Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 125> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilo mi je malo hladno dok sam šetala tvojim vrtom, ali ugođaj je krasan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Uff ovo je baš da se smrzneš: i lijepo i jezivo istovremeno (naglasak na prvom)
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Za ovo se slažem s curama: sklad, ljepota, mir
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Za slike iz tvog vrta okićene injem, čista petica, možeš sjesti, za ovu zimu dosta!! Snijeg nebi smio pasti u tvoj vrt da još više ne šokira tvoje biljčice!! Vrt ti je prelijep, u bilo koje godišnje doba, ali ova sličica iz Grickinog citata gore je za meditaciju i čistu desetku!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
jako je lijepo kad sve cvjeta, a i zima ima svoje čari! bijeli vrt, lijepo!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Javori su predivni
![]() Vrt ti je prekrasan okupan u inju ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
smrcko, drago mi je da si tu ![]() Danas, sutra, kad kuća bude gotova možda i tebi uspije uzgojiti kojeg javora negdje u zavjetrini uz kuću. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
a što drugo reći na ovu ljepotu, predivno maš sam uživala
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga Anastazija tebi i obitelji želim sretan i blagoslovljen Božić
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Drage prijateljice, puno vam hvala i ja vama i vašim obiteljima želim sretan Božić ! |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sretan ti Božić
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji
|
|
![]() |
|
Baš sam negostoljubiva, vi mi dolazite, a mene nema ![]() Hvala vam na čestitkama. I ja vama svima i vašim obiteljima od srca želim sretan Božić ! |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Draga Anastazija, ponovo sam pregledala sve, od prve do zadnje stranica. Kraj nekih slika sam zastala i iznova se divila skladu, urednosti... Sve najljepše ti želim u Novoj godini. ![]() |
|
![]() |
|
Puno hvala. I ja tebi i tvojoj obitelji želim sve najbolje u Novoj godini. Drago mi je da si uživala u šetnji, stvarno si si dala vremena ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Prekrasne fotke
![]() ![]() Sve najbolje i sretan Božić od ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
S obzirom na to da se u vrtu u ovo vrijeme ništa ne događa, evo slikice moje nove orhideje. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |