Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 151> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mirjam ja pišem cijeli svoj život gdje god stignem, na komadićima papira ili salvetama kad mi ništa drugo nije pri ruci.. U mladosti sam znala zapisivati i po kamenju uz more neku misao, trenutnu inspiraciju..
Za tvoju pohvalu zahvalit ću ti ovom kratkom "jesenskom" crticom:
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Anaida, bromi zbilja je bila samo zabuna!
![]() e.nona mislim da to ovdje zovu celer, u Dalmaciji je to selen
![]() milice, mirjam hvala vam na posjeti
![]() Lantana zbilja je prekrasna, ali majviše me začudilo što je pustila mladicu i stvorila pupoljak kad je u ovim maglenim jutrima ovdje stalno između -5 do -7!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Lagano sam prošetala tvojim cvijetnjakom,nauživala se ljepote i čitajući tvoj komentar na ovoj stranici prepoznajem rukopis romantične dušice.Svi tvoji komentari su mi tako posebni kao da te prizore na fotkama opisuje neki renomirani umjetnik a ne ljubiteljica cvijeća.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepa jesen kod tebe, a i celer...samo nisi sijala orhideje nego krizanteme
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ružica je krasna
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jel ti ovo celer? ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Misty navratila i ja k tebi..
I moje su ružice smrzle, porezala sam ih malo i sada nek čekaju proljeće.. Zabunom si krizantemu u orhideju preimenovala
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Osim voćaka u mom vrtu nije bilo ničega jestivog. Moj prvi pokušaj sijanja nečeg praktičnog je ovaj selen u lončanici. Listove stalno berem, cijelo susjedstvo zamiriše od mojih juha, a novi listovi niču skoro svakodnevno! Meni izgledaju poput nekog ukrasnog lišća
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Unatoč jutarnjim mrazevima, ova je ružica pustila novu mladu granu (i grana i listovi nisu još ni pozelenjeli!) i jedan prelijepi pupoljak! Čini se da se zabunila i pomislila da stiže proljeće??? |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
U ovo doba u svim vrtovima caruju orhideje. Do sada ih nisam sijala, ali je (valjda) ptičica neka donijela sjemenku iz nekog vrta pa i ja imam jednu |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
gio, Mira lijepo je pronaći vaše tragove u vrtu
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Samo da ostavim traga
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jesen šarena, lijepa i nekako tužna, takva mi je uvijek bila, a otkako sam ovdje navikavam se i na neobične boje neba u zamagljenim svitanjima..
Crveno sunce proviruje kroz maglu.. svitanje s mog balkona |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
volim vrtove kao tvoj , prirodni i zanimljivi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam drage moje
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
samo da prijavim setnju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa je jesen stigla u tvoj vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |