Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj raj na zemlji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj raj na zemlji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 108>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 12:42
Bila sam u posjeti, šetala među ....da, ružama!!!   A tvoja crna bakara ostavila me bez riječi!!!  Predivna je, pa kao takva, uz Gizma, glavni favorit u vrtu!!!smile120
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2011 u 15:09
Pečenjara,WOOOOW!!!Umjetničko djelo.Čestitke!!Gizmo,predivan.O vrtu neću ni govoriti.Za septičku predlažem napraviti gore kamenjar,nasuti zemlje i posaditi sukulente.Kraj šahta bršljan.Trava ne uspijeva jer je to betonska ploča sa plitkom zemljom.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 10:50
Hvala svima na lijepim riječima.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 08:46
Sanja imaš prekrasan vrt!!!

Ja sam prvi puta došla u posjet ali sam morala dva puta sve pregledati jer vrt jednostavno oduzima dah. Prekrasno ste uredili od onih početničkih slika gdje je sve zapušteno i zaraslo.
Imaš jako puno cvijeća, ali mene su ruže ipak najviše osvojile  jer ih obožavam.
smile141
Na vrh
Vrtlar Ivan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 33
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vrtlar Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2011 u 01:07
Čim sam vidio ovu tvoju Baccaru, otišao sam na njihove stranice, i naručio jednu. To što ne znam gdje ću sa njom, to je "manji" problem.

Vrt je stvarno za pokazati, hvala ti što ga dijeliš sa nama!
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 09:05
I ja imam najviše problema s tim da više ne znam kuda staviti cvijeće. Jednostavno kada nešto vidim što me očara ne mogu odoljeti. A ruže su mi posebna ljubav.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 10:46
Malo jesenjsko-zimskog ugođaja u mom vrtu

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 11:56
Evo malo Božićnog ugođaja. Ukrase pravim sama, uglavnom se koristim prirodnim materijalima iz vrta i okoline. Tako i po zimi imam djelić svog vrta u kući. Ove godine još nisam ništa radila.

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 12:01

Prekrasni su ti aranžmani.
Posebno mi se sviđa onaj sa limunom, orasima i lovorom i zlatne grane.
Jednostavno, a jako dekorativno.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 12:31
Nije lovor...to je mahonija
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 12:39

Ups, sad vidim "pikice".
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2011 u 12:51
Ma na slikama se teško vidi razlika. Inače sam bilje pošpricala sa lakom za kosu, pa se ukrasi drže i nekoliko godina.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 18:42
Evo malo zimske idile

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2011 u 20:13
Baš prava idila.
Pesonja sigurno uživa u snijegu!Wink
Aranžmani su ti jako lijepi.Tek sam ih danas vidjela!Bravo majstorice!
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2011 u 09:08
Hvala Vam puno. Nikada nisam voljela uobičajene aranžmane i jednostavno ih volim raditi sama da budu jedinstveni.
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2011 u 18:45
Lijepi vrt, cvijeće, a posebno ruže, koje i ja obožavam. Baccara Thumbs%20Up. I da, pečenjara je za 5+, naročito kad se dimi iz nje. O, pa kod vas je poprilična količina snijega.Sve u svemu krasno mjesto za provoditi vikende.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2011 u 18:50
Hvala na lijepim riječima. Došli smo u vikendicu na pet dana. Bilo je lijepo i sunčano kada smo došli, a u jednom danu nam je iznenada napadao sav ovaj snijeg.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 13:30
Stavila sam maloprije linkove za knjige o cvijeću, voćkama, vrtovima, ali sam tada još jedno provjerila u pravilima foruma i pribojavam se da bi me administratori zbog toga upozorili.
Zbog toga sam ih obrisala. Ako ne kršim time pravila, molim administratora da mi to javi. Šteta bi bila da ove krasne knjige ne vide i drugi članovi.
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 14:19
E sad sam se stvarno uželjela proljeća i svog cvijeća

Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 14:20
Ne znam što se događa sa Photobucketom. Uredno smanjujem slike. Ove sam čak smanjila na 400x400, a one mi u objavi budu velike. Ima li netko savjet?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 108>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.