Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 63>
Korisnik
Poruka
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 10:04
preslatka mi je kutijica ... svaka čast smile169
happy ...happy ... :))
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 10:53

Ovi slakovi su mi omiljeni motiv,a 2 K si doktorirala.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 10:56
Wooow, Kiki - šaljem ti pusu za ovako lijepi komentar! I meni su ovi slakovi genijalan motiv i dugo sam ga tražila!
Suza - hvala i tebi, drago mi je da ti se sviđa kutija.

smile79smile79
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 11:03
jani,
slakovi su decoupage papir ili ?
di si ih nabavila...

tak su romantični...

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 11:08
Slakovi su rižin papir, kupljen u Chemacu... navodno ga uvijek ima...
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 17:33
Vidjela sam da te zanima završni lak, ja koristim Aqualux, nema uopće mirisa i jako brzo se suši, a ne lijepi se .
Imaš ga u Boje i lakovi na Kvatriću iza ribarnice i Panpeka, pokraj pedikera.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2012 u 17:39
Je li to onaj Chromos Svjetlost Lužani?
Ja sam do nedavno radila s njim i bio mi je super što se tiče mirisa, ali mi smeta kod njega što tanjur i nakon nekoliko dana sušenja lijepi za podlogu, npr. za stol, element i sl....
Ako to nije taj, daj mi molim te točan naziv, please....
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 15:35
Opet jedna prekrasna kutijica.
 Jani ja ti koristim -aqua lak visokog sjaja- od SWING COLOR kupljen u bauhausu (375 ml-33kn) i mogu ti reći da sam jako zadovoljna sa njim .Brzo se suši(ja to pomognem sa fenom) i nema mirisa. Makar moram reći da mi je najbolji ART POTCH - glanzend, kupljen u Lumosu, samo kaj je on skup, a malo pakovanje, pa ode jako brzo.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 18:35
Da Jani, to je taj lak, ali meni se ne lijepi, ne znam u čemu je problem.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 22:20
ElzaBuba - to je u biti jedini razlog zbog kojeg sam privremeno odustala od tog laka. To mi se redovno događalo s tanjurima, ako su malo duže stajali jedan u drugome malo bi se lijepili, ne u smislu da ih nisam mogla odvojiti, ali su bili ljepljivi pa sam čak znala između tanjura stavljati peki-papir ili karton da to izbjegnem. Ljetos mi je tako isto tanjur lijepio za stakleni stol....Zaboravila sam napomenuti da sam uvijek pustila da se preko noći osuše pa tek drugi dan ponovno išla lakirati.
Inače, što se tiče mirisa, sušenja i svega drugoga je bio za 5!
Sada koristim Caparol Capacryl i kod njega se to ne događa, ali ima jako težak miris i nakon mjesec dana. Ne znam da li je to zbog moje preosjetljivosti na mirise, ali me jako smeta i moram se vratiti na Chromos....

Malo sam odužila s postom, sorry.....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:01
Pripreme za Valentinovo:

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:06
prekrasna ,elegantna kutija,bravo majstoricesmile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:09
Manja kutija - otvorena:

i zatvorena:

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:15
I veća kutija - "Be happy":

Ove kutije sam se malo više potrudila poslikati jer su me jednostavno one same na to ponukale. Djeluju mi elegantno pa sam im dodala još malo detalja da to dopune......
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 09:20
Koliko god sam se trudila, nisam uspjela fotografijom dočarati plišanu traku koju sam nalijepila na unutarnji rub veće kutije.....
Na manjoj se relativno dobro vidi bijela čipka koju sam također lijepila uz rub. U njoj sam napravila i jastučić da ogrlice, naušnice i sl... mogu uživati ....hahaha....
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 10:38
Lijepo napraviš,a još ljepše poslikaš.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 10:45
Hvala ti Kiki - zahvaljujući curkama s foruma koje su na ovaj način slikale svoje radove i ja sam se danas potrudila i evo, uspjelo mi je.....prvi puta je dobro poslikano, što znači, treba imati ideju.....a ja sam vidjela od njih, i beskrajno sam zahvalna!!
Hvala Sarita na posjeti i pohvali, nisam uspjela ni skužiti da si između mojih slikica, sorry....
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 11:17
Jani,koje li elegancije,prekrasno.smile141
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 12:06
ovo ni pod razno ne smijem pokazat svojoj kćeri,
jer će odmah htjeti čitavu kolekciju sličnih... Wink  Cool

jani,
čime si lijepila traku iznutra?
i - ona valovita crna čipka s plišanom (hm, valjda je plišana...) izvana:
to si kupila tako gotovo (di?) ili si sama kemijala?

preeeeedoooobroooo...

Clap   Clap   Clap
Clap
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2012 u 14:31
Maris, Klara - hvala curke, imate pusu....
Klara - traku sam lijepila s ljepilom kupljenim u Lumosu (kada je bila kupovina -20%) Hobby Line - Bastel kleber, 250 ml i jako jako sam zadovoljna. Preporučila mi ga je Renata koja tamo radi (genijalni su svi, ali ona mi je posebno simpa) i zaista se nisam pokajala. Inače mu je puna cijena nekih cca 50kn (puno, ali i vrijedi...). Ona crna valovita čipkasta traka izvana je tako kupljena, mislim u Nami ili Našem domu na Đamiji (kako ja i šivam, imam puno takvih stvari već doma), a na većoj sam po unutrašnjem rubu lijepila plišanu...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.