Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 125> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divno je doći k tebei - prava si umjetnica |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nemoj se ljutiti,moraju i ptičice nešto jesti.
Lijepo si slikala jutarnji mraz.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lantana draga, možda kod nekoga hoće, ali kod mene ne ![]() Kosovi mi sve pojedu, svako jutro je na njima cijelo jato. Bobice sa vatrenih trnova su mi pojeli još ljetos čim su počele dobivati boju, a onda su se preselili dalje. Ne miču se dok ne počiste sve do zadnje bobice ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Brr ne mogu ni zamisliti kako je zima.
Prekrasan je ova živica od cotonaestera, krasit će vrt cijelu zimu crvenim bobicama ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Koliko vas je bilo tu, a mene nema, sram me bilo ![]() Miro, to je valjda neki sedum, imam ga godinama, ali nisam baš stručnjak za imena, ja sam više fizikalac ![]() Svima zahvaljujem na posjeti i pohvalama uz dvije slikice slikane jutros. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ja sada samo gledam kamenjare, to mi je nešto novo i privlačno
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Emilly i Lantana prepisujem od vas
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Slažem se u potpunosti! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivno sve, ali ova slika
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je milina prošetati ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
javor je prekrasan , mm i mms na dan rođenja Enrica posadili takav i nije se primio
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Šetnja tvojim perivojem je pravi odmor za oči i dušu, a ovaj javor je očaravajući!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se sviđa ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jutros sam baš žurila i na brzinu sve pregledala,morala sam se vratit da još jednom pogledam....pošto mi je vrt tek u nastajanju,baš kod tebe najviše zastanem da vidim i da ukradem pokoju ideju heheh
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Javor je prekrasan!!!
Naravno, i terasa i ostale slikice su jako, jako lijepe.. Ali crvenkapica javor ovog puta me oduševio!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow! vidi se da imaš prostrano dvorište, a bome i stila za uređenje, jako mi se sviđa izbor bilja u tvom vrtu! predivno, i samo tako nastavi!
![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mogu samo reći
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
odusevljena sam sa tvojim javorom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
upala sam ti u postavljanje slika pa nisam vidla čuvarkuće..super su i nisu uopće iste ,različite su one i te kako..baš su lijepe ....kao uostalom i sve kod tebe ...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |