Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 140> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleluja!!!
|
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Pozdrav i od mene
![]() |
|
![]() |
|
laural ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Požega Status: Offline Bodovi: 76 |
jel ima ko reznicu od irezine bijele ili crvene......
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
gledam i nemogu vjerovati koje carstvo tu vidim
![]() sto se vise vracam u nazad i gledam zaostatke,sve mi je teze otici odavde. predivno!!! |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
nazvala sam jedino štene moje Mambe po tvojoj Rei
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretna i vesela nek ti je cijela Nova godina!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme kako je zima, ali i zima ima svojih čari!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Nisam znala da je tvoja Reuška prošla iste strahote kao i moja...drago mi je da se izvukla, znam kako vam je bilo...Nek su one nama dobro, pa ćemo opet, u proljeće, uživati s našim pesicama u vrtu, među cvijećem. Pomilki ju malo umjesto mene...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Brrrrr,kod tebe nije ništa toplije nego kod mene
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kak je romantično kod tebe, Katica draga
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E lantana kod nas je još gore,ali sam ja prošetala koju stranicu unazad i ugrijala se na predivnim bojama kat.reinog raznovrsnog cvijeća,sve pohvale draga za toliku raznovrsnost biljnog carstva
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme kako je zima, ne mogu vjerovati, kod mene je popodne bilo 20 stupnjeva. I ovo pod mrazom ima svoju draž, samo da nije jako zima!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Nataly, hvala ti što si mi identificirala mog žutog neznanka, sad bum zapamtila da je to helenij.
Lovro i mene su oduševile te reckane koprive, baš su posebne...
Franjek, draga moja i ja se nadam da češ doći na proljeće na kavicu ispod glicinije. Pakujci bi trebali preživjeti, barem su moji... lišće im propadne, ali u proljeće evo njih, a sjemenja imaaaa, a nadam se i da bude maleckih ispod ovih mojih. Za iberis pamtim...a Rea ti se isto veseli, ona obožava "nove žrtve"
![]() Triša drago mi je da ti se sviđa.
Bako, kombinacije na prozorima su mogu reć ispale slučajno tako, jer je več bio slab izbor sezonskog, ali meni je drago da je tako bilo jer su mi lantane pun pogodak i mislim da je to moj izbor za ubuduće...
Lantana, draga moja, sa tvojim cvjetnim rajem se teško mjeriti, ali ipak mi je drago da ti se sviđa.
Mari, blue sky, ja taj svoj kutak i zovem moji tropi ili moja džungla
![]() Tea hvala.
Duda, naša purgerice-dalmošice, vidiš kako je to lijepo kada te forumašice iznenade, kao što je mene netko iznenadio i obradovao sa helenijem.meni jedino žao što neznam tko je bio donator...jer sam se kod sadnje pouzdala u svoju pamet
![]() Enrikova nona, ma neka bananica samo raste, a nadam se da će za par godina biti isto takav gorostas kao moje.
Proljeće, ni ja baš nemam dobro iskustvo sa koprivama, unijela sam ih u kuću, na stubište gdje im nije prevruće i eno ih sve ćelave... tako da se baš ne nadam da budu prezimile...
Dado, dobro veliš, tako je kako je...a što se zdravlja tiče momentalno sam prehlađena, a inače kako koji dan... ali s vremenom se čovjek navikne na to, radim kada mogu, kada ne mogu ne i ne opterečujem se previše...Rea je dobro, sterilizirala sam ju jer je imala piometru kao i tvoja, prošle zime se jedva izvukla...no sada je super, kada idemo u šetnju vuče ko konj.Pusa tebi i tvojoj Reici.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovo moje današnje javljanje ne može se nazvati ni otpuhivanje prašine sa vrta, ali vidim da sam imala posjetilaca dok sam ja bila neaktivna, pa zato prvo želim zahvaliti svima na posjeti. Velika Toni, nije me dugo bilo kod tebe, nadam se da bum doskitala u ovim zimskim mjesecima, a onda se b udem i ja čudila u tvom cvjetnom raju...
Konti banana je sada upakirana, pava zimski san, a viseće lantane su pospremljene u podrum i ja se iskreno nadam da budu preživjele, pa da će biti reznica na proljeće...
Šmrcko, drago mi je vidjeti te u mome dvorištu, a posebno me veseli da ti se sviđa banana i glicinija. Da to je kineski šaš, je bujan ali ove godine nije jako narastao u visinu i ima samo par cvjetova, ali meni je tako ljepši...
Lora pohvale od tebe puno znače.
Anaida draga, vidiš kako se "ono nešto" žuto razraslo, a nadam se da ću stići u ovim zimskim mjesecima u tvoj cvjetni raj.
Monny, slavončice moja, drago mi je da ti se sviđa moje dvorište.
Kaktusiću, nadam se da ti je šetnja bila ugodna, da te nije moja ljubimica isprepadala u šetnji...
Mari i tebi
![]() Dijana 7566 hvala.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |