Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 165> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a sta da kazem?divim ti se
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Draga Bromi tebi i obitelji
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hibići prekrasni kao i uvijek ali nekako više im ljepota dolazi do izražaja kad je vani brrrr hoću reći hladno a oni ovako okićeni prekrasnim bojam.
Nekim mojima lišće opalo kada sam ih unijela u kuću mislila oporavit će se ali ništa,u grijanom su prostoru i na prozoru gdje ovi drugi već cvijetaju.Neznam u čemu je problem!? |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretni božićni blagdani tebi i tvojoj obitelji!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Neka Ti ovaj Božić obasja dušu, ispuni je najdivnijim osjećajima i neka Ti podari sve što nemaš, a želiš sačuvati, sve sto imaš a voliš! |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Sretna Nova godina, radost, zdravlje i veselje nek uvijek budu u domu tvom.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
SRETNA I VESELA TI BILA NOVA2012. GODINA, DRAGA BROMI....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sretnu i veselu 2012.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje svima zahvaljujem na lijepim željama, a i vama želim lijepu i cvijetnu novu godinu
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje dugo nisam stavljala slike ali to ne znači da hibiskusi ne cvijetaju ....nočas je padao snijeg a meni toplo oko srca jer počinju cvijetati i orhideje...
![]() ![]() ![]() ![]() to je tek prvi cvijetić a bit će još ![]() ![]() ![]() Kathlen Ann i Bleck Dragon ![]() ![]() ![]() Bayron Metz se je lijepo uklopio sa snježnom idilom ![]() ![]() White saten ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Amorphophallus je krenuo u novu sezonu ... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prelijepo je kod tebe.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromek baš su lijepe slikice cvijeća!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Prekrasni su ti hibiskusi,na žalost ja nemam ni jedan,a orhideje su ti tako zdrave,moje su nešto obolile i ako su pustile cvjetne stapke,evo već dva mjeseca pokušavam da ih spasim
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Znaš da rado dođem kod tebe
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
hvala na lijepim komentarima...
![]() Sarajka nadam se da će se orhideje oporavit i još dugo te veselit ![]() danas cvijetaju još neki hibiskusi ![]() ![]() a i ovi jučerašnji se dobro drže ![]() isto tako su za sada dobri i adeniumi ..mada bi im malo više sunca dobro došlo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bromelija, ja sam upravo neki dan s našim "curama" prebrajala "nestale". I naravski tebe i Flaviu stavila na prvo mjesto.
A ti nama iznenađenje.... orhideje... ali hibići su mi ipak na prvom mjestu. Kako su ti krasni. Baš proljetno/ljetni ugođaj u kući, a vani, kažeš, snijeg! ![]() Nemoj više "nestajati" tako dugo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |