Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 05:18
kaktusiću, gio, Otok, moon, Lantana moja vam prijateljica zahvaljuje na pohvalama! I ja joj stalno govorim da svoje fotke treba izlagati da ih što više ljudi vidi, jer ne samo da su savršeno urađene nego zahtijevaju i puno vremena da se uspije uhvatiti pravi trenutak! Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 06:05
Cijelo ljeto je "ljenčario" a sad se odlučio cvjetati?? Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 06:06
Jedan od natalijinih poklona ugodno se smjestio i dobro se osjeća na balkonu Smile

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 11:10
prelijepe su ti fotke sa kukcima smile120
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 04:56
e.nona zbilja jesu! Znam se našaliti s njom pa je pitam "kad ćeš opet na foto safari"? Jer ona provodi dugo vremena čekajući da kukci zauzmu pravu pozu, da nešto zanimljivo rade ili slično.
Evo ovu je nazvala "berba" Smile 

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 08:44
misty draga, dobro jutro...uživala sam u svježini tvojeg vrta i krasnim fotografijamaSmile!
lijepi pozdrav
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 10:37
za 'berbu'
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 05:57
R. Sara, gio hvala na pohvalama, uredno ih prenosim svojoj prijateljici Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 06:00
Umjesto pravog kupusišta u koji se pretvorio moj vrt, evo još malo ljepote iz fotića moje prijateljice Smile
"Povuci, potegni, iščupat ću te!"

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 06:01
"Još jedan krug"

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 06:02

"Na vrhu"

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 10:11
ma kakav to aparat ima tvoja prijateljica?ovo je predivnooooooooooooooooooo
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2011 u 10:37
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Uvijek je lijepo u tvom vrtu a fotkice tvoje prijateljice su prelijepe. Posebno mi se svidja"Jahač"

i meniClapClapClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 04:56
gio znam samo da je od onih osrednjih, mislim da je koštao oko 400 - 500 Eu i da nema nikakvu dodatnu opremu za njega, osim svog talenta i nevjerojatnog strpljenja da dočeka pravi motiv! Wink

Mari  mene su najviše impresionirale one "Na mekoj postelji", a onda kad ih ponovo gledam vidim da je svaka od njih remeh djelo! Smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 04:58
Eh da mi je prijateljičin fotić i njena vještina da vam mogu pokazati kako se mraz blista na mojoj hortensiji! Sad

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 04:59

Ali treba vam samo malo mašte da zamislite kako se ove svijetle točkice, koje su zapravo mraz, blistaju kao dijamanti! Cool

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 05:01

dok se izdržljivije biljke smrzavaju u vrtu, ove su uselile u toplu kuću Very%20Happy

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 06:38

Hortenzija izgleda jako lijepo, a slikeiz fotića tvoje prijateljice su savršene. Svaka joj čast i na strpljenju kojeg mora imati želi li dočekati ovakve kadrove.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 07:05
Nažalost nije iz mog vrta, ali zapanjuje ljepotom u ovo doba!

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 08:57
prekrasna je , sigurno si ju pelcala Wink
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.