Aloe |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Korisnik | ||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
..u plodinama u VŽ, u optujskoj! ...skoknem pa ti kupim??? |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Lovro,to je aloa ferox,gdje si kupila?
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
...ovu sam si jučer priuštila...za 4,99 kn
![]() ...idem joj tražiti puno ime i prezime, ak ne nađem, molim pomoć! ...dakle, ak sam dobro gledala, to bi bila aloa ferox??? |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Sa sigurnošću ne mogu ništa tvrditi.
![]() |
||
![]() |
||
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
|
![]() |
||
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
|
čestitam na ovim lijepim alojama nisam znala da ima toliko vrsta aloja.pregledala sam sve slike sve su divne
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
hvala natalija
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
e. nona ova tvoja biljka je prekrasna, ali mislim da je riječ o haworthii, a ne aloi
točnije, mislim da se radi o vrsti haworthia attenuata |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
Dobra večer, mislim da je Monstera bliže istini, sjećam se kada sam kupovao ovaj kaktus u Italiji kao mali pred cca 10 godina da su me "dobro oderali" naši Euro-Talijani tako da sam ja već tada trasirao put u "priključku" na Euro-uniju uz sve hvalospjeve uzgajivača kaktusa..... Pozdrav.........schumy ![]() |
||
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Natalija ovo je onda dosta jeftino,ja sam ih vidjela maleckih za nekih 120kn,priznajem to mi je ipak malo previše....
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
ovo ljeto je bilo u plodinama maleckih aloa, više vrsta, nijedna ljekovita, a
među njima je bila i variegata i cijena im je bila 10 kuna uglavnom jesu skuplje i to često i dosta skuplje, ali ponekad se naleti na povoljniju kupnju |
||
![]() |
||
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
Da Schumy,ovo je rijeđa vrsta Aloe,gotovo ju je rijetko vidjeti u našim cvjećarnama.Jednom sam ju vidjela u Pevecu,mislila sam da me grom opalio kad sam vidjela cijenu,a još k tome bila je maleni pelcerić za tako puno novca.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
Dakle aloa vareigata, usvajam naziv! Kada budem rasađivao (proljeće), slobodno zovi. Dali je ovo rjeđa vrsta, sjećam se da sam ju nabavio u Italiji pred jedno 8÷10 godina i da je cijena bila "paprena"?! (to ne znači da će i tebe "strefiti") Pozdrav.......schumy ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Schumy,ovo je Aloa Vareigata! Prekrasna je! Kad ju budeš i ako ju budeš dijelio sjeti me se s kojim pelcerićem.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Iako ovo nije aloa vera, neka od vrste aloa je sigurno, pa evo moga doprinosa ovoj temi:
![]() ![]() ![]() Početci cvjetića se vide, cvjeta svake godine od Božića do Nove godine.... Pozdrav.............schumy |
||
|
||
![]() |
||
lana84 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Prosinac 2011 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 7 |
|
![]() |
||
|
Natalija, ja ti to od sveg srtca želim! I - neka ti procvjeta..... OVAKO!!! ![]() schumy |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |