Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 125> |
Korisnik | ||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kod tebe je milina prošetati ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Predivno sve, ali ova slika
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Slažem se u potpunosti! ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Emilly i Lantana prepisujem od vas
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Ja sada samo gledam kamenjare, to mi je nešto novo i privlačno
![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Koliko vas je bilo tu, a mene nema, sram me bilo ![]() Miro, to je valjda neki sedum, imam ga godinama, ali nisam baš stručnjak za imena, ja sam više fizikalac ![]() Svima zahvaljujem na posjeti i pohvalama uz dvije slikice slikane jutros. ![]() ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Brr ne mogu ni zamisliti kako je zima.
Prekrasan je ova živica od cotonaestera, krasit će vrt cijelu zimu crvenim bobicama ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Lantana draga, možda kod nekoga hoće, ali kod mene ne ![]() Kosovi mi sve pojedu, svako jutro je na njima cijelo jato. Bobice sa vatrenih trnova su mi pojeli još ljetos čim su počele dobivati boju, a onda su se preselili dalje. Ne miču se dok ne počiste sve do zadnje bobice ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Nemoj se ljutiti,moraju i ptičice nešto jesti.
Lijepo si slikala jutarnji mraz.
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Divno je doći k tebei - prava si umjetnica |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
bas si me nasmijala sa izjavom da nisi bas neki strucnjak vec fizikalac
![]() ![]() a ta dujarica stvarno izgleda predivno ,na prvi pogled sam mislila da je minijaturna,tek na drugi pogled(ili se varam)da je posadjena pored zida,i njene grane idu u visinu ![]() |
||
![]() |
||
|
gio, hvala ti na pohvalama ![]() Dunjarica je posađena uz zid i visi prema dolje. Ovo kaj izgleda da se penje, to je zato jer je malo zemlja propala, pa to sada tako izgleda. |
||
|
||
![]() |
||
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
|
Vrt je fantastičan!
A tek javori! ![]() Možeš mi, molim te, objasniti na kakvom ih točno položaju i tlu držiš? Ove sam godine posadio dva mlada pa sada prikupljam informacije! ![]() |
||
![]() |
||
|
VI, dobrodošao ! Javori su svaki na svojoj strani, ali im je zajedničko da su dio dana na suncu, a dio dana u sjeni. Zemlja baš nije neka - na vrtu je ilovača, a ispred kuće je dosta zemlje naknadno navažano, pa stvarno ima svega - nema pravila, samo puno ljubavi ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Vrtlar Ivan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
|
Hvala!
Ljubav se vidi na svakoj fotki, toga niti jednoj biljci kod tebe ne nedostaje! Pišemo si. ![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Ajde, ajde niho, ti da si ostala bez komentara ? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Prekrasna okućnica
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |