Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 318319320321322 407> |
Korisnik | ||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
baš mi je žao i to jako za bebice male.. neznam ja ih nebi bacala pokušala bi ih spasiti... nemaš šta izgubiti kad si ih već otpisala
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Jedva čekam fotke
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Da,draga Ljiljus i to tri kom. nije mala stvar,meni.
![]() Stavim popodne slikicu. ![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Maris, znači, tvoji vrtičanci danas prelaze u srednju skupinu
![]() |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Žao mi je Gute Fee
![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Koliko ja vidim, ovima nema povratka
![]() Šteta
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Gutee Fee,to što nemaju lišća nije ništa strašno. Glavno je da nisu gnjili. Mislim da će se oporaviti. Nemoj ih samo previše zalijevati takve bez lišća. Možda povremeno koju žlicu vode da se supstrat čisto ne posuši. Drži ih na južnoj prozorskoj polici. Sredinom travnja bi postepeno počeo normalno zalijevati. Vjerojatno će do tada dobiti i prvo lišće.
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Za ovima tulim ko' vol :
![]() ![]() spasavala sam ih ali ih nisam uspjela vise spasiti ! |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Jadničak! ![]() |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
@Andina, šanse za opstanak su mu ravne nuli
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
Andina,hvala ti, probat ćemo i to, samo da sijanci niknu.
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Bebolina, ti si nas to naučila i hvala ti za to.
Tea, mislim da ćeš biti zadovoljna. Za ovog malca mislim da je albino. Evo, pušta nove listiće. Boja na slici mu je prilično vjerna originalu, možda je mrvicu crvenije nego u prirodi. Pokušat ću ga održati na životu što duže budem mogla. Drugi albino je puno manji, ali ipak ima nešto malo zelenkastog u sebi. Recimo da je onaj limun-žuti, a ovaj rumenožuti. Možda je glupo pitanje, ali moram ga postaviti: Postoji li način da im se nekako ubrizga klorofil pa da prežive? ![]() |
||
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Andina,kokošji gnoj je jako dobar kad je malim količinama kako ti radiš
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Prihranjujem ih kokošjim gnojivom. Donijela mi prijateljica. To činim jednom u dva tjedna. Stavim mrvicu, otprilike za četvrtinu male čajne žličice na litru odstajale vode. Navečer ih zalijem čistom odstajalom vodom iz slavine (nemam kišnice), a ujutro, dok je zemlja još malo vlažna, dodam vodu u kojoj je otopljen gnoj - i to vrlo malo. Ne znam da li si to samo zamišljam, ali čini mi se da su nakon toga odmah nekako čvršći, bucmastiji, sjajniji. |
||
||
![]() |
||
|
Maris draga ![]() |
||
![]() |
||
|
Polako ali sigurno
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ide ,pomalo.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala draga ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Naravno
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 318319320321322 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |