moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 38> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasan vrt, predivan dom
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ma hvala mojim gošćama i gostu, i moj je dom uvijek širom otvoren svim prijateljima! bit ću sretna da mi dođete!
|
|
jedina vrijednost, nepromjenjiva i vječna, je ljubav
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Tako topao i prijatan dom,hvala Lantana na slikama,a Hamari što je tako srdačno otvorila svoj dom
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa..... šutim... ali.....
Imaš fotić..... I da nisu došle drage gošće iz Bola na Braču i iz Čakovca, ne bismo imali prilike vidjeti neke doista prekrasne detalje u vrtu i kući ![]() (srami se!)
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Hvala Vam
što ste me podsjetili,na lijep i topal dom,drage Hamare.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hami, mene je tako oduševio tvoj vrt da nisam ni pola toga vidjela kod tebe što je Mirko slikao!!! A sada sam se zaljubila u onaj prekrasni stupić u bršljanu!!!
Uz pelceriće kampanulica sa kamenog zida, ponijela sam sa sobom i jednu prekrasnu slikicu, za uspomenu na boravak u tvome domu!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ali i pak slikica sa tvoje prekrasne terase i prekrasan pogled na Kvarner!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A za tvoje dečke, ne moram ni reči, zaljubila sam se na prvi pogled!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Draga moja Lantana, hvala na prekrasnom prikazu mog doma. Ali za volju istine moram reći da na tvojim slikama sve izgleda još puno ljepše nego što uistinu jeste
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Lantana hvala što si nam pokazala Hamarin dom! Oduševljena sam svim viđenim, sve je tako profinjeno i romantično ,sa starinskim štihom, baš kako dolikuje našoj Hanari. Obzirom da sam imala čast da je upoznam, ništa manje od toga nisam ni očekivala.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja sam prije tri dana posjetila Hamarin vrt i kuću. Mome oduševljenju nije bilo kraja. Nije bilo puno cvijeća, jer ipak je zima, ali ovaj mediteranski vrt ima neku posebnu dušu, pun je terasica, pergola, komina, kamenih zidova iz kojih rastu biljke, pa ukrasnih detalja od kamena i željeza, puno lijepih pitara od terakote, u vrtu rastu stabla, palme, ruže, bršljan, loza, cvijeće, trava i sve to s kućom čini prekrasnu cjelinu.
Ne moram ni reči koliko sam tek bila oduševljena kad smo ušli u kuću. Kuća je uređena antiknim namještajem, sa bezbroj ukrasnih detalja, umjetnina i puno kućnog cvijeća. Pokazat ću samo dio onog što sam snimila, jer ipak je ovo cvjetni forum, pa sam birala slike sa cvjetnim detaljima. Kuća okićena za Božić ![]() Po danu, izvrsni su mi ovi veliki pitari od terakote na gornjoj terasi, daju cijelo kući poseban šarm s slapovima cvijeća (kojeg sad nema) ![]() Ulazana terasa, nisam ni snimila sve detalje, samo znam da su na ulazu dvije velike lanterne sa svjećama unutra, jako lijepo i romantično ![]() Cvjetni zid sa bezbroj campanula u fugama od kamena ![]() Jedna od terasa s pergolom i kominom, mislim da uz pergolu raste loza ![]() Pogled na kuću i vrt s terase ispod ogromnog bora. ![]() Pogled s te terase na Opatiju je prekrasan ![]() Jedan detalj, ovakvih kamenih detalja ima puno u vrtu i daju mu onaj starinski šarm ![]() Ovo je vjerovali ili ne stalak za suncobran ![]() Nekoliko detalja iz kuće Blagovaonica i na stolu prekrasan adventski vjenac, stoljnak, sve u stilu ![]() S druge strane jedna od mnogih vitrina ![]() Još jedan kojeg ukrašava drvo života ![]() Detalj iz dnevnog boravka, piano, a na njemu cijeli jedan mali svijet, slika, ukrasa, detalja, njega čuva ogroman fikus benjamin ![]() Na stropu malo remek djelo, kristalni luster sa cvjetnim detaljima ![]() Božićna zvijezda ispred jednog od mnogih starinskih ogledala i cvjetna slika jakog kolorita, fantastična kombinacija. ![]() Ovaj prozor mi se jako svidio, koliko je samo interesantnih detalja na njemu ![]() Jako nam se prišilo i idemo još samo pogledati podrum i vinoteku. Na ulazu nas je dočekao kokot, nije cvijet, ali je napravljen od suhog bilja. Nevjerojatno interesantan detalj. ![]() Prekrasna starinska komoda, još bolje ogledalo, s oslikanim kutijama i suhom lavandom u posebnom pitaru, boja zidova, ručno rađene zavjese i karniše čine jedinstven prizor. ![]() Pogled prema kominu i ručno rađenom stolu i stolicama, luster, police po zidovima i kao točka na i češnjak u pletenici koji visi na kominu. ![]() Pogled gore ![]() Još jedan predivan ormar, nema cvijeća ali ima cvjetni ornament, ma fantastičan je ![]() i za kraj vinoteka, nismo popili nijednu buteljku jer nam se žurilo kod Korijenka na hacijendu, ali možda jednom popijemo koju ![]() Draga Hamara prekrasn je tvoj dom i vrt, hvala što si nam ga pokazala! |
|
život je more
|
|
![]() |
|
drage moje, sa veeeeeeeeeelikim zakašnjenjem svima od srca zahvaljujem. ma kako nisam ništa novo stavljala nije mi uopće palo na pamet zaviriti, a to je očigledno bila velika greška! ako možete - oprostite. Free javim ti se.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Hamara, sam si ti misli da ti je vrtek v paučini i prašini, hehehehe!!!!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hamara draga tvoj vrt me baš zapanjio!
Kod mene zima caruje a tebi kao da je već stiglo proljeće!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Nadam se da ćeš mi ipak reči da je preživio!!! Za dio biljčice s korjenčićem pokosim i opljevim cijeli vrt, netko bi rekao i ja bi kosio travu i pljevio vrt u siječnju, ali ako ti je potrebna pomoć kada sam tamo, računaj na mene!! A bit ću uskoro, vrijeme će preletjeti do tada kao tren, ako ti bude potrebno presaditi biljčice, računaj na mene!! I ne pada mi više na pamet da budem u Rijeci i posjetim tvoj vrt!! I popijem kavu na tvojoj prekrasnoj bijeloj pletenoj vrtnoj garnituri!!! Samo je pitanje kako uskladiti da te se uhvati doma, što je problem kod tebe u zadnje vrijeme!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hamara draga, za lijepe želje nikada nije kasno, pa se i ja pridružujem novogodišnjim, uz još jednu željicu, a to je zdravlje, da te tvoje nožice dalje dobro služe jer cijeli je svijet još pred tobom!!!! Šetajuči danas tvojim Caringtonskim parkom od prve do posljednje stranice, zaista sam uživala!!! Ali pratila i tvoje biljkice od početka, koliko su ti narasle i......u dva navrata za oko mi je nešto zapelo!!! Imala si u 2009. preživjelo zimu, cvijetalo ti i 2010. a u 2011. ni traga tajanstvenom cvijetiću!!! |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Neka ti je sve blagoslovljeno i sretno!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hamara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hamara predivno je u vrtu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |