveni cvijet ti jesam ja poslala, ljetni amarilis, u mene je davno ocvjeto. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
taman sam htjela reci kako uzivam gledati suncane slike,kad ono i snjezna slika
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slična priča sa sandalama i kod mene je jučer bila. Srećom pa sam u autu imala cipele, a ni snijega nije bilo kod nas. Iako je bilo kiše i brrrr, hladno.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Slažem se sa OTOK snježna slikica je zaista zgodna.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
OTOK i enrikova nona - pa ja još mislim saditi cvijeće prije zime ![]() Ne znam da li bi se požurila danas javiti da nije bilo snijega. Jutros sam se na poslu smijala o kakvom se to snijegu priča na prognozama, nije mi na 15° tako izgledalo - a onda odjednom pad temperature, kiša, snijeg... ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
upravo sam pričala sa sestrom iz Delnica i pomislila dali i kod tebe ima snijega i naravno ima drži se to je prolazno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hvala Nataly , izgleda da je i moja takva ,već sam mislila gdje da ju spremim unutra . |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš sam se pitala da li ćeš se javiti i da li se se ostvariti snježna prognoza.
Vrijeme idealno za sandale ![]() Ali ova prva snježna slika je prekrasna. |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Anči, tustika je već petu godinu vani i preko zime.. Posađena je u vrt, ne u posudu ![]() |
|
![]() |
|
I kao što rekoh, kod mene je danas zabijelilo.. ![]() ![]() Ovom slikom vas lijepo pozdravljam... ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ostaje li ti ta tustika preko zime vani ili je unosiš unutra ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Eto za večeras još par sličica... - mislim da je ovo Hosta plantaginea 'Grandiflora' ![]() - sedum (tustika) ![]() - valjda heliopsis ![]() - Antonija jesi mi ovo ti poslala? (sram me bilo kako ne znam gdje sam zapisala od koga sam dobila i točan naziv biljke) ![]() - Chrysanthemum rubellum 'Mary Stoker' (krizantema) ![]() - ostić je ljeti štrajkao, sad je ponovo procvao ali ne znam dokle će biti tako lijep jer je danas kod mene zabijelilio... ![]() |
|
![]() |
|
Dado, zaista nemam pojma kako da saznamo ime onog starinskog astera. Anastazija, Lora, Kontesa, cvijetomanijak - astera ima više vrsta, možda ti imaš onu koja kasnije cvjeta. Na slijedeće dvije slike su asteri koji ne cvjetaju u isto vrijeme, ovaj na prvoj slici počinje kasnije. Jedan je oštrolisni a drugi glatkolisni. ![]() ![]() Lantana - kod tebe je asterima zasigurno bilo još prevruće. Možda ti procvatu kad ti mi dođemo u goste ![]() Anaida, baka, LOVRO , antonija - evo još jedne slike dalije ![]() dadacvjetić, Free , Retriver Sara, korijenko , Silvestra - samo svratite... ![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Prekrasni zvjezdani,nisam znala da ih ima u vise boja,ja imam samo tamno rozi
A dalija je mocna,preljepa. |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Malo,pa malo švrljam po Tvome vrtu....jako lijepo sve...na mojoj stranici sam Ti ostavila odgovor o tulipanima...bokić.
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nataly...procval mi je tvoj lila niski aster, ovaj sa slike što je ponovila Lantana, kako mi je lijep
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
0ajme kako krasni asteri, sve jedan ljepši od drugoga, slatka mala kolekcija
![]() ![]() bravo Nataly za tvoj lijepi i svježi gorski vrt
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam škicala po tvom vrtu dok te nije bilo!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bravo za lantanu pa je ponovila sliku koja se i meni najviše sviđa! u tvom vrtu caruju asteri, imaš puno vrsta, sve ljepša od ljepše! i dalije su ti ljepotice! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |