Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtak podno Sljemena
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtak podno Sljemena

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 31>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2011 u 00:06
Prvi puta sam prosetala tvojim vrtom i zadivljena sam ! Jako jako ugodno sam se osjecala i okice napasla ! Svaka cast !   Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2011 u 19:40
predivan voćnjak sa onim štihom starine, tj bajkovit
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2011 u 11:17
smile113
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2011 u 09:54
malaluna
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2011 u 00:39
Pa da.. malo sam proširila svoj "vrt" i poznanstva... životinje su bezvremenski dio toga, naravno :)
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 13:49
sviđaju mi se ljetne slike, a ti si se nekud preselila, imaš posla s konjima koliko vidim
očito voliš životinje
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2011 u 12:12
Pozdrav veliki svima...
Eto, nekako je ova jesen došla brzo, a meni se čini da je već zima! U vrtu je sve porezano... spremno za proljeće, a ja sam se malo premjestila nekoliko kilometara dalje i fotić je rijetko u akciji! Samo da vidite... ne trenutak!

Veliki mah mah smile79 svima :)
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
Na vrh
FatimaH View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 23
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FatimaH Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 22:00
Ovo je nešto perfektno što sam vidjela na ovim fotografijama; svaka fotka ima svoju priču.
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 18:22
Pozdrav moon :)
Hvala ti :)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2011 u 19:37

moram se ponoviti - prekrasno smile186

Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 12:27
2201tea: Tu sam, tu sam :)!

misty-da: životinjice  su posvuda i stalno, svaki dan neki novi vic, a ja to ne stignem pofotkati! Budem se potrudila...
Drago mi je da si mi došla :)

smile78 
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 14:31
Slažem se sa svima, nikako izać iz ovih slika...prekrasno smile71
Hvala Ti što si ih podjelila s nama i  nadam se da se brzo vraćaš Wink
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 14:05
cijela jedna priča u prelijepoj fotki! LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 15:44
Silvestra... moja peki je cura stara 4 godine :), zove se Maza i stvarno je maza:)
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 14:47
Malamaluna,imaš prekrasne klematise i cjelu okućnicu ,a imaš i pekinezera kao i ja,možda su si i familija,moja Buby i Tvoj ljepotan ili ljepotica...
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 17:00
Dragi gosti, novi i stari... hvala što ste nas posjetili (stvarno sam se opet uključila :))!!!
Želim vam svima ugodan dan i šaljem veeeeliki pozdrav
smile72
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 14:53
smile227
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 14:39

I ja opet bila i smile213prošetala,  pomazila čupavicu koja ne oštri kanđe i sada odoh dalje s osmjehom!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 14:39
Malaluna evo i mene danas prvi put u tvom bajkovitom vrtu.Hvala ti što ga dijeliš s nama i dopuštaš da uživamo u njemu.Mogla bi ti još sada pol sata pistati hvalospjeve ali sve su već cure prije mene rekle pa samo potpisujem.
Uglavnom...švercam se tu ko još jedan obožavatelj i redovni posjetitelj.
Poz,i nemoj škrtariti sa sličicama.
klasa optimista
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 12:19
Ovakve slikice svakako podignu raspolozenje ;)) predivno malaluna, ljubimci su preslatki, oni tvome vrtu daju posebnu atmosferu (ja imam dosta ljubimaca ali su svatko u svom boksu jer nemam ograđeno (za sada...) :(( ali bude ;))
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.