Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 125> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Često svratim ,prošetam i uživam,orhideja je zaista posebna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ove zaleđene slike....sad mi se to čini tako daleko..... Sada je kod mene 10 stupnjeva, malo je padala kiša i sad opet dolazi sunce. Sve u svemu blato umjesto snijega i leda koji bi bili prigodniji za ovo doba godine. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nisam baš neki ljubitelj orhideja, ali se stalno vraćam na slike tvog vrta okovanog ledom. Znam da biljkama to ne prija, ali je tako nevjerojatno lijepo!
Moram izdvojiti ovu sliku, mislim da nisam vidjela ljepšu božićnu jelku!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
iskreno ja bi rado par dana ovakve idile,tek malo da se smrznem..malo da osjetim hladnocu pod prstima..ne za dugo narvano,samo jedan produzeni vikend mozda ,tek za promjenu ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Drago mi je da ste došle k meni i u ove hladne dane kad baš i nema nekaj novoga u vrtu. Kiki-ko, ako misliš na japanske lanterne, one nisu "sam svoj majstor", nego su kupljene. Svaki dio je posebno i samo se stavljaju jedan na drugi. Imenjakinjo, zna se kakve smo mi ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anastazija, orhideja je fenomenalna, tako posebna, profinjena, kao i ti uostalom. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Šetajući tvojim vrtom dočekaću jutro.Wow!!Ti si jedna sretna žena.Što bi izdvojila?Neznam.Ništa jer je sve prekrasno.Možda da detaljnije objasniš kako su napravljene one bajkovite kučice.Kažeš da su od betona.Kakvog i na koji način?Svaki dio posebno pa se kasnije spaja ili...? |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan bor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Krasan bor
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
raskošan bor
![]() Sretna ti Nova Godina ![]() |
|
![]() |
|
Uz najljepše želje u Novoj godini i puno zdravlja i sreće, poklanjam vam sliku našeg bora. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
S obzirom na to da se u vrtu u ovo vrijeme ništa ne događa, evo slikice moje nove orhideje. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Prekrasne fotke
![]() ![]() Sve najbolje i sretan Božić od ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Puno hvala. I ja tebi i tvojoj obitelji želim sve najbolje u Novoj godini. Drago mi je da si uživala u šetnji, stvarno si si dala vremena ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Draga Anastazija, ponovo sam pregledala sve, od prve do zadnje stranica. Kraj nekih slika sam zastala i iznova se divila skladu, urednosti... Sve najljepše ti želim u Novoj godini. ![]() |
|
![]() |
|
Baš sam negostoljubiva, vi mi dolazite, a mene nema ![]() Hvala vam na čestitkama. I ja vama svima i vašim obiteljima od srca želim sretan Božić ! |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sretan ti Božić
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drage prijateljice, puno vam hvala i ja vama i vašim obiteljima želim sretan Božić ! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |