Cvjetna pijaca u Amsterdamu |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro je rekao TM.u tvojoj bašti,zaista ima svega!Na tome bi ti pozavidjeli i najbogatiji botanički centri!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ali kako kaže mm; ta pijaca nije ništa šta u tvojoj bašti sve ima.Možda mi stvarno ništa nije toliko zapelo za oko.
E to sam ja i pretpostavljala. |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
eh drage moje da sam išla autom i ja bih pokušala ali na aerodromu te skidaju do gola.
U ovo vrijeme se većinom prodaju lukovice, Ali kako kaže mm; ta pijaca nije ništa šta u tvojoj bašti sve ima.Možda mi stvarno ništa nije toliko zapelo za oko. |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Joj Draga Josipa pa ja bi bar pokusala nesto sakriti, kakva ljepota i sta svega ima. razbolicu se.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
uuuufffffff.....
kao dijete u slastičarni ![]() mislim da bih ja riskirala pa makar me skinuli dogola na granici ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
WOW
![]() Najgore što ti se moglo desiti je da ti uzmu biljku. Ja sam u tim slučajevima sasvim opuštena. Valjda zato što ja u autu imam svaki put bar 10-tak biljka ![]() P.S. Ipak mislim da si nešto posebno vidjela da bi to i kupila ili...? |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Joooj,divote!!Šteta što je granica problem..Ipak,mislim da bi ja morala nešto prošvercovati ! :))
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ovo su samo neki dijelovi te pijace. Oni tanki štapovi tj. reznice na drugoj slici su bugenvilije,lila naranđaste žute.
|
|
![]() |
|
Juče sam se vratila iz Amsterdama gdje sam posjetila najveću pijacu cvijeća. Na žalost ništa od ovoga svega nisam kupila. Bojala sam se da će mi oduzeti na aerodromu ili na granici.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |